Kipu vasikka: aiheuttaa pistävää tai kipeä vasikka kipu

Terveys Perttu Järvinen Toukokuu 29, 2017 0 4
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mikä aiheuttaa kipua vasikan tai vasikka kipua? Vasikka lihas on alue, joka sijaitsee takana-yläpuolen säären, välillä polven ja nilkan. On kaksi vasikka lihaksia: kaksipäinen vasikka lihas ja pitkä vasikka lihas. Kipu vasikan voitaisiin mieltää nalkuttava kipua tai pistävää kipua, ja mukana voi olla muita oireita, kuten punoitusta ja turvotusta. Kipu vasikka voivat johtua useista syistä. Tärkeimmät syyt vasikan kipua tarkistetaan.

Mahdollisia syitä kipu vasikka

 • Lihasten jäykkyys
 • Lihasjännitystä
 • Whip vasikan
 • Verisuonitukos Leg
 • Haava Roos
 • Vyöruusu
 • Pit Polvi Kysta
 • Turvotus
 • Tyrä takana
 • Showcase Jalat
 • Vasikka Cramps

Lihasten jäykkyys

Ylikuormituksen takia kärsit jäykkä tunne vasikoiden tai molemmat vasikoita. Tämä saattaa ilmetä jälkeen pitkäaikainen pysyvä, pitkä kävelymatka, joka voi tai ei ole ajaa ylös ja alas mäkeä. Olitpa menossa ajaa ja on siten siirtynyt toiseen pintaan tai olet muuttunut lenkkitossut.

Lihasjännitystä

Lihasjännitystä voi esiintyä vasikka lihaksia ja viittaa vahinkoa, joka johtuu liiallisesta venyttely lihaksen kuituja. Harjoituksen aikana lihakset voi tulla ylikuormitettu. Lihasjännitystä vasikka lihas on usein mukana tunne paikallisia tuskallinen kovettuminen kiristettäessä vasikka lihas.

Whip vasikan

Ruoska tai vallankaappaus de fouet usein tapahtuu kaksoiskantalihas kaksipäinen vasikka lihas. Vuonna Whiplash repiminen vasikka lihas. Tämä aiheuttaa äkillinen, voimakas kipu vasikka pistorasia käynnissä tai hyppäämiseen. Et voi kävellä enää. Tuntuu kuin jos olet kärsinyt isku vasikkaa ruoska, tästä nimi "Whiplash".

Verisuonitukos Leg

Tromboosi jalka viittaa luomiseen trombin tai veritulppa syvissä laskimoissa osuudella. Nämä johtimet välissä lihaksia. Syvä laskimotukos voi johtua vahinkoa suoneen, esimerkiksi, seurauksena leikkausta, luunmurtuma tai lihas. Koska suonet jalka varmista veri kuljetetaan sydän, veritulppa veri ei oikein hälvenemään. Luo ruuhkia, jolloin jalka tulee turvonnut, punainen ja kivulias. Soita lääkärillesi näitä oireita.

Haava Roos

Ruusu on akuutti infektio, ihon ympärillä tai lähellä haava. Bakteerit ovat syyllisiä. Se syntyy seurauksena tartunnan haavan tai ihon kuntoa. Iho paikan päällä muuttuu punaiseksi, tuskallinen, kuuma ja paksu ja joskus näet rakkuloita.

Vyöruusu

Vyöruusu, tai vyöruusu, on virusinfektio aiheuttama vesirokko virus palvelualueella yhden hermo. Sen seurauksena, virta pysyy toisella puolella kehoa. Vuonna ihoalueelle koet kipua ja punaisia ​​täpliä, jotka tulevat rakkuloita.

Pit Polvi Kysta

Polvi kuoppa kysta, joka tunnetaan myös nimellä Bakerse kysta, osoittaa pieni, usein kivuton turvotus tai pullollaan kosteutta polvitaipeen. Usein se johtuu taustalla kunnossa polven. Jos kysta puhkeaa sillä liian paljon jännite, neste tihkuu osaksi vasikka joten se paksu ja punainen.

Turvotus

Turvotukseen on kosteutta kudoksen solujen välillä kehon sisään. Turvotus johtuu tarjonnan epätasapainon ja poistaminen kosteutta. Näin voit saada vieressä turvotusta, kipua. Se on erityisesti nähtävä riittämättömästi yhdessä verisuoni ongelmia. Turvotus voi tunnistaa, koska lommo jää iholle, kun painat iho sormella.

Tyrä takana

Tyrä osoittaa Nikamavälilevy joka aikoo työntyä. Kun tämä pullistuma painaa vastaan ​​hermo, voit saada oireita kuten kipua yhdessä pakaraan, jalan tai jalka. Sinulla on myös enemmän kipua tietyissä asennoissa, kuten seisoo tai makaa takaisin tai vaikuttaa puolella. Voit myös kärsiä puutuminen, pistely ja vähentää voimaa jalka puolella, jossa tyrä on.

Showcase Jalat

Showcase Jalat on sairaus, jossa verisuonia jalassa ovat kaventuneet, mikä johtuu arteriosclerosis. Tuloksena on, että suonet liian vähän happea voi johtaa lihaksia käytät kävellessä. Jos kävelet saat oireita kuten kipua, kouristelua tai tunnottomuus / väsynyt tunne jalassa. Jos olet vain seisoo edelleen tai istuen, nämä oireet häviävät 10 minuutin kuluessa.

Vasikka Cramps

Yöllinen jalkakrampit yöllä kivuliaita lihaskouristuksia esiintyy vasikka. Se on terävä kipu, joka tuntuu vasikka tai jalka ja yleensä tapahtuu yöllä unen aikana. Noin kaksi prosenttia Hollannin ovat viikoittain vaikuttaa.
(0)
(0)