Koristele joulukuusi Efteling tyylillä!

Talo ja puutarha Saini Niinistö Tammikuu 22, 2017 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Joulu on nurkan takana ja tietenkään ole joulu ilman joulukuusi. Oletko kyllästynyt käyttää vuosittain perinteisiä joulun helyjä ja serpentiinit? Muista lukea se ja tuo tunnelma keiju metsän olohuoneeseesi!

Classic joulukoristeen

Joulun pallo menee vuosisatojen varrella länsimaisen kulttuurin ja myös saamme ne vuosittain innokkaasti alta pölyä. Pyöreä lasi joulukoristeen alkunsa 19th century. Kiitos suosittu lasitehtaan Itä-Euroopassa luonut uusia tekniikoita ja massatuotanto tuli mahdolliseksi. Tämä käsite on tähän päivään pysyi ennallaan tänään.

Kaupallistamisen joulu tuotteet

Nyt tiedät klassinen joulukoristeen jo jonkin aikaa pidempään. Mutta kuten minkä tahansa muun tuotteen aina näyttää joku on korkeampi tarkoitus artikkelissa iskeä vielä enemmän rahaa. Joulu eriä oli kukaan muu kuin John Pemberton, perustaja Coca-Cola. Pemberton raportoitu alusta lähtien 20-luvulla, eri koriste logo hänen yrityksensä. Muut yhdysvaltalaiset yritykset seurasivat perässä, joka Disney on luultavasti tunnetuin. Vuotta myöhemmin, nämä koristeet yksitellen tullut harvinaisia ​​ja siksi erittäin arvokas siellä. Investointi koristeet todella tuo rahaa!

Efteling hyppää kelkkaan

"Mitä Coca-Cola ja Disney voi, voimme!", Ne on uskonut Efteling. Koska lokakuun puolivälistä lähtien 2010 on mahdollista saada koko satu talo. Ei kirjaimellisesti, tietysti. Efteling on myös sprookesbosfiguren paitsi kaikki kohteet Sprookjesboom ja kaikenlaisia ​​koriste-esineet Anton Pieck totta tyylillä!
Ornamentti Little Red Riding Hood, Fakir tai ehkä jotain muuta? Runsaasti valinnanvaraa.
Osa artikkeleista:
 • Snowglobe; Indisiche Lumpeet, Punahilkka ...
 • Efteling ominaisuuksia; Lyhtypylväitä, roskakori, Punahilkka ...
 • Koristeet; Fakir, Longneck, ...
 • Rakennukset; Sleeping Beauty Castle, sienet, ...
 • Muut; Valokuvakehyksiä, joulukortteja, joulu pallot, ...

 • Ei Efteling myytävänä

  Vaikka Efteling vuodesta 2010 joka päivä ympäri vuoden on avoinna, sen ironisesti ole myynnissä itse puistossa. Jakeluun kaikkien tämän kauneuden Efteling on allekirjoittanut sopimuksen kanssa Intratuin Hollannissa ja Belgiassa.

  Hintalappu

  Efteling on tuttu tarpeeksi ja ei tarvitse pidä Coca-Colan sen alkuvuosina jakamassa ilmaiseksi koristeet. Ilmainen pidä vain kohtuulliseen hintaan ei ole vielä liikaa pyydetty? Sillä koru maksat nopeasti 5 euroa per pala on. Tai miten todellinen Prinsessa Ruususen linna vain 59 euroa, pienoiskoossa tietenkin.
  (0)
  (0)