Korkoherkkyys joukkovelkakirjojen

Miscellany Nestori Seppälä Tammikuu 23, 2017 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Muutokset markkinakorot elinaikana joukkovelkakirjalainan, niin tekee sen myyntihinta joukkovelkakirjalainan. Vaikka se voi yleensä oletetaan tunnetuksi, tämä näkökohta on usein unohdetaan jatkuva harjoittaminen parempia tuottoja. Keskuspankin interventio rahoitusmarkkinoilla, voi tässä suhteessa monet lait tehoton.

Invest in joukkovelkakirjoihin

Monet sijoittajat sisältyä sijoituksia velkakirjoihin kuten joukkovelkakirjat iskunvaimentimena salkussa imeä voimakkaaseen vaihteluun osakemarkkinoille. Korkotuotto riippuen liikkeeseenlaskijan luottokelpoisuuden lisäksi säännölliset tulot.

Interventiot keskuspankit häiritsevä

Keskuspankin interventiot markkinoilla voi häiritä monia lakeja. Näin työnsi määrällinen keventäminen Yhdysvaltain Federal Reserve ja Euroopan keskuspankki etenee aikana 2015 punainen. Ensiluokkaista sidoksia keskipitkällä ja pitkällä aikavälillä, vasemmalle siinä vaiheessa jo nähneet negatiivisella korolla.
Paeta roskalainat tai "roskalainat"
Sijoittajat, jotka eivät ole sidottuja vakuutusyhtiöt tai eläkerahastot laatuohjeet, siirtyä pitkän aikavälin "junk bonds" "roskalainat", korkean riskin joukkolainoihin korkea hyötysuhde. Kaikkialla maailmassa hallitukset ja yritykset ovat yhä sijoitettu obligaatioihin joiden maturiteetti on pidempi ja matalampi kuponkeja, ja siten on kaikkein haavoittuvimmat maat ja yritykset ovat syvästi velkaantuneita. Nämä liikkeeseenlaskijat ovat vuoden 2015 suurin osa bond-indeksit. Markkina-painotettu salkut, nämä kappaleet ovat epätasapainoinen suuri paino.

Pitkäaikaisia ​​joukkolainoja, joilla on alhainen kuponki reagoivat vahvempi

Tässä yhteydessä yksi on ymmärrettävä, että pitkien joukkolainojen huonolaatuisia reagoivat herkemmin korkotason muutoksille. Sijoittajien tulisi kysyä itseltään, ovatko he voivat elää näitä riskejä joukkovelkakirjamarkkinoilla. Tämä pätee erityisesti, kun otetaan huomioon todennäköisyys koronnousun. Tämä skenaario vältyttiin vuosia ja ei koskaan tullut todellisuutta. Yhdysvaltain Federal Reserve odotettavissa koronnosto oli jälleen lykättävä huhtikuu 2015. Mutta markkinoiden muutoksiin yleensä esiinny sitten, koska kukaan ei odota.

Riski koron muutos

Lisäksi luotto kantaa sijoittaja ostaessaan side, riski korko muuttuu. Hän on pakko myydä side ennen eräpäivää, on mahdollista, että nykyinen korko pääomamarkkinoilla ei ole enää tasolla kuin ostohetkellä. Esimerkiksi edun mukaista säilyttää joukkolainojen kasvoi 2% ja 3%, se on siten myös muuttanut perustan arvostus joukkovelkakirjojen. Tulevat kassavirrat eivät ole muuttuneet: sijoittaja saa silti vuotuinen kuponkikorko on 2% nimellisarvosta. Mutta verrattuna nykyiseen korkeampi korko 3%. Tämä vähentää joukkovelkakirjan hintaa. Toisin sanoen, sijoittaja kärsii kurssitappio. Tässä yhteydessä, termi "kesto" kiinnostavia.

Kesto: mitta korkoherkkyys

Mitata korkoherkkyyttä joukkovelkakirjalainojen käytännössä, termi "kesto". Tämä suhde osoittaa, miten arvon joukkovelkakirjalainan muutoksiin pääomamarkkinoilla. Pidempi maturiteetti joukkovelkakirjojen ja alempi kuponki, suurempi kesto. Kun kauan odotettu korkojen nousu toteutuu, monet sijoittajat voisivat olla joskus epämiellyttävän yllättynyt korkoherkkyyttä sen korkosalkun. Kasvua vain 1% koron voidaan jo mukana herkkä menetys salkun arvoon. Kuka obligaatiokaupankäynnistä sijoittaja haluavat nukkua rauhassa, siis tehdä hyvin jo vähentää keskimääräinen juoksuaika sen joukkovelkakirjalainan salkun.
(0)
(0)