Kehittäminen kissanpentu

Luonto Kasperi Aho Tammikuu 22, 2017 0 1
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Pentu on erittäin söpö ja herttainen. Jos ostat pentu, hän yleensä on ikä niin ?? yhdeksästä viikkoa. Vuosina, kissanpentu jo ovat kehittyneet tähän tarkoitukseen. Sitten pentu on vielä matkaa kasvaa aikuisen kissan. Miten on kehittää kissanpentu?

Juuri syntymän jälkeen

Tuhansia vuosia ollut noin kissoja esille ilman apua ihmisen ja äiti tietää tarkalleen, miten tämä. Pentu on syntynyt sokeana ja kuuro. Haju on jo hyvä, että he voivat löytää nännit äiti. Ensimmäinen maitoa pennut nielemään sisältää tärkeitä aineita, koska immuunijärjestelmä ei ole täysin toimiva. Tämä maito on ternimaito ?? ?? nimeltään kissanpentu ja suojaa erilaisia ​​sairauksia.

Syntynyt kaksi viikkoa

Kahden ensimmäisen viikon keskittyy kasvuun. Pennut imettää koko ajan ja paino kaksinkertaistetaan ensimmäisellä viikolla. Äiti on koko ajan naapurustossa. Sen lisäksi, että maitoa, hän nuolee pennut jotta voidaan edistää jakkara, ja he myös syövät, jotta pitää puhtaana pesä. Napanuora kuuluu kaksi-kolme päivää pois päältä ja sen jälkeen noin viikon kymmeneen päivään silmät avautuu. Ensimmäiset hampaat ovat näkyvissä. Kissan omistaja ei tarvitse puuttua siihen. Hän vain on pitää silmällä siitä pennut juoda hyvin.

Kaksi kahdeksaan viikkoa

Kahdesta viisi viikkoa kehittää kuulo eikä näkyville kissanpentu. Kun he ovat noin neljä viikkoa, alkaa kävellä pojan ja pelata. Ne ovat ketteriä, hyppääminen ja ovat erittäin nopeita. Äiti pitää heitä silmiin ja tuo ne takaisin pesä, kun he kulkevat liian kaukana. Kun kolmas viikolla, äiti väsyy ja antaa heille poika anna mennä hieman. Hoitaja saattaa joskus kestää pennut heidän käsissään, jotta he voivat tottua ihmisten käsissä. Äiti opettaa nuorille miten metsästää.
Kolmen viikon ikäisiä pentuja voi syödä kiinteää ruokaa. Voit antaa heille kuivamuonaa tekevät tästä hieman märkä lämpimällä vedellä. Pato antaa vähemmän maitoa niin pennut voivat tyydyttää nälän kanssa uudenlaisen ruokaa. Kun he ovat noin seitsemän viikon ikäisiä, ne on vieroitettu. Tämä tarkoittaa, että ne eivät enää imettää.
Hoitaja voi alkaa tänä aikana nostamalla kissanpentu. Anna heille kolmannesta viikossa pääsy hiekkalaatikko. He näkevät kuinka äiti käyttää tätä, jotta he voivat oppia sen. Niiden on myös opettaa ihmisille, että heidän ei pitäisi purra sormet ja että niiden ei pitäisi hyökätä ihmisen. Lopeta pelaaminen kun he hyökkäävät pelin aikana.

Kahdeksan neljätoista viikkoa

Kahdeksan hänen hampaansa ja kehitetään aistit ja ovat hyvin leikkisä. Ne näyttävät erittäin söpö. Sillä hoitaja, tämä on hyvä aika, koska koet hauskaa tänä aikana pennut. He haluavat pelata ja tällä kaudella on tärkeää, että ne tottuvat käsitellä ihmisiä.
Parasta on, että pentu vasta kahdestoista viikko lähtee äiti. Usein tämä tapahtuu varhaisemmassa iässä. Jos menet liian nopeasti äitinsä ja sisarustensa vie kissanpentu, sitä todennäköisemmin hän myöhemmin vaikeuksia käsitellä muiden kissojen.
Tänä aikana, on aika, että he menevät eläinlääkäriin rokotuksiin, madotus ja muut ennalta ehkäisevät tarkastukset.

Nuori

Kehitys jatkuu ,. Kissat nuoriso ei lopeta ennen kuin ne ovat sukukypsiä iästä alkaen noin viisi kuukautta. Kissa voi silti toimia kissanpentu aikana hänen ensimmäinen vuosi. Kissa on nopea hedelmällistä. Jos et halua kasvattaa kissa, se on erittäin suositeltavaa on kissa kastroitu. Kuuleminen vet kun paras aika tämän menettelyn.
(0)
(0)