Kortikobasaalisen rappeuma tai CBD

Terveys Minna Jaatinen Tammikuu 22, 2017 3 11
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kortikobasaalinen degeneraatio on harvinainen sairaus, jossa osat aivot ovat pienempiä, degeneroitunut. Tauti aiheuttaa oireet muistuttavat Parkinsonismi. Ajan, on enemmän ja enemmän irti elintoimintojen. Mitä oireita tämä ehto, ja mikä on ennuste?

Yksipuolinen

Vuonna kortikobasaalisen degeneraation, osat aivot vähitellen pienempi, mikä kasvaa vähitellen elin on vaikeuksissa tai jopa epäonnistuminen pitkällä aikavälillä. On merkillistä, että aluksi vain vasemmalle tai oikealle aivot pienenee aiheuttaen menetys keho alkaa yksipuolisesti. Koska tauti jatkuu, kahden pallonpuoliskon aivojen, ja siten myös vaikuttanut sekä kehon puolin.

Yleisiä oireita CBD:

  • Vapista
  • Hallitsematon liikkuminen käsivarren, esimerkiksi,
  • Alussa, vaikeuksia sana
  • Vähentäminen puhe aiheuttaen puheen
  • Apraksia
  • Kouristelua raajat
  • Muistiongelmat
  • Käyttäytymisen häiriöt

Ulkomaalainen raajan

Joskus potilas on tunne, että yksi aseiden ottaa omaa elämäänsä. -tai Vuoteen pakkoliikkeet koska ei tunne käsivarteen istuu näyttää siltä, ​​että varsi ei kuulu kehon. Tätä kutsutaan ?? ulkomaalainen raajan ?? ilmiö.

Diagnoosi

On silmiinpistävää, että tässä sairaudessa vapina raajojen ja hallitsemattomat liikkeet estää yksi puolella kehoa. Sen seurauksena, ensisijaisesti on yleensä ajateltu olevan aivohalvaus. Usein kestää hetken ennen kuin jatkat hakua. Diagnoosi voidaan tehdä laajojen neurologinen tutkimus, yleensä yhdessä TT tai magneettikuvaus. Skannaus voi olla pienempi aivojen solut määrittää yksiselitteisesti.

Kurssi

Kurssi Tämän etenevä sairaus on arvaamaton. Se ei selkeästi määritellä, milloin ja missä määrin potilas kehittää edellä mainituista oireista. Yleisesti tiedetään, että potilas viiden vuoden kuluessa pyörätuolissa tulee sidottuja. Kuolema aivosoluja kääntyä enemmän ja enemmän kehon ulos. Lopulta jännittynyt raajojen niin vahva, että potilas ei voi enää täysin riippumaton. Ääni toiminto täydellinen epäonnistuminen samoin. Potilas tulee enemmän ja enemmän vanki oman kehon.

Hoito

Tiedetään vain vähän syy taudin. Tauti ilmenee yleensä ikävuoden jälkeen kuusikymmentä. Ei ole todisteita siitä, että geneettinen taustalla se. Tautia ei voida pysäyttää, hoito on vain keskittynyt kehon ja pysyä siellä mahdollisimman pitkään. Jotkut potilaat saattavat hyötyä lääkkeitä, jotka ovat määrätty Parkinsonin taudin, mutta miten potilas vastaa on erilainen henkilöstä toiseen. Potilaat lopulta tarvitsevat enemmän ja enemmän hoitoa, joten se on lähes varmaa, että potilas ennemmin tai myöhemmin päätyvät hoitokodissa. Välisenä aikana diagnoosi ja kuolema on yleensä niin ?? n viisi-kymmenenvuosi.

Muutama tutkimus

Valitettavasti on baari rajoitetusti tutkimusta tästä häiriö. Koska tauti on niin harvinainen, se ei tuottoisa tarpeeksi tehdä kunnollista tutkimusta varten. On liian vähän merkitystä.
(0)
(0)