Koblenz kaupunki Reinin ja Moselin

Viihde Sauli Kauppi Maaliskuu 13, 2017 0 15
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Koblenz on kaupunki, jossa jokaiselle jotakin. Pidätkö ostoksilla? Sitten pystyt monia kauppoja ja ostoskeskuksia oikealla keskellä. Laitamilla kaupungin, sinulla on myös toinen ostoskaduille suuret ketjut, kuten IKEA, Takko Muoti ja Media Markt. Pidätkö kulttuurista ja historiasta? Sitten menet linnoja, linnoituksia ja monia esityksiä. Pidätkö luonne? Sitten mennä kiertelevä pankit Reinin ja Moselin. Koblenz on vilkas yliopistokaupunki, kuten juoman ja aterian ole kauneusvirhe, ja lisäksi kohtuulliseen hintaan myös.

Koblenz


Koblenz, jossa Reinin ja Moselin yhdistää

Koblenz sijaitsee paikassa, jossa Reinin ja Moselin joet. Tähän kaupunkiin myös saanut nimensä. Koblenz nimittäin tulee latinan Confluentes, eli yhtymäkohta. Se on kolmanneksi suurin kaupunki Rheinland-Pfalz. Välillä 1947 ja 1950 Koblenz oli jopa maakunnan pääkaupunki. Voit löytää Koblenz noin 100 km pohjoiseen Trierin ja noin 50 km päässä Mayen. Kaupunki koostuu 28 piirit. Suurin osa kaupunki sijaitsee vasemmalla.

Ajaminen ja pysäköinti Koblenz

Jotta saa ajaa noin Koblenz et tarvitse autossasi. Vaikka se on iso kaupunki, voit liikkua sujuvasti. Ostokset ja vanha osa Koblenzin on kävelykatu, täällä tulet ei autossa. Pysäköinti voi joissakin suuri maanalainen tai maanpäällinen pysäköintialueilla. Ongelmana on, että suurin korkeus pysäköintialueilla on vain kaksi metriä ja kymmenen. Tilavuus autot tyyppi Mercedes Vito, Renault Trafic, tai Volkswagen Henkilöauto on silloin vaikeuksia saada täällä. Voit myös pysäköidä kadulla, mutta joudut maksamaan kaikkialla. Suuri haitta on se, että voit maksaa vain enintään neljä tuntia. Sinun on sitten siis palata viiltävä rahaa tai siirtää auton. Lisäksi monissa paikoissa parkkipaikoilla myös kerran varattu asukkaille. Rannoille Reinin ja pankit Mosel on parkkipaikkoja busseille jossa suurten ajoneuvojen voi seistä.

Junalla Koblenz

Tietenkin voit myös junalla Koblenz. Sinulla pysähdys Hauptbahnhof Etelä Koblenz, joka varmasti poistettu toinen pää keskelle. Onneksi voit myös saada pois Haltepunkt Stadtmitte. Tämä pysäkki on kehässä Koblenzin ja kuten nimestä voi päätellä, lähellä ostoskeskus. Deutsches Eck on edelleen kävellä. Onneksi vähemmän liikkuvia Busbahnhof noin 150 metrin päässä.

Koblenz kaupungin kolmeen osaan

Zentrum, Vanhakaupunki ja osa kehän ulkopuolella. Ne ovat kolme keskeistä osaa, joka Koblenz on jaettu.
Altstadt
Altstadt löydät kaukana pohjoisessa Koblenz, reunalla välillä Moselin ja Reinin. Täältä löydät Deutsches Eck, jossa on kaunis näkymä molemmilla jokia. Deutsches Eck on myös muistomerkki keisari Wilhelm I ja kuuluisa ratsastajapatsas. Lisäksi se on mukava ja vihreä, ja voit kävellä siellä, istua hiljaa tai käydä Ludwig museo. Deutsches Eck jättää myös vuoristorata, joka vie sinut muu pankki Reinin. Täällä voit vierailla Fort Ehrenbreitstein. Linnake, joka oli aikoinaan toiseksi suurin linnoitus rock Euroopassa jälkeen Gibraltar. Käytyään oikealla rannalla, voit tehdä sen takaisin köysiradalla tai pitkä kävellä jalka ja palattava Pfaffendorfer Bridge. Alle Mosel rannalla, löydät todellinen Altstadt, vanha osa kaupunkia. Tämä osa on jalankulkija. Joten voit kävellä rauhassa kaduilla. Paitsi kaunis kaduilla vanhoja taloja, sinulla on myös paljon kirkkoja ja historiallisia rakennuksia, että voit käydä. At Peter Altmeier-Ufer puolella Moselin ja Konrad-Adenauer-Ufer puolella Reinin voit nauttia joen ja veneet, kävely, pyöräily ja rullaluistelu. Balduinbrücke yli Moselin juontaa juurensa neljästoista luvulla.
Koblenz, keskusta
Koblenz-keskus on paikka olla ostoksille. Löhrstrasse on kävelykatu ja voit siis hiljaisesti kauppa mennä ostoksia. Myös ympäröivillä kaduilla, jossa autot voi olla tulossa, paljon kivoja kauppoja ja jopa ostoskeskus. Lisäksi tyypillinen saksalainen kaupoissa on myös kansainvälisiä ketjuja kuten H & M, C & A, Jalka Locker, jne. Valitettavasti heillä ei ole Primark Koblenz tämä esimerkiksi tarvitse Düsseldorf. Tämä osa sisältää myös foorumin Confluentes kanssa matkailutoimistosta, kirjasto, taverna, lippu ja näyttelytila. Voit käydä interaktiivinen näyttely Romanticum, näyttely Koblenz ja Reinin muinoin. Suuri osa Koblenz on listattu vuodesta 2002 Uneco World. Miksi? Että huomaat näyttelyssä. Fancy posh linna? Sitten kannattaa ehdottomasti mennä käymään vaalilautakunnan Palace. Noin linna on todella kaunis puutarha.
Koblenz, lähiöissä ja oikealla rannalla
Ulkopuolella rengas Koblenz päädyt lähiössä. Paljon voi elää täällä. Parempi voit mennä sillan yli ja Pfaffendorfer oikealle pankkiin ajaa. Kuten edellä mainittiin, voit oikealla rannalla Fort Ehrenbreitstein. Kansallismuseo sijaitsee täällä. Kun jalka Fort Ehrenbreitstein, joka oli rakennettu kalliolle, voit mennä vaeltaa pieniä katuja ja Mutter-Beethoven-Haus mennä käymään. Tai voit katsoa ulkopuolella Koblenz Lahnstein hiljaisempi ratsastaa ja saada haukata syödä yksi monista ravintoloista vieressä Rein.

Koblenz, University City

Koblenz on vilkas yliopistokaupunki. Saat niin paljon nuoria vastaan. Huomaa, että kouluissa Saksassa jo kaksi tai kolme tuntia hänen. Muista, että loput vuoksi, koska saksalaiset ovat erittäin aktiivisia koulun jälkeen. Etuna on, että voit syödä ja juoda edullisia hintoja useimmissa paikoissa kaupungissa.

Rein in Flames

Älä missaa tätä spektaakkeli vuosittain elokuun alussa, Rein in Flames. Tänä kolmipäiväisen festivaalin ovat Reinin näkyy kaikkialla, Spay ja Koblenz. Loppuhuipennus on upea ilotulitus ja ohimennen noin 80 valaistu aluksia sunnuntaina. Vuonna 2015 jatkaa tätä spektaakkeli 60. kerran ja on siellä niin ylimääräistä juhlimista. Mukana on myös puretaan 60 tykki laukausta. Älä missaa sitä 7, 8 ja 09 elokuu 2015! Koko ohjelma, voit vierailla www.rhein-in-flammen.com.
Kuten näette, Koblenz on erittäin monipuolinen kaupunki. Haluatko nauttia monia puolia kaupunki, sinun tulee päivässä tai jopa viikonlopun eteenpäin. Joten on tärkeää selvittää etukäteen mitä haluat tehdä ja minne tehdä valintoja. Ja muuten saat juuri palannut joskus!
(0)
(0)