Julkisessa huutokaupassa: julkista tarjousta ja ostaa

Miscellany Eeli Koskela Tammikuu 23, 2017 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Yleensä tulevat huutokaupat uutisissa taas, kun tähtitieteellisen korkea maksettu hinta Van Goghin tai Picasson. Mutta huutokauppoja myydään paitsi ainutlaatuinen maalauksia tai taideteoksia. On olemassa erilaisia ​​huutokauppoja, jossa kaikenlaiset esineet myydään, kuten huonekalut ja antiikkia. Kuka huutokaupassa tarjoaa korkeimman hinnan tulee uusi esineen omistaja myyntiin. Mukana on myös joitakin kustannuksia, kuten provisio.

Tyyppiset huutokaupat

Oikeastaan ​​lähes kaikki voidaan huutokaupata, mutta yleensä on noin neljä erilaista huutokaupoista.
Estate Huutokaupat
Pesän huutokaupat ovat erityisen huonekalut myydään, mutta myös asioita, kuten maalauksia, hopean ja muita kohteita.
Flea Huutokaupat
On ns antiikkia huutokaupat ovat pääasiassa esineitä ja esitettyjen asiakirjojen fifties viime vuosisadan.
Luetteloidaan huutokaupat
Vanhemmat kappaleet myydään luetteloitu huutokaupoista. Tämä viittaa taideteoksia ja antiikkia, jotka on arvioitu etukäteen ja sisällytettiin luetteloon. Nämä huutokaupat ovat pääasiassa vieraili antiikki asiantuntijat.
Prestige Huutokaupat
Ehdotonta huippua huutokaupat, arvovaltaa huutokaupoista. Täällä on esitetty taideteoksia, jotka vetoavat laajaan kansainväliselle yleisölle.

Ennen huutokauppaa

Ennen kuin ostat esineen, on tärkeää nähnyt sen ensin. Näin voit selvittää, millaisia ​​kunnossa kohteen ja saada käsityksen sen arvosta. Tästä syystä huutokauppakamari järjestää myös joitakin näyttelyitä päivää ennen huutokauppaa. Joskus jopa aamuna kun huutokauppa pidetään, järjestetään toinen näyttely.

Huutokaupan aikana

Huutokaupassa tarjotaan myyntiin jokaiselle kohteelle esitellään yleisölle. Huutokaupan alkaa antaa vähimmäishinnan artikkelin. Tämä on yleensä kolmasosa tai puolet arvioiduista kohteen arvo. Sen jälkeen voit alkaa tarjota. Voit tarjota korkeampaa hintaa sanoa tai antaa merkki siitä, että oli sovittu ennen huutokaupan alkamista.
Jos olet korkea tarjouksen, saat osoitettu esineen huutokaupan. Sinun odotetaan vastustaa maksaa välittömästi. Saat asiakirja voidaan pitää laskuna, niin voit ottaa esineen. Jos et maksa, objekti uudelleen huutokaupataan. Mutta jos kohde sitten ymmärtää vähemmän kuin tarjouksen, sinun täytyy maksaa erotus.

Hinta maksat

Huutokaupassa, maksat enemmän kuin hinta, jonka olet tarjous tai ns Vasarahinta. Koska ostaja, maksat palkkion maksu huutokauppa hall. Tämä vastaa kustannuksia huutokauppa ja on noin kaksikymmentä prosenttia. Myyjä maksaa huutokaupan huone todellakin palkkion, joka on yleensä noin kymmenen prosenttia.
Jos ostat taideteos, se voi olla, että joudut maksamaan copyright-kulut. Nämä ovat sitten siirretään takaisin taiteilijan tai hänen edunsaajille. Lisäksi sinun myös maksaa arvonlisäveroa myyntihinta. Huutokaupat soveltuu tietyn järjestelmän, jossa eri hinnat ovat esimerkiksi antiikkia ja keräilyesineitä.

Mistä löytää huutokauppoja?

Huutokaupat ovat yleensä ilmoitetaan sanomalehdissä tai julisteissa. Myös huutokaupat kutsuja voi lähettää postitse. Kätevin tapa selvittää, missä huutokauppoja järjestetään on Internetissä, jossa voit saada yksin kautta hakusana "huutokauppa" paljon tietoa.
(0)
(0)