Kaikki käyttäjästä nevus

Terveys Lahja Kaila Tammikuu 22, 2017 0 163
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kaikki käyttäjästä nevus

Kuvia katettu nuori amerikkalainen myyrät ja syntymä tehtäviä ovat olleet noin sosiaalisia verkostoja. Hän kärsii harvinaisesta sairaudesta vaikea hoitaa.

Synnynnäinen melanocytic nevi vaikuttavat 1-2% vastasyntyneistä. Tämä tauti ei johda leviämisen myyrät ja Syntymämerkkien on osittain tai koko kehoon. Ciera Swaringen, amerikkalainen 19-vuotias, on katettu päästä jalka lapsuudesta. Ne eivät aiheuta terveysriskejä, mutta ne ovat mahdotonta poistaa, koska niiden lukumäärä ja niiden koko.

Kuvia tyttö on nyt tehnyt kierrosta sosiaalisten verkostojen torjumiseksi erotteleva ulottuvuus kärsimä kärsivien tauti. Ciera on kohdannut pilkkaa kaikille koko hänen elämänsä, mutta hän päätti julkaista kuvia kehon väittäen sen eron.

Olennaisesti erilaisia ​​riskejä

Tarkka syy synnynnäisiä melanocytic luomi ei tunneta, kertoo Ranskan osastossa Pediatric plastiikkakirurgia, mutta "voidaan olettaa, että ne ovat ilmentymä ulkoasua mutaatio väestön geneettisesti eri solujen ruumiin. " Erityisesti solut, jotka syntetisoivat ihon pigmentti, joka suojaa meitä ultravioletti, nimeltään melanosyyttien lisääntyä ilman syytä. Läsnä syntymän tai hankittu elämän aikana, ne saattaa potilaat hyvin erilaisia ​​riskejä.

Tärkeimpiä: tulehdusreaktio, pahanlaatuisiksi osaksi melanooma, disfigurement enemmän tai vähemmän merkittävä psykologinen vaikutus ja, joissakin tapauksissa, neurologinen sairaus nimeltään melanoosin menriméningée. Hoidot riippuvat koosta nevus ja sen synnynnäinen luonne tai hankittu mutta voidaan tiivistää kahteen päävaihtoehtoa: kirurgisia menetelmiä, joiden tavoitteena on poistaa kaikki tehtävät tai dermatologisten tekniikoita kuten laser yrittää vähentää nevus tai häivyttää sen väri.

(0)
(0)