Kädet Care

Terveys Arsi Keinonen Tammikuu 22, 2017 0 4
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kädet ovat kaikkina vuodenaikoina sää ja todennäköisesti tuntevat eniten kaikkien ruumiinosia. Silti emme ole aina yhtä varovainen siellä. Mitä voimme tehdä pitämään kädet hyvässä kunnossa. Kun menin etsit jotain taustamateriaalia ja kädet ?? I ?? Olen kirjoittanut kaikki oli artikkeleita kuvio merkitys käsissä. Rakkaudesta, hyväntekeväisyys, kerätä jne jne. Se kertoo jotain, koska kädet ovat enemmän kuin hyödyllisiä ruumiinosia jossa otat mitä pidät tai voit ilmaista. Ei, käsi tarkoittaa enemmän. Ei ole ihme, että on olemassa useita ruumiinosia ja tehdä enemmän kuin ensisijainen tehtävä heillä on. Ajattele silmäsi, voit usein kuulla, että olet tulossa kenenkään silmiin sielun. Mutta kädet myös lisätoiminnon. Asento kädet keskustelun aikana usein sanoa jotain siitä, miten olet sen. Huoliteltu kädet ovat osa sitä uudelleen.

Kosteus

Säilyttää parhaassa mahdollisessa kunnossa kädet, he tarvitsevat kosteutta, mutta kädet puhtaana on myös tärkeä ja niin pesun jälkeen kädet on tärkeää voidella ne käsivoide. On saippuat lisätty kerma, mutta ei riitä vastaamaan vaikutuksen kerma.
On olemassa monia erilaisia ​​voiteita ja niin tärkeää, että teidän hyvä korostaa. Kallein ei ole aina paras. Lisäksi levitettävyys ja haju etua. Se on parasta voitele välein pestä kätensä.
Lisäpontta voi silti olla siellä, kun menet nukkumaan. On olemassa erityisiä voiteet yöllä tehdä jotain ylimääräistä ?? ihoa. Oliko se käytti olla, että sinulla oli välttämättä hanskat nukkumaan estää arkkeja katettu kerma puolestaan ​​on voiteet ja geelit että peruuttaa välittömästi. Ennen nukkumaanmenoa esimerkiksi sijasta käsivoide käyttää tätä erityistä kerma. Tässäkin, tieto on mielekästä.
On enemmän tietysti, mutta tässä kaksi tuotemerkkejä, jotka on laaja valikoima kohtuuhintaisia ​​käden hoito;
  • Herome
  • Sally Hansen

Aurinko kuivattaa ihoa, niin sen jälkeen koko takki aurinkovoidetta unohda hieroa käsiä. Jatka voitelu koko ihon merkitystä ja siten myös kädet!
Talvella kädet ovat erittäin haavoittuvia ja voiteet auttaa yleensä ei kun olet ulkona paljon. Käsineet tai lapaset tarjota tätä edelleen paras suoja. Tämä ei tarkoita, että arkeen voiteluöljyn käsivoide pesun jälkeen vain mennä läpi.
Sillä vanhempi käsissä on erityinen kerma poistaa ikä parhaasta. Vaikutus tällaista voiteet vaihtelevat ?? kaikki top ?? on ?? En näe mitään eroa ??. Lausunnot tai iän paikkoja todella että ruma ovat myös vaihdella. Joten tällaista korjaustoimenpiteitä päästä alkuun on hyvin henkilökohtainen.

Syyliä

Go syyliä halua työskennellä. Pieni syylä voi vielä yrittää jäädyttää kotiin korjaamaan, mutta muuten aina mennä lääkäriin päästää karkuun. Useimmat GPS on nyt syylä leikkaus. Tämä on edelleen tehokkain jättää onsierlijke syyliä nouto.

Kynnet ja kynsinauhat

Kynnet voidaan maalata, mutta se ei ole. Mikä on tärkeää on huolehtia kynnet ja kynsinauhat.
Orvaskesi
Kynsinauhat ovat varovasti kynsinauhojen työnnin työnnetään pehmeinä. On erityinen öljy pehmentää kynsinauhat ja sitten työntää ne. Useimmat merkit eivät ole öljyä istua valikoima. Koskaan vain ?? ?? kynsinauhat pistää, he voivat repiä ja tulehtuvat. Kynsinauhojen öljyä voidaan myös käyttää useammin, ilman oikeastaan ​​tarvitse työntää kynsinauhat. Kunto kynsinauhat pysyy optimaalinen. Mutta se olisi myös säännöllisesti käsivoide että jopa enemmän kynsinauhoja päällystetään.
Naula
Käytä tai maalaamaton on henkilökohtainen, mutta loput on tärkeä. Esimerkiksi koskaan leikata kynnet, ne voivat siis helposti haljeta tai tauko. Käytä aina tiedosto, mieluiten tiedot lasi. Et halua rusketus kynnet sitten kerros väritöntä pintamaali edelleen suositeltavaa. Se antaa joitakin kiilto, mutta vielä tärkeämpää, se suojaa. Alasti ?? ?? kynsien voi myös kuivua, ja väritön kynsilakat estää tämän.
Poistaminen kynsilakka aina ei-asetonia poistaja. Säännöllinen poistoaineet eivät ole mukavaa hajua kerran, ja jos löydät tämän todella ärsyttävää, jos se viittaa silmien tai kurkun kuin on nyt poistoaineet, jotka ovat pehmeä ruusu tai laventelin tuoksu.
Pitäneen kädet et todellakaan viettää tuntia päivässä kädet ovat kiireisiä. Varmista, että olet kerma käsillä ja mennä istumaan alas viikoittain huolehtia kynnet. Jälkimmäinen voi myös tapahtua ammattilainen. Onnea kauniit kädet!
(0)
(0)