Kirja poika astma: Lo ja otuksiin

Miscellany Kaarina Tuomela Tammikuu 23, 2017 0 5
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Monet lapset kärsivät astmasta, niin myös Lo. Hän haluaa viettää yön hänen isoäitinsä, mutta hänen äitinsä mielestä ole niin hyvä idea. Lo ja eläimet on kirjan sarja luen! julkaista Zwijsen. Se sopii lapsille, jotka ovat lukemisen opetusta noin yhdeksän kuukautta.

Tiedot kirja

  • Otsikko: Lo ja otuksiin
  • Teksti: Elisabeth Marain
  • Kuvitus: Egbert Koopmans
  • Julkaisija: Wolters Noordhoff
  • Vuosi: 2004
  • Sivu ?? s: 27
  • ISBN: 90 276 7930 4
  • Genre: informatiivinen kirja nuorille
  • Hinta: noin 7 euroa

Elisabeth Marain, kirjailija

Elisabeth syntyi vuonna 1943. Hän on kirjoittanut kahdeksan romaania, Rosalie Kenelläkään ei ollut suurin menestys. Kirja on naisesta, joka on epäoikeudenmukaisesti vangittuna vuosia mielisairaalassa. Se oli aihe politiikassa ja johti kiihtyi sopeutumista lain pakkohoitoon ottamiseen. Viime vuosina, Elisabeth kirjoitti lasten- ja nuorten. Hän teki paluun kuin romaanikirjailija naisen yhdeksän henkeä. Palkinnot Elisabeth Marain: palkinto parhaasta Literary Debut, maakunnan palkinto Antwerpenin maakunnan kirjallisuuden, maakunnan kirjallisuuspalkinto on Länsi-Flanderin maakunnan ja palkinnon Flanderin Reader. Vuonna 1990 Elisabeth Marain sai SABAM palkinnon hänen koko tuotannossaan.

Egbert Koopmans, kuvittaja

Egbert oli syntynyt vuonna 1960. Lapsena hän oli ihastunut piirustus ja luonto. Lukion jälkeen hän opiskeli taideakatemiassa Den Bosch, suunta suuntaa. Valmistuttuaan hän työskenteli freelance kuvittaja. Egbert on eri fontteja, vaihtelevat leikkisä ja vapaa realistinen, elävä lähestymistapa. Luonto ja lasten piirroksia kohdistuu ?? paluun säännöllisesti. Kuvittaja käyttää digitaalitekniikkaa ja joskus enemmän perinteisiä tekniikoita.

Tarina

Isä ja äiti Lo mennä illanviettoon ja hänen isoäitinsä näyttää hänen jälkeensä. Lo haluaa vaan hänen mummo, hän kutsui Mo Äiti Lo epäilee koska Mo on kokolattiamatto ja se ei ole hyvä Lo jotka on astma. Pölypunkit on huono hänelle vanhassa tasainen Mo, siellä olet istunut pölypunkkeja. Lo pakkaa matkalaukkunsa ja saada paljon ylimääräistä siirappia.
Mo tekee kaiken puhdas talossa, kun tunnin hän on valmis. Niin puhdas hänen talo koskaan ollut. Mikroskoopilla he etsivät pölypunkkeja. Mutta jota ei voi nähdä, edes suurennuslasilla. Sitten Katso, hän lentää Mo kaulaan. Lo näyttää kaapissa kirjoja, on sarjakuvia ja satuja. Mutta Lo ei tiedä, että on kaikin kirja pölypunkkien, se kutittaa hänen rintaansa ja hänen pitäisi olla hyvin yskä. Lo puuskuttaen muutaman kerran, sininen, punainen ja sitten se menee paremmin hänen kanssaan. Mo sanoo he menevät altaassa ei pölypunkkien. Mo ja Lo mene alas dia, Mo pitää hyvin pelottavaa.
?? Illalla he syövät kukkakaali makkaralla, syöminen Lo parempana. Niillä neljä peräkkäin ja sitten Lo menee nukkumaan. Hän on vasta sängyssä kun yskä alkaa. Se sattuu rintaansa ja kaikki, liman, se on niin likainen. Lo on kyllästynyt siihen. Yhdessä Mo, hän istua terassilla kunnes ei yskä on. Mo sanoo hän haluaa etsiä talo vuorilla, koska se on liian kylmä pölypunkkeja. Mutta Lo ei halua hänen isoäitinsä tulee liikkumaan. Mummo olisi ainakin pölypunkkien. Hiljaa katselin hänen isoäitinsä Lo ja Mo kuuhun.

Tekstiä, kuvia

Edessä kirjan näet Pikkupoika hänen olentoja, jotka muistuttavat kovakuoriaiset. Sen pitäisi pölypunkit ehdotuksia. Poika näyttää yskä, hän ei selvästikään tyytyväinen otuksiin. Lisäksi logo sarja: Luin!, AVI 3. Alapuolella otsikko ja nimet kirjailija ja kuvittaja. Sen takana voit lukea mitä kirja kertoo ja lyhyesti tietoa sarja luin! Lisäksi pieni kuva Lo, poika kirjasta. Kirja on kuusi lukua, noin kolme neljä sivua luku ?? s. Piirustukset kattavat lähes kaikki sivut ?? n, teksti piirustuksissa mutta rauhallinen tausta. Se on niin ??: n kahdeksan-kaksikymmentä riviä tekstiä kerrallaan. Yksi ilmaus kullekin riville, ei vaikeita sanoja yleisölle ja tekstin lukee hienosti.

Katkelma

Vasta äskettäin on Lo sängyssä.
Olipa se alkaa uudelleen.
Hän saa kovaa yskää.
Hups! Että sattuu rinnassa.
Ja kaikki, liman, yäk! Likainen!
Se tekee Lo pelottaa.
Pidätkö rauhallinen, yskä, hän ajattelee.
Mutta yskä villiintyy.
Lo ajattelee leijona häkissä.
Sänkynsä tärisee ja creaks.
Pidä se koskaan todella?
Lo on niin väsynyt.

Mitä ikä?

Takana kirja osoitti, että kirja sopii lapsille noin yhdeksän kuukautta lukemista. Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, kirja on myös sopii lukeminen lapsille ryhmän 1 ja 2 perusopetuksen.
(0)
(0)