Koirani rannalla, vuoret, uima-allas: varotoimet

Miscellany Ylermi Santavuori Maaliskuu 6, 2018 0 6
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Koirani rannalla, vuoret, uima-allas: varotoimet

Meri, vuoret, maaseutu ... lomien koiransa kanssa, se on niin kiva .Mutta pitkälle voi se auttaa meitä toimintaan? Seuraavassa on vastauksia eläinlääkäri tohtori Nicolas massavalinta.

Yksi asia on varma: jos lähdet lomalle koiran kanssa, sinun on saatavilla pelata hänen kanssaan ja antaa hänelle oman hellyyttä. Sitä suuremmalla syyllä kutsua hänet jakamaan ratsastaa ja toimintaa, jos noudattaa muutamia sääntöjä, mutta ei ylisuojeleva. "Tee se kuin olisit sinulle tai henkilöä mukananne," rauhoittaa Nicolas massavalinta.

Vuoristossa

Koira pystyy kävelemään jopa pidempään kuin ihminen, ja jopa liikennöidä 50 ja 100% enemmän etäisyyttä, kun hän frolics. Joten älä huoli, voit ottaa hänet kävelylle yksi päivä vuorilla, jos noudatat samoja varotoimia kuin sinulle.
Kouluta ennen lähtöä. Kerrotaan kävelee hänen laajentamalla niiden kesto ja vaikeus. Paikan päällä, lopeta usein levätä ja rauhoittua eläinten koska se pyrkii innostua näinä escapades. Koko kurssin, muista usein muotoiluun.
Anna sille vettä riittävää määrää ja energiaa kompensoimaan hänen ponnisteluistaan. Tilaisuutta myös märkä päätään.
Suojella hänen tyynyt. On produtis spray tai moppi soveltaa pieni kuukautta ennen lähtöä, että paadutan hänen tyynyjä.

Varo torrentit! Koira on herkkä kylmää vettä ja riski hypotermia jos yllyttää hypätä vuoripuron. Lisäksi se ei arvioi aiheutuva riski nykyisten, ja voidaan suorittaa hyvin pitkälle tai jopa hukkua.
Ole varovainen, niin kuin mikä lapsi ja itsellesi.

Varo Vipers! Ole hyvä myrkky pumppu. Se on yhtä hyödyllinen sinulle ja lemmikkieläinten. Tapauksessa punktio, ottaa hänet eläinlääkäri nopeasti, kevyesti pitäen ilman todella siirtyä estää myrkky leviämisen hänen ruumiinsa.

Meren rannalla

Eläin voi uida turvallisesti ja jopa juoda suolavettä. Mutta se on hyvä ottaa joitakin varotoimia muutenkin.

Huuhtele hänen hiukset puhtaalla vedellä uinnin jälkeen, koska on olemassa vaara maseraation jos hiukset muodossa kuivaus paketteja, iho ei hengitä yhtä hyvin.

Suojautua auringon asettamalla se sateenvarjon alla. Anna hänelle juoda säännöllisesti ja virkistää hänen mielessään, erityisesti nenä, joka on erittäin vaskularisoitunut alue fogger.

Suojakerroin ei ole tarpeen, lukuun ottamatta koirien valkoiset hiukset. Käytä tätä voidetta paviljongit korvat, jotka ovat herkimpiä UV alueille.

Lopuksi, älä jätä eläimen autoon, varsinkin auringossa, vaikka ikkunat ovat hieman auki. Lämpöhalvaus voi olla kohtalokas muutamassa minuutissa.

Altaassa

Eläin voi turvallisesti liota suolavedessä tai kloorattu allas.

Pace vaiheet. Koira voi uida, jos se voi jättää portaita. Näytä hänelle ensimmäistä kertaa pääsy rauhoitella häntä. Jos allas on vain yksi taso, olla hyvin varovainen, koska eläimiä ei ole voimaa ottaa vettä ja riski hukkua paniikki ja uupumus.

Edelleen mieluummin vesisuihku jäähtyä koiran koska se jakaa altaan teidän kanssanne, hänen hiukset joutuvat keskeyttää vedenpinnan, joka on suoraan sanottuna epämiellyttävä niille, jotka uimaan.

Ei aurinkolasit
Sinun on syytä käyttää aurinkolaseja suojella sinua kaiku, mutta eläin ei tarvitse sitä.
"Tutkimukset rekikoira altistaa voimakkaalle kaiku ovat osoittaneet, että heidän silmänsä eivät olleet herkkiä. Tapaus auringon liittyviä muutoksia ovat hyvin harvinaisia ​​koirilla." Niin päättelee Nicolas massavalinta

Missä on hän tervetullut?

  • Sivuilta löydät Ranskan kartta, jossa luetellaan hotellit ja leirintäalueet eläinystävällinen, rannat sallittu koirat, kuulee ilmaisen oppaan, joka on täynnä tietoa.
  • Alueellisissa puistot, koiria, mutta on suositeltavaa pitää niitä hihnassa; luonnonsuojelualueilla, jotka ovat olleet kiellettyjä välttää häiritsevää luontoa.
    Kysy valtuutetun alueilla. Sama rantoja.
(0)
(0)