Kohdunkaulan: riskit rokotteiden arvioidaan uudelleen

Terveys Hellin Saarinen Tammikuu 22, 2017 0 124
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kohdunkaulan: riskit rokotteiden arvioidaan uudelleen

Euroopan lääkevirasto päivittää riskiprofiili rokotteiden kohdunkaulan syöpää. Kaksi harvinaisia ​​oireita seurataan tarkasti.

Pyynnöstä Tanskan, Euroopan lääkevirasto uudelleen rokote kohdunkaulan syöpää, jotta "paremmin selventää näkökohtia turvallisuuden profiilin."

Tämä on päivitys kahteen harvinaisia ​​oireita mahdollisesti liittyvät tällaiseen rokotukseen. Ensimmäinen, monimutkaiset alueelliset kipu oireyhtymä, on tunnusomaista krooninen kipu raajoissa. Toinen, asentohuimaus ortostaattinen takykardia oireyhtymä, joka ilmenee "epänormaali sydämen sykkeen nousu siirryttäessä valehtelemalla istuen tai seisten, siihen liittyviä muita oireita kuten huimaus, pahoinvointi, päänsärky tai heikkouden tunne ", sanoi lausunnon National Security Agency lääkkeen Julkaistu July 13 mukaisesti.

Nämä kaksi poikkeavuuksia on raportoitu eri maissa tytöt rokotettu kohdunkaulan syöpää. Ranskassa, vain 3 tapausta SRDC ja STPO tapauksia on raportoitu.

Luoda yhteys

Tutkimus käynnistämä Euroopan lääkeviraston tarkoituksena on luoda mahdollinen syy-seuraus yhteys rokotteen ja nämä oireet linkki ei ole vielä suoritettu.
 Joiden tulokset julkaistaan ​​syksyllä. Samaan aikaan, terveys virastot katsovat, että rokotus kohdunkaulan syöpä voi jatkua. Muista, että on suositeltavaa Ranskassa tyttöjen 11-14 vuotta voi saavuttaa jopa 19-vuotiaita.

Koska markkinointi näiden rokotteiden, 5500000 Gardasil annosta myytiin Ranskassa, ja yli 400000 annosta Cervarixia.

(0)
(0)