Kaikkia tarvitaan tietovirtojen?

Miscellany Ylermi Santavuori Tammikuu 23, 2017 0 6
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Tiedonkulku, joka saavuttaa meitä päivittäin ovat valtavat ja olemme enemmän tai vähemmän tulla ylitsemme tai etsi se tietoisesti. Että toimittaja etsiä sen on ilmeistä, mutta vaikka et ole toimittaja tai uutinen narkkari tulee uutiset ?? tai mitä kulkee siellä ?? eri kanavien kautta sisällä. Täytä tämä erikoistunut tiedotuskanavia kaikesta taivaan ja olemme jatkuvasti syötetään tietoa. Mutta jos menemme takaisin perusasioihin ?? Haluamme kuitenkin tässä vai onko se todella tarpeen? Vai pitäisikö meidän täyttää kysymys voimme takaisin kaikki tapoja, joilla tietoja meille? Sinulla on se teidän käsissänne.

Koko maailma hyppysissäsi

Uutiset
Kesäkausi on tunnettu että pieni uutinen on olemassa poikkeuksia. Ja sitten olla täynnä uutisten tunnin välein jostain televisiokanavat, Internetin voima on päivitettävä säännöllisesti, mieluiten Smashing otsikko, ja radio on myös keksiä jotain tunnin välein.
Jos ihmiset jatkuvasti kuulla sama asia, he keskeyttävät ja se ei ole hyvä tulojen. On ollut tarpeeksi tutkimukset tehdään. Mutta ihmiset ovat niin koulutettuja, koska Internet on yksi tärkeä tekijä, kun se tulee koulutukseen.
Koko maailma hyppysissäsi Internetin kautta ja se viestintävälineitä kuten Twitter auttavat luomaan. Sinun pitäisi olla twitterissä todellakin on jotain sanottavaa.
Erityiset tiedot
Emme tiedä paremmin, että se on olemassa ja niin keskimääräinen henkilö saa syöttää kaikki mitä tapahtui maailmassa. Täytä kaikki tiedot Webissä, joka on vapaasti käytettävissä ja ohjelma ?? t, jotka tuovat lähellä-tietoja. Ajattele kanavien luonnon, tieteen ja rahoitus ?? ja niin edelleen. Täydellinen asemat kattavat tiettyyn aiheeseen tai päivittäinen ohjelma ?? s täytetään. Animal Planet, National Geographic tai Discovery joitakin asemia, jotka lähettävät 24 tuntia vuorokaudessa täsmällisiä tietoja ja säilyttää katsojille ja laajentaa, sinun täytyy tulla runsaasti mielenkiintoisia ohjelmia ?? s. Mutta myös uutisia ja taloudellinen kanava RTL Z, joka lähettää joka arkipäivä välillä 9 ja 8, pitäisi olla tarpeeksi ruokaa ?? ?? on oltava oikeus olla olemassa.

Kuluttaa

Mutta kulutamme paljon, joka loppujen lopuksi on selkeä kuva nyky-yhteiskunnassa ja sen vuoksi syytä saada se taloudellisesti kannattavaa. Mutta on myös enemmän ja enemmän ihmisiä, jotka ihmettelevät, jos kaikki lisätiedotusvaatimusten on hyvä, se on tarpeen, järkevää, todella mielenkiintoinen jne kertoa teille, että kaikki on poltettu, mutta voit jättää Mietitkö mitä lisäarvoa on kuluttaa kaiken tämän.
Tai askel ?? mies, joka ?? tiedä ?? pyrkii. Sillä mitä kaikki menee pieleen lomien aikana? Oikeastaan ​​mitään ja tämä koskee myös yrittäjän tai yrittäjyyteen mies vakiintuneen takana. Mutta se ei useinkaan ole vain hyvä ja niin ?? miten sinne?

Etsi hiljaisuus

Kuulostaa oudolta, mutta etsiä hiljaisuus ?? erityisesti hiljaisuudessa sisällä itse ei auttaa prosessissa. Koska miten selvittää, mitä olet puuttuu, jos olet heitetään takaisin itsellesi? Yksinkertainen, sijoittamalla se. Mikään tekee, nauttia itse. Eli ajatella, tehdä reipas kävely tai alkaa maalaamaan. Sillä ei ole väliä, jos olet juuri heitetään takaisin itsellesi. Vasta sitten huomaat, että se lisää vähän.
Vastakkainasetteluja
Vaikka se kuulostaa yksinkertaiselta, että se ei todellakaan ole, koska ei ole mitään niin Kohti heitettävä takaisin itsellesi, varsinkin jos et ole koskaan kokenut sitä. Jos olet, missä olet kiireinen työsi, perheesi, harrastukset, uutiset, kerätä tietoa, ei ole tilaa tai sinulla ei tehdä tilaa lisäarvoa kaiken tämän tietovirtojen. Kaikki asiat, kun kaikki, voit pitää sen toimimaan ?? varma.
Hyvä esimerkki on puhelin, joka, kun syödä ulkona usein ei sammu tai kun pöytään kumppani jopa käydä vessassa, nappaa puhelimen ja mennä tekemään jotain puhelimessa. Hakeudu uutiset, tarkistaa sähköpostit tai onko joku on lähettänyt viestin. Vain mitään, katson ympärilleni, vaikka itse kohtaavat tai vain jatkaa nauttia ruokaa ja viiniä, ei useinkaan ole.

Julkaisu

Kuva, että voit murtaa jättää kaiken hetkeksi. Vain olla tekemättä mitään, ei edes puhelun ei tarkistaa sähköpostin tai eivät näytä jos joku vielä ajatellut sinua. Jättäkää kaikki ja sattuu, mutta mitä suunnitellaan tällä hetkellä. Tämä voi olla päivällisellä kaikki ulkoasua joku syö. Silmäyksellä olisi koskaan ylittänyt jos voisitte istua sukelsi puhelimeen. Mutta hetkellä menettänyt lomalla tarkistaa sähköpostisi. Ei esimerkiksi kävellä ulos ja mene penkki vain nauttia ympäristöstä ja tervehtiä ihmisiä et tiedä. Katso mitä tapahtuu ja anna sen tulla luoksesi.

Lyhyesti sanottuna

Päättää, että sinun ei tarvitse tietää kaikkea nyt, ja jos sinun täytyy tietää jotain nyt, mitä sinä tiedät? Bundle joka et todella tarvitse tietää tiettyyn aikaan ja jotka sivustojen voit antaa nämä tiedot. Ja lopuksi, jos olet tehnyt joitakin todella tarkoitus, se toteaa. Olet valmis ??.
(0)
(0)