Kanavape, e-savuke hamppu hän todella kielletään?

Terveys Virva Kuusi Maaliskuu 12, 2017 0 60
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kanavape, e-savuke hamppu hän todella kielletään?

Oikeudellinen taistelu on mukana välillä terveysministerin ja promoottorit ensimmäisen spray hamppu. Mitkä ovat heidän perustelunsa?

Kuva: Käyttäjä e savuke kannabinoli © REUTERS / Eduardo Munoz

Tiistai 16 joulukuu 2014, Antonin Cohen ja hänen tiiminsä esitteli ensimmäisen sähköinen savuke täyttö lehdistö, joka sisältää hamppu, kannabinoidin. Ilmoitus kaupallistamisen tämän Kanavape laukeaa lähes välittömästi reaktion Marisol Touraine. RTL, terveysministeri sanoi:

"Olen pyytänyt palvelut tutkimaan hyvin tarkasti tilannetta tämän tuotteen aion mennä oikeuteen kieltää sähköinen savuke kannabista."
Saat Marisol Touraine, tämä merkitsee "yllytystä mahdollisesti kyseenalaisesta kannabiksen käyttöön laissa".

Lausunnossaan julkaistiin eilen, 17. joulukuuta Antonin Cohen vastasi sanomalla "yllättynyt" reaktiolla ministeri: "Kanavape on suunniteltu ei sisältävät psykotrooppisia tai huumausaineita aine: näissä olosuhteissa, moite, joka on tehnyt meistä "provosoida laiton huume käyttöä" tuoton amalgaamin, jonka tarkoituksena on vääristää meidän tuote. "

Kuka on oikeassa, kuka on väärässä? Justice on päätettävä.

Kannabinoli ei ole luokiteltu huumeeksi

Yksi asia on varma, tämä e-savuke ei sisällä marihuanaa, mutta hamppu valtuutettu kulttuuria. Sen promoottorit väittävät, että se ei sisällä THC, aktiivista ainesosaa, joka aiheuttaa hyvänolon kannabiksen. Se sisältää kuitenkin 5% CBD, joka tarjoaa rentouttava vaikutus. CBD ei ole luokiteltu huume.

Se on ehkä paikannus niiden tuotteiden joukkue voi olla Kanavape huolia. Antonin Cohen sanoo hänen e-savuke ei ole osoitettu erityisesti tupakoinnin nivelet. Mutta samalla se viestii olevansa kiinnostunut yrittää "riskien vähentämistä". Vastaavasti, puhumattakaan kipua vaikutuksia sen sähköinen savuke, hän kampanjoinut avoimesti hyväksi lääkekannabiksen. Asenne voi tuntua epäselvä.

(0)
(0)