Kaneli auttaa diabetesta vastaan?

Terveys Aleksi Seppälä Lokakuu 10, 2017 2 12
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Täydentäviin alalla tunnetaan luonnollinen kaneli ja edullisen aineen saadakseen liian korkea verensokeri diabeetikoilla alas. Mutta valtavirran lääketieteen alan on vakavia vastalauseita käyttöä jauhettua kanelia tai kaneli kapseleina diabetesta vastaan. Tehokokeista kanelia lääkkeinä diabetes II ristiriitaisia. Selvää on, että ei ole suotuisaa vaikutusta vastaan ​​diabetestyyppi I. Lisäksi riski mahdollisesti vakavia haittavaikutuksia on olemassa, jos tämä tarkoittaa yhtä diabeteslääke on nielty. Mitkä ovat faktoja käytöstä kanelia sokeritaudin hoidossa tyypin II? Mistä tiedät, jos olet tekemisissä todellisia kanelilla tai cassiakaneel on? Entä toksiinien kumariinin ja kanelialdehydi? Että allergisia reaktioita voi laukaista kaneli? Ja miksi se nyt kielletty kaneli kapseleina osoittamaan edullinen vaikutus?

Tieteellinen tutkimus kaneli ja diabeteksen Pakistanissa

Vuonna 2003 julkaistu dr. Khan Diabetes Care tulokset hänen tutkimuksen Pakistanissa tehokkuutta kanelia hoitoon diabetes II.
Tämä tutkija oli havainnut, että kaneli eri tavoin voi olla suotuisa vaikutus diabeteksen hoidossa II. Hän kokeili kuuluvat määrät 1, 3 ja 6 grammaa, mutta kävi ilmi, että suurempi annos ei ollut tehokkaampi kuin pienemmän annoksen. Yksi gramma kanelia vastaa karkeasti puoli tl.

Tieteellinen tutkimus kaneli ja diabeteksen Saksassa ja Yhdysvalloissa

Tulokset Useiden myöhemmin tutkimuksia muiden tutkijoiden maissa kuten Saksassa ja Yhdysvalloissa ovat tuloksettomia. Tämä voi olla enemmän tekemistä ero tutkimusasetelma. Joidenkin tieteellisten tutkimusten saanti kaneli ole vaikutusta verensokeriin ja kolesterolia, mutta erään toisen tutkimuksen, se on todella merkittävä vaikutus.
Hollanniksi Journal of Medicine on julkaistu 2007 tulokset systemaattisen kirjallisuuskatsauksen toimialalla sähköiseen tietokantaan Medline. Aikana kirjallisuuskatsauksen tarkasteltiin sekä kansainvälistä tutkimusta hallinto kanelia eläimillä ja ihmisillä. Se osoittaa, että monissa raporteissa noin eläinten kaneli saanti on suotuisa vaikutus sokeritasapainoon. Vuonna yksi lumelääke- kontrolloidussa tutkimuksessa ihmisillä on hyödyllistä edessä kaneli paastoverenglukoosia potilailla, joilla on diabetes tyypin 2, mutta ei yksi positiivinen vaikutus HbA1c arvojen. Ja tutkimukseen potilailla, joilla on tyypin 1 diabetesta sairastavaa havaitaan mitään vaikutusta kanelia saanti. Siksi lääkärit ovat neuvoneet vuonna 2007 vastaamaan kanelia parantamaan glukoositasapainoa diabeetikoilla tilauksia.

Mitä Cinnamon oikeastaan ​​tarkoittaa diabeteksen hoidossa?

Joka tapauksessa on selvää, että kaneli voi tarkoittaa mitään hoidettaessa diabeteksen tyyppi I lääke ei vaikuta verensokeri diabeetikoilla kärsivät tyypin I
Mikä kaneli mahdollisesti voi todella tarkoittaa diabeteksen tyypin II, se on edelleen epäselvää. Tietoja vaikutuksia pitkän aikavälin käyttö on edelleen puutteellisesti tunnettu. Selvää on, että suuri määrä kertoo ne täydentävät sektorin myönteisiä vaikutuksia kanelia diabeteksen ei perustu kovia faktoja.

True kaneli tai cassiakaneel: yhdenlaisen kanelia ei ole muita

Länsimaissa näemme usein tosi kaneli tunnetaan myös Ceylon kaneli on mainittu, mutta myös usein huomattavasti halvempaa Cassia kaneli jota kutsutaan myös Kiinan kanelia tai cassiakaneel kutsutaan.

Toksiinit kumariinin ja kanelialdehydi

True kaneli sisältää kumariinia paljon vähemmän kuin Cassia kaneli. Kumariini on aine, joka on haitallista maksan ja munuaisten suurempia määriä. Kaneli että myydään kaupoissa, joskus sekoitus ceyloninkaneli ja Cinamomum Cassia.
Tähän asti tutkimus mahdollisista myönteinen vaikutus glukoosipitoisuutta diabetes II keskittynyt koskee cassiakaneel, mutta myös totta kaneli sisältää ainetta kanelialdehydi, jota pidetään vastuussa haluttu vaikutus veren glukoosipitoisuutta.

Mausteita tai lääkettä?

Ihmiset usein olettavat virheellisesti, että luonnonvarat luonnollisesti myös turvallisena. Mutta usein, turvallisuus tuotteen käytetty määrä ja kesto käytön.
Luultavasti molemmat muodot kanelia turvallinen normaalikäytössä aromiaineena elintarvikkeiden. Mutta kun käytetään suurempia määriä cassiakaneel, vahingoittaa maksassa ja munuaisissa kuviteltavissa, mukaan lukien seurauksena myrkkyvaikutus kumariinin kanelia. Myös totta kaneli sisältää kumariinin vain.
Myös raskauden ja imetyksen aikana käyttö kanelia ei suositella.
Käyttämällä cassiakaneel yhdessä joitakin lääkkeitä ei suositella, varsinkin kun se tulee huumeiden joiden haittavaikutukset voivat olla haitallisia maksassa.

Allergiset reaktiot

Jotkut ihmiset ovat allergisia kanelia. Pahimmassa tapauksessa voi tulet ns anafylaktinen sokki käyttämällä kanelia, tämä lyhyesti ja systeemisen ja niin vakava allerginen reaktio. Sen oireita ovat esimerkiksi:
  • hengenahdistus
  • huimaus
  • vahva kasvojen turvotusta.

Elintarviketurvallisuusvirasto kanelia kapselia

Vuonna 2006 Elintarviketurvallisuusvirasto kielletty kaneli kapseleita myydään jossa väitteet ovat, että nämä kapselit viittaavat myönteinen vaikutus diabetes. Esimerkkeinä mainitaan VWA mitään väitteitä positiivinen vaikutus kanelia verensokeri ja soveltuvuutta kanelia kapseleita ruokavalio diabeetikoille. Se ei saa mainita lääkärin väitteitä ravintolisiä. Tällaiset väittämät saa listattu huumeita ja silloinkin vain jos mukaisesti tieteellistä näyttöä.
(0)
(0)