Koliikki: kramppi hyökkäys vatsan, pahoinvointi ja ripuli

Terveys Torsti Toivonen Tammikuu 23, 2017 0 11
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Ottaa voimakas supistuminen vatsassa, voi aiheuttaa suurta tuskaa. Ehto voi palata säännöllisesti vauvan ?? s ja aikuiset, joten heillä on paljon haittaa se. Vauva ei nuku tai itkee ja henkilö istuu epämukavaksi tai valhe. Se antaa kuvottava tunne, jonka vieressä voi olla oksentelu tai ripuli säännöllisesti. Mikä on koliikkia ja missä se johtuu?

Vatsanväänteet

  • Oireita kunnossa
  • Koliikki
  • Kramppi hyökkäys aikuisilla
  • Mitä tehdä?

Oireita kunnossa

Vatsakipu voi esiintyä vaihtelevasti. Jos se tapahtuu lyhyesti mutta säännöllisesti, niin se kuuluu otsikon koliikki. Se tarkoittaa, että tilapäisesti epämiellyttävä tunne aiheuttama muodostumista väliaikainen tukos. Tämä voi olla eri syitä, mutta tuloksia kivulias hyökkäyksiä. Kannattaa siirtää epämiellyttävä, istua tai makuulle. Lisäksi se liittyy pahoinvointia ja voi johtaa oksentelua tai ripulia. Usein, kipu häviää uudelleen lyhyen ajan, minkä jälkeen se taas laskee myöhemmin hetkellä.

Koliikki

Vastasyntynyt vauva ?? n on aluksi vielä alikehittynyt suolistoflooran, mikä ruoka vähemmän voidaan käsitellä tehokkaasti. Lapsi on usein ylimääräistä herkkä lehmänmaito, koska proteiinit hajotetaan tarpeeksi. Se voi johtaa koliikki, koska ohutsuolessa on purkaa virtalähde kiihtyi. Lisäksi, suolet paikallisesti jännittynyt, joten lapsi on tuskallinen tunne. Se voi varmistaa, että vauva on hereillä säännöllisesti tai itkee jatkuvasti. Ota yhteyttä GP tai koulutus ruokaa, joka sopii parhaiten lapselle.

Kramppi hyökkäys aikuisilla

Vallitsevat puukotus kivut vatsan johtuvat pääasiassa kolmesta syystä. Mieti seuraavia syitä.
Suoliston Suonenveto
Suolisto voi paikallisesti jännittynyt, joten poikkileikkaus ontto avaaminen pienenee. Usein paljon jännitteitä tulee rakentaa paikallisesti happopitoiset elimistössä. Se voi varmistaa, että suoli puristamalla intensiivinen. Tämä tietenkin myös siihen muihin kudoksiin, aiheuttaa ylimääräistä osuus on tullut paineita. Toisin sanoen, kipu voi säteillä.
Munuaiskiviä
Munuaiset suorittaa osittain jätteitä. Tämä on lähinnä ylimäärin mineraalien ja suolojen. Riippuen pitoisuudet nämä aineet voivat joskus olla kovia hiukkasia, joka vähitellen kasvaa. Aluksi se on vielä hiekkaa ja voi jättää ruumiin läpi lätäkkö. Myöhemmässä vaiheessa, suureen osaan ja viiltävä pysyvät näin. Tällöin tuotto pistävää kipua, mutta myös antaa kipua virtsatessa.
Sappikivet
Maksassa, sappi luotu ja on varastoituneena sappirakon. Aine lisätään jalostettuihin elintarvikkeisiin jälkeen mahassa, niin että muut tarvittavat aineet poistetaan. Lisäksi sapen edelleen punasoluja lisätään myös, jota kutsutaan bilirubiini. Korkeissa pitoisuuksissa voi aiheuttaa sen yhdessä sapen sappikivet, aiheuttaen tukkeutumisen aiheuttamia. Se varmistaa, että henkilö tuo tarpeeksi sappi lisääminen keskeisten aineiden vähemmän tehokkaasti poistetaan ruokavaliosta. Tai voisimme olla väsynyt, tuhlata jonka vieressä jakkara voi olla valkoinen, mutta on ruskea haiseva lätäkkö.

Mitä tehdä?

Jos säännöllisesti pistävää vatsakipu, sitten on jotain vikaa. Sappikivet tai munuaiskiviä voidaan poistaa tai murskata. Poisto tapahtuu tähystyskirurgian, kun taas pienet kivet voidaan vähentää laserin avulla. Kun kyseessä on darmverkrampingen usein mitään voida tehdä lääketieteellisesti. Joskus se johtuu viasta suolen, ja ruuhkainen. Onko toiminta suolet jäävät pois sitten on olla syy vanhentuneita, jotta toimiin ryhdytään oikealla tavalla. Pehmentää tuskallinen episodi käytetään usein aspiriinia tai muita särkylääkkeitä.
Solid vatsakipu ei välttämättä tarkoita, että se on vakava. Kuitenkin kipu voi säännöllisesti silloin siellä saattaa olla jotain meneillään. Pysy ajan tasalla ja lähetä GP.
(0)
(0)