Juutalaiset ovat toisen luokan kansalaisia ​​islamin piirissä

Miscellany Karoliina Ruutu Tammikuu 23, 2017 24 1
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Sekä Koraani ja Mein Kampf kuvata juutalaisten huonompi ihmisiä. Nämä ovat kirjoja, jotka pitää juutalaisvastaisia ​​tunteita maailmassa. Geert Wilders haluaa kieltää molemmat kirjat on miksi se ei ole niin huono idea. Ja jos tämä ei ole mahdollista niin edelleen kriittinen kommentaari kirjat halutaan. Seuraavaksi tarkastellaan Koraanin ja sen visio juutalaisten tutkimuksen mukaan Dr. Hans Jansen Viimeisen puolen vuosisadan on nähnyt Huomattava muutos tapahtui islamin suhteen juutalaisia. Joka on muuttunut merkityksetön vaarallisia.

Merkityksetön Juutalaiset

Viime vuosisatoina, juutalaiset, muslimit katsottiin lähinnä merkityksetön, triviaaleja ja merkityksetön. Niiden rooli oli pelattu kynnyksellä islamin. Juutalaisvastaisia ​​kirjoituksia olivat vähissä, lukuun ottamatta Espanjan polemicist Ibn Hasm. Islamilainen filosofit wielded ilman juutalaisten stereotypioita, kuten klassisen islamilaista kirjallisuutta.

Koraani juutalaisista

Koraanissa me kerrotaan taistelu profeetta Muhammedin juutalaisten heimojen Medina. Pääpaino on valloituksen juutalaisten. Luvussa 2, jae 6 sanoo: "Ja he lyötiin Nöyryytys ja kurjuutta, ja he kutsuivat Jumalan vihan itseään. Se oli koska he kielsivät merkkejä Jumalan ja tappaneet profeettoja ei ollut perusteita. Että koska he olivat tullut tottelemattomia ja vihamielinen. "
Juutalaiset ovat täysin voimattomia, koska ne vangitaan kristinuskon ja islamin. Niiden pitäisi olla nöyrä ja nöyryytetään. Juutalainen stereotypia on joku, joka on avuton, alistuva ja nöyryytetään. Tämä johtui siitä, Jumala rankaisi heitä.

Juutalaiset Dar al-Islam

Maailma on islamin mukaan jaettu House of Islam, koti sodan ja koti tiedoston. Periaatteessa juutalaiset ole mitään oikeuksia. He nauttivat suojaa islamin ne toimittavat islamiin. Juutalaiset ovat nimeltään dhimmis. Heidän täytyy maksaa suojelua rahaa, jos ei sitten he saavat vankilassa, niiden on parannusta, heidän lapsensa ovat ryöstetty tai ne saavat surmansa. Ne saavat harjoittaa omaa uskontoaan. Kun alue valloitti juutalaiset vain säilyttävät lailliset oikeudet. He eivät voi omistaa maata. Siksi, eivät tunnista Hamas Israelin valtio.

Syrjintä juutalaisia

On monia syrjiviä toimenpiteitä politiikan, talouden, uskonto ja sosiaalinen elämä. Kun he kapinallisten suoja nostetaan. Veri juutalaisten on järkevää vain puolet muslimeja. He saavat myös samasta rikoksesta ankarampia seuraamuksia. Ne eivät saa tehdä mitään todistajia aikana rechstzittingen. Lisäksi niissä ei saisi olla aseita, oma maa tai osta naimisiin muslimi ja arabian kirjallisesti. Ne kuluvat syrjivä vaatteita. He asuvat eri tahoilta, että olisi muutoin käydä läpi muslimi lähiöissä. Ne voivat näyttää ei surua haudata kuolleita.

Johtopäätös

Juutalaiset ovat toisen luokan kansalaisia. Islam asiantuntija Bernard Lewis kirjoittaa: "Jos toleranssi puuttuessa vainon tarkoittaa kuin perinteinen islamilainen yhteiskunta suvaitsevainen hänen juutalaisen ja kristillisen aiheita, suvaitsevainen ehkä Espanjassa kuin idässä ja verrattomasti enemmän suvaitsevainen kuin keskiaikainen kristinusko. Mutta jos suvaitsevaisuus tarkoittaa syrjimättömyys kuin islam ei koskaan suvaitsevainen, eikä hän väittää olevansa. Päinvastoin. Islam säilyttää etuoikeutettu paremmuuden tosi uskovainen, niin tämä maailma ja tulevaisuus. " Unelma.
(0)
(0)