Kiinnitystä muuttuva korko voi olla kalliimpi

Miscellany Tarmo Lehtinen Tammikuu 22, 2017 0 3
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Huomaa kiinnitystä vaihtuvakorkoinen vuonna 2015, koska ne voivat olla kalliimpaa olennaista oikaisua pankeille ja inflaatio. Tämä koskee paitsi muuttujan korkoa vain asuntolaina, euribor kiinnitys, mutta kunkin kiinnitystä muuttuja kiinnitys. Odotus on, että muuttuva asuntolainan korko vuoteen 2015 mennessä tämä voisi jopa nousta.

Korkoa vain asuntolaina muuttuja, Euribor kiinnitys

Koska et maksa pois, kuukausittaiset maksut maksamista korkoa vain kiinnitys voidaan rajoittaa maksamisen kiinnitys. Koska velka ei heikennetä vähentämisen asuntolainan korot on maksimoitu ja nettokustannukset ovat minimaaliset. Muuttuja asuntolainan korko tarkistetaan määräajoin. Tässä vaiheessa voit hyötyä koronlasku. Mutta huomaa, että ei jokainen toimittaja on yhtä nopea vähentää asuntolainan. Kannattaa pitää silmällä kilpailuun ja tarkastella tai muuttaa vähitellen ei ole sen arvoinen.

Mortgage vaihtuvakorkoisia vuonna 2014 ja 2015

Lisäksi nähdään pitkällä aikavälillä, vaihtuvakorkoisia yleensä halvempia kuin kiinteä korko. Kiinnostus on ajan mittaan ylös ja alas. Hyödyt syksyn ja vahinkoa on noustava, mutta keskimäärin vaihtuva korko on edelleen halvempaa. Myös siksi vähentämisen asuntolainojen korkojen vaimentaa mahdollisia seurauksia koronnosto. Vuonna 2014, on vähentynyt, mutta myöhemmin vuonna 2015 nousuun pitkän hinnat odotetaan.

Haitat korkoa vain kiinnitys

Tärkeimmät haitat korkoa vain asuntolaina, että suurin asuntolaina kuin asuntolaina, joka on maksettu takaisin tai alempi, ei pääoman lunastamisesta talo on rakennettu. Jälkimmäinen voidaan voittaa säännöllisesti laittamalla rahaa pois säästötilille tai säästöjä mielenkiintoinen.

Euribor-korkoon

Kuten muidenkin kiinnitykset kanssa vaihtuvakorkoinen, muuttuva korko korkoa vain kiinnitys on yleensä liittyvät suoraan kehityksen Euribor. Tämä korko on laajalti käytetty indikaattori korko pankit lainata muilta pankeilta. Tämä kiinnostus äskettäin laskivat jyrkästi, minkä vuoksi monet ihmiset ovat valinneet Euribor asuntolaina. Tällä hetkellä euribor kiinnitys halvin kiinnitys. Joka toimii hyvin niin kauan kuin korot pysyvät alhaisina.

Pankit tehdä kiinnitykset kalliimpaa

Pankit väittävät nyt, että kustannukset eivät enää suhteessa alemman euriborkorkoon. Näin ollen monet pankit siirtynyt eri laskentatapaa, joten Euribor kiinnitys on paljon edullisempaa. Pankit käyttävät liukuva keskiarvo korin eri intressit. Ja se tekee kalliimpaa, ja paljon vähemmän avoimia, koska on olemassa melko harvat lajit kiinnostusta maailmassa. Etuna on, että korko vaihtelee vähemmän, haitta on, että sinulla on vähemmän hyötyä laskusta. Tämä uutta menetelmää sovelletaan uusiin kiinnitykset. On vielä epäselvää, mitä tapahtuu uudelleenhinnoittelun myötä tai kun jälleenrahoituksen kiinnitys. Mitä tämä tarkoittaa lisäksi viivästyskorko kun jälleenrahoituksen.

Lukko

Myös kiinnitykset avoimuus on tärkeää. Pankkien olisi hyvä myös tämän avoimuuden laskettaessa muuttujaa kiinnitys. Lisäksi on silmiinpistävää, että he siirtyä uuden menetelmän, nyt suotuisa kuluttajalle euribor kehittynyt. Joten kysy tarjouksia asuntolaina on aina hyvän tilanteen miten korko lasketaan, tai voit ennakkoon ilman rangaistusta ja miten viivästyskorko on laskettava, jos haluat sulkea kiinnitys.
(0)
(0)