Knoowy sähköiseen markkinapaikkaan asiakirjoja

Miscellany Bertta Kuusi Tammikuu 22, 2017 0 1
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Knoowy on sähköiseen markkinapaikkaan asiakirjoja. Ihmiset myyvät kotitekoisia asiakirjojen kautta Knoowy ja saat maksaa, kun joku lataa jotakin. Myyntihinta myyjä itse. Ihmiset, jotka ovat koskaan tehty kerran arvokkaita asiakirjoja, on näin lisäsyy jakaa asiakirjoja.

Genesis

Monet ihmiset kirjoittaa asiakirjoja itse. Erityisesti opiskelijat, esimerkiksi, joka aihe koulussa tehdä yhteenveto. On valitettavaa, että nämä asiakirjat jaetaan vain oman ystäväpiiriin. Perustajat Kevin Ernst ja siksi keskittynyt markkinoilla asiakirjojen Knoowy. Jos yksi palkitaan, perustajat mielestä ihmiset ovat taipuvaisia ​​jakamaan kotitekoinen työtä muiden kanssa. Lataaminen tai myydä asiakirjoja on ilmainen. Joten käyttäjien tulisi vapauttaa niiden asiakirjojen Knoowy, ja voi vain tehdä rahaa.

Miten se toimii?

Lataa asiakirjoja on mahdollista vain huomioon, että saa luoda ilmainen. Lataaminen on seuraava:
 • Ensimmäisessä vaiheessa, kysytään ladata asiakirjan. Voit myös määrittää, kuinka monta asiakirjan sivuja voi katsella maksutta vierailijoille. Voit myös ladata kuvan esimerkiksi jolloin kävijät nopeasti tunnistaa missä asiakirja on noin. Hyvä esimerkki on esimerkiksi kansilehden olet tiivistää.
 • Vaiheessa kaksi, sinun on määritettävä, mihin luokkaan haluat sijoittaa asiakirjan. Myös, sinun pitäisi valita otsikko, antaa kuvaus ja asettaa tageja. On viisasta omistaa jonkin verran huomiota, koska koostumus otsikko, kuvaus ja tunnisteet määrittää, kuinka hyvin olet dokumentoitava ja löytyy hakukoneita Knoowy itse. Viimeksi vaiheessa kaksi sinun täytyy määrittää, kuinka paljon rahaa haluat myydä asiakirjan. Hyvä ja kattava yhteenvetoja myydään, esimerkiksi 5 euroa.
 • Viimeisessä vaiheessa, voit lisätä lisätietoja. Oletko opiskelija, kirjoita ehdottomasti oman koulun ja koulutusta. Olet kiteyttää kirjan? Ilmoittakaa, mitä kirja on ja antaa kirjailija ja ISBN-numero. Peleissä on järkevää ilmoitetaan, mistä harrastukset peli voidaan käyttää. Kun olet tehnyt, asiakirja hyväksyttäväksi sijoitetaan verkkosivuilla. Nyt se on vain odota asiakirja myydään!

 • Rahaa, että voit ansaita menee käteistä huomioon. Näin voit ostaa muita asiakirjoja, mutta voit myös kotiuttaa saldo Kun olet ansainnut 15 euroa. Rahat on sitten nopeasti tilillesi.
  Asiakirjoja voi ostaa kautta tilisi saldo, ihanteellinen, PayPal ja Mister Cash. Voit ladata asiakirjan, mene asiakirja, klikkaa "Osta tämä asiakirja", ja voit valita maksutavan. Voit ostaa asiakirjat sinun täytyy kirjautua sisään. Jos olet ostanut asiakirja, sinua pyydetään jättämään tarkastelun. Jotkut kysymys luonnollisesti kysyä, mitä on laatu asiakirja, vaan esikatselu ja arvosteluja saat hyvän ensivaikutelman.

  Mitä tarjotaan?

  On Knoowy asiakirjoja esitetään kolmessa kategoriassa: Koulutus ja opetus, Hobby & kulttuuri, ja Corporate. Tällä hetkellä valtaosa yhteenvetoja asiakirjojen, kirjoja. Mutta pelejä kuten aarteenetsintä tietokilpailu tai tehdä hyvin. On jo melko laaja valikoima yritysten oikeudelliset asiakirjat, kuten näyte työsopimuksen. Myydyin asiakirja on malli luoda Abell malli.

  Ansaita ylimääräistä

  Jos et ole niin paljon asiakirjoja, mutta muut ihmiset verkossa on? Sitten voit itse tehdä jotain ansaita kutsumalla heidät. Knoowy on asian järjestelmä, jossa jokainen käyttäjä voi kutsua ystäviä, perhe ja tuttavat. Kun joku rekisteröityy sinun kauttasi kuin ansaitset kukin 5% komissio ostohinnasta aina asiakirja myydään.
  Lisäksi, älykäs, jos myyt paperit, ansaita lisää prosenttiosuudet. Oletuksena, ansaitset 70% per myyntiin asiakirja, ja on 30% provision Knoowy. Mutta jos menet läpi joitakin toimia, kuten Knoowy Mieltymys Facebookissa tai ladata useita asiakirjoja, saat ylimääräisen prosentin korotuksen. Voit siten lisätä Base provisio 75%.
  (0)
  (0)