Juutalainen viisaus 15: liiketoiminta vaisto mielekäs elämä

Miscellany Hely Tikkanen Huhtikuu 13, 2017 0 2
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kun liiketoimintaa markkinoilla, yhtiö on toimittava mahdollisimman tehokkaasti. Tätä samaa periaatetta voidaan soveltaa henkilökohtaisen ja hengellistä elämää. Miksi meidän pitäisi keskittyä vain rahan? Olisitko mieluummin rikas kuin viisas? Vain liiketoiminnan periaatteita elämääsi. Jos voit työskennellä kovasti ansaita rahaa, voit myös elää hyvä elämä. Käytä aikaa viisaasti.

Toimivat tehokkaasti

Järjestää kaikki toiminta elämäsi hyvin. Vaikka sinulla on lääkärin tapaaminen. Ottaa jotain lukea pitkin odotushuoneessa, muuten menetät odottamaan puoli tuntia. Elämä on kysymys liiketoimintaa. Varmista, että saat hallita aikaa. Koet vähemmän stressiä ja saavuttaa enemmän.

Pakollinen voit tavoitteesi

Liike ja riski kulkevat käsi kädessä. Menestyä liike sinun on otettava riskejä. Tajuatko, että se vie aikaa saavuttaa jotain. Jos haluat loppuelämäsi onneksi, se on hyvä investointi. Pysy. Lue kirjoja ja imevät viisautta. Varaudu käytännössä, omistautumista ja itsensä uhraamista investoida. Ole vahva ja pitää silmällä tavoite.

Strategisia suunnitelmia

Hyvän on hyvä suunnittelu on tarpeen elää. Jos et tiedä perille, et koskaan päästä sinne. Tarvitset lyhyen aikavälin suunnittelua: Kuinka aikaisin nouset ylös? Mitä syöt? Miten ruokkia itseään hengellisesti? Mutta sinun on myös pitkän aikavälin suunnittelua, joka on jatkuvasti mukautettava. Sinun täytyy tässä keskitytään suuriin kysymyksiin. Mikä on tärkeintä sinulle? Suhteesi perheesi ja Jumalan kanssa. Elämä on lyhyt ymmärtää myöhemmin, että olet väärään suuntaan.

Pidä raportti

Aivan kuten liike, jossa on jatkuvasti keksiä saldo, joten sinun täytyy myös tehdä elämässäsi. Mitä olet saavuttanut tänään ja mitä ei ole saavutettu? On myös tarpeen tehdä suunnitelma seuraavana päivänä.

Ylläpitää laadunvalvonta

Big nojautuu laadunvalvontaa. Vain on näitä asioita tavallisessa elämässä. Esimerkiksi, seistä tietyn ajan. Ota lauma kuin olet esimerkiksi ei tunne hyvin tiettynä päivänä. Menestykseen tarvitaan seuraavat ominaisuudet: vakuuttavampaa, johdonmukainen, ratkaiseva, tehokas, määrätietoinen, rehellinen, uskollinen, voidaan arvostella, optimistinen, järjestäytynyt, kärsivällinen, luotettava, itsetunto, itsekuri, huumorintaju, tiimityö, suvaitsevaisuus.

Investointi pitkällä aikavälillä

Tee investointi pitkällä aikavälillä. Syvempi tavoitteet, hauskempaa sinulla on. Älä pysähdy vahva avioliitto, suuri lapsille ja hyvä yritys. Jos se ei jatka kasvuaan, se heikkenee. Joten älä tyydy nykyinen taso, mutta etsii jatkuvasti uusia tapoja kasvattaa.

Koemarkkinoina

Jos yritys vapauttaa tuotteen markkinoille se testataan. Ennen tärkeän päätöksen elämässäsi, sinun on ensin luoda perusteellisen analyysin. Jaa suunnitelma muiden kanssa. Palaute varmistaa, että olet oikealla tiellä. Ole avoin ehdotuksia muilta.

Varastojen hallinta

Kun kirjoitat kauppa ja pyytää tuotteen, sanoo omistaja yleensä koostuu hänen mieleensä onko hän sitä tai ei talon. Samoin, sinun pitäisi tietää kaikki lähteet. Tunne heikkoudet, vahvuudet, kykyjä ja taitoja. Tämä on tärkeää ottaa oikean päätöksen.

Miksi liiketoimintaosaamista ainesosa viisauden?

  • Jos voit työskennellä kovasti ansaita rahaa, voit myös elää hyvä elämä.
  • Käytä aikaa viisaasti.
  • Mikä saa sinut menestyä liike tekee sinusta menestyä elämässä.
  • Kukaan ei sano kuolinvuoteellaan, "Kunpa olisin viettänyt enemmän aikaa toimistossa."
  • Suurin ilo edellyttää suurinta sijoitusta.

Vision Etsel

Luoda hyvä rytmi elämässäsi, on tärkeää tutkia Tooran joka päivä. Joka viikko, tietty parsha lukea synagogassa. Tämä pala Tora voidaan jakaa pieniin osiin. Joka päivä tutkimalla pala parsha, luot tietty rytmi elämässäsi. Rytmi on tarpeen luoda liiketoimintaa vaisto.
Chabad sivusto on mitä voit tehdä päivittäin opiskella. Se ei ole vain viikoittain Tooran osa vaan myös Psalmit, mitzvot, Tanya, jne. Trek päivittäin yhden tunnin tutkimaan asiaa. Voit myös tehdä tämän kuuntelemalla ääntä tai katsella videota, jos et halua tutkia tekstin Tooran tai muu pyhä kirja.
Tutkimus Tooran antaa uutta energiaa ja siten kykyä käsitellä muita arjen huolia. Toora kertoo, että elämä on merkitystä. Jumala on tahtonut elämä täällä maan päällä. Kanssa, että ajatus mielessäsi voit antaa paljon enemmän elinkeinoelämän tulkinta.
(0)
(0)