Kansalaiset: Breaking Wall!

Miscellany Mikael Huhtanen Huhtikuu 13, 2017 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Greta Duisenberg, yhdessä muiden kannattajia, kansalaisten Demolition Wall luotu. Kun 40000 tai enemmän ihmisiä allekirjoittamaan tämän aloitteen, Alankomaiden parlamentin pitäisi keskustella mahdollisuudesta pakotteiden Israelia vastaan.

Wall

Wall kyseessä tässä kansalaisaloite on Wall, että Israel rakentaa Israelin ja miehitettyjen alueiden, tarkoituksena on, että Wall on 700 km pitkä ja siten Israelin väittää haluavansa suojella itseään palestiinalaisten terroria. Wall ei ole rakennettu rajalla Israelin ja Palestiinan vuonna 1967 alkunsa, mutta palestiinalaisalueilla ja usein kaukana sisämaassa, joten jo niukkoja maa palestiinalaiset entisestään pakkolunastettu. Päätyttyä Wall liitetään noin 47% alueella Länsirannalla. Tämä mahdollistaa Palestiinan yhteisöt tuodaan takaisin erillisalueilla Länsirannalla, jolla ei ole taloudellista elinkelpoisuutta. Palestiinalaiset kehottikin "apartheid Wall", koska ne päättyvät muurin rakentamisen eräänlainen bantustaneissa ja Israelin määrittää ne ehkä ole pääsyä maahan. Noin 16% Palestiinan väestön Länsirannan tulee Israelin osa, mutta olematta Israelin kansalaisia. Samalla heillä ei ole pääsyä muualle Länsirannalla, mikä on kokonaan katkaista normaalista olemassaolosta. Tämän seurauksena ihmiset joutuvat luopumaan näiden bantustaneissa, tämä voidaan nähdä pakko etnisen puhdistuksen, koska he eivät voi siirtyä. Jotkut kaikkein hedelmällistä maata takavarikoidaan seinustalla. Samaan aikaan on monia taloja ja kyliä laski Wall nimi, ihmiset ovat katkaista heidän maatalousmaata, sairaaloihin, kouluihin ja muita mukavuuksia.

Kansainvälinen tuomioistuin

Kanssa muurin rakentamisen Israelin rikkoo kansainvälistä oikeutta. Kansainvälinen tuomioistuin Haagissa katsoi 9. heinäkuuta 2004, kun rakentamisen Wall. Seinä tulisi rakentaa, mutta lausunto pitäisi tulla Israelin alueelle. Lisäksi uhreille olisi korvattava, mutta Israel kuitenkin edelleen rakentaa, jopa kiihtyvällä vauhdilla.

Terrorismi

Syynä muurin rakentamisen annetaan että terrorismin palestiinalaisia ​​olisi torjua. Mutta kiireellisempiä kunnon palestiinalaiset vain nostaa enemmän vihaa.

Purkutyöt Wall!

Kansalaisten Purkutyöt Wall varmistaa, että nämä väärinkäytökset asialistalle Alankomaiden hallitus. Alankomaat ei ole vielä puhunut vastaan ​​rakentamisen Wall huolimatta tuomiosta, jonka kansainvälinen tuomioistuin. Se haluaa Alankomaiden kehottaa Israelia noudattamaan tuomioistuimen antaman tuomion. Ja että seuraavia mahdollisia seuraamuksia, jos Israel ei noudata edellä julkilausuman, mahdollisesti yhteistyössä muiden EU: n jäsenvaltioiden. Kuka haluaa tietää enemmän toiminta voi mennä www.sloopdemuur.nl.
(0)
(0)