Kokeilujen kasvi ja potti yhdistelmät

Talo ja puutarha Maunu Paavolainen Tammikuu 22, 2017 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Käyttämällä ruukut ja istutuskoneet puutarhassa antaa sinulle tämän hetkessä täysin eri ulkoasua. Ruukut ovat myös kannettava ja voi kasvaa kasveja, jotka eivät viihtyvät nykyisten maaperässä

Valitsemalla potin / lokero

Puutarha keskukset tarjoavat laajan valikoiman ruukut / tarjottimia. Tämä ei ole helppo tehtävä valinta paikan päällä. Muutamia ohjeita ovat:
  • Valita yksi tai kaksi tyyppiä materiaaleja, muotoja ja kokoja. Toistoa antaa rauhaa ja estää värikäs, sotkuinen näyttää.
  • Katsokaa tyyli talon tai puutarha. Astiat sovi moderni puutarha, terrakotta vuonna Välimeren puutarhassa.
  • Potin koko on osittain määrää selvästi. Suuret ruukut voi olla todellinen silmien-sieppaajat.
  • Soveltamalla toistoa vaikutus on voimakkaampi.
  • Kiinnitä huomiota hinta / laatu-suhde.
  • Helppokäyttöisyys, on kevyt ruukut / lokerot konkreettisen ilmeen. Nämä ovat helpompi liikkua kuin todellinen betoni ruukut / lokerot.

Salaojitus

Ruukku pitäisi kuivu, mutta myös olla liian märkää. Joten ruukun reikien jotta liika vesi voi valua pois. Laita kerros 5 cm Hydro jyviä ruukun. Pelletit tukkeutumisen estämiseksi reikiä.

Plantaasi

Suurissa tarjottimia tai kattiloita suurempia kasveja ensin istutetaan sitten pienemmät sen ympärillä. Jotkut kasvit ovat kauniita yksinäinen laittaa jonnekin, jotta ne voivat toimia katseenvangitsija. Ryhmässä ruukut voidaan valita perusta ikivihreä kasvi koristeellinen arkki. Täytä loput ruukut vuodenaikojen kasveja. Ei voi jokainen kausi eri väriä ja tunnelmaa valitaan. Ryhmässä ruukut voidaan myös valita yhden tyyppisestä istutus. Valitse esim. Koriste ruoho tai Välimeren näyttää keltainen, oranssi ja punainen kukka luoda iloinen ilmapiiri. Pinkki, vihreä ja harmaa säteillä tyyneyttä. Ja valkoiset kukat voidaan nostaa pimeässä.

Hoito

Kasvit ruukuissa tarvitsevat hyvää hoitoa kukka koko kauden optimaalinen. Ruukkukasvit ovat päivittäin tarvetta kuumalla säällä kahdesti päivässä vettä. Lisää viikoittain kasvisruoat veteen tai lopettaa ruokavalio tabletti valamisen maaperän. Tämä antaa joitakin kuukausia hitaasti ravinteita. By viettänyt kukkia poistaa säännöllisesti estää energialaitoksen pysähtyy tuotannossa siementen. Lisäksi se näyttää siistimpi.
Tarkista kasveja tuholaisten ja tautien täällä ja toimia ajoissa vastaan. Repot kasveja vähintään kerran kahdessa vuodessa, tai jos ne ovat liian suuria sen potin. Tee tämä aikaisin keväällä. Valitse vain potti, joka on yksi koko isompi ja täytä se kukkamullalla. Laita tehtaan potin ja täyttää loput potin kukkamullalla. Paina maaperään noin ja antaa valoa vihdoin saada vettä.
On kasveja, jotka haluavat täyttä aurinkoa ja kasveja, jotka pitävät kostea, varjoisa paikka. Pitää tämä mielessä, kun ostaa kasveja ja laita ne paikkaan, jossa he viihtyvät. Kasvit, jotka kuten hapan maaperä, kuten atsaleat ja alppiruusut ?? s hyvin ruukuissa voidaan istuttaa, kun maaperä puutarhassa on perus. Ei sitkeitä kasvit voivat talvehtia sisätiloissa tai kasvihuoneessa.

Kasvi

On monia sopivia kukkaruukkuja, jotka ovat esim. Seasonal kasvit, sipulit, pieniä puita, pensaita, ruohoja, viiniköynnökset, perennat, yrttejä, vihanneksia ja hedelmiä.
Ruukut luot eri ulkoasua joka kausi kanssa mahdollisesti. muut väriyhdistelmät ja on mahdollisuus kokeilla jotain muuta
(0)
(0)