Kasvivalkuaisen ovat löytäneet paikkansa meidän levyt

Ravitsemus Tarmo Lehtinen Maaliskuu 13, 2018 0 31
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kasvivalkuaisen ovat löytäneet paikkansa meidän levyt

Ravintolat suuret vähittäismyyjät, kokit, ravitsemuksen asiantuntijat ... kaikki tuntuvat olevan samaa mieltä, että on tärkeää kasvivalkuaisen Ranskan ruokavalio.

Älä syö lihaa ympäristösyistä, ruoka, taloudellisia tai ruokailutottumuksiin on selvempi ranskaksi. Yhä useammat julkaisuja aiheesta on todiste, sanoo viraston Relaxnews. Jo vuonna 2011, mukaan CSA / WFM kyselyssä 90% ranskalaisista sanoi, että he olivat välttämättömiä.

Kolme lähteet kasviproteiinien löytyy vilja, palkokasvit ja öljykasvien ovat löytäneet paikkansa Ranskan levyt. Suuri kokit Alain Ducasse ja Christophe Moret ovat siepanneet tätä suuntausta ja tarjoavat nyt kasvisruokia, tofu ruokia, quinoa tai vihreitä linssejä. Jopa ruotsalainen tuotemerkki Ikea on saavuttanut virstanpylvään, lisäämällä vegaani lihapullia kartta ravintoloita.

Hyvät tavat hyväksyä

Kasvi proteiini voi täyttää ravitsemukselliset tarpeet osana monipuolista kasvisruoka, ja jos energian vaatimukset täyttyvät. Tasapainoista ravintoaineiden jakaumaa, energia jokapäiväistä proteiinin saanti ei saisi ylittää 15%.

Paras tapa saavuttaa tämä on ottaa palkoviljojen, kuten linssien ja riisiä tai bulgur ja kikherneitä. Tämä estää myös kehitystä puutteita, etenkin rautaa, olennainen mineraali suolaa moitteettoman toiminnan kehomme. Jos syöt kalaa ja maitotuotteita, ihanteellinen on kuluttaa puhtaalla kasviproteiinien kuten soija.

(0)
(0)