Joten lapsesi oppii lukemaan

Koulutus Maunu Paavolainen Tammikuu 22, 2017 0 4
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Muistatko sen? Lukema laudat, postilaatikot ja yksitoikkoinen drone luokan: "... Aap noot Mies ... ..." ensimmäisessä käsittelyssä oppitunteja lapsesi olla aivan erilainen. Viisi suurta eroja sitten ja nyt yksi kerrallaan.

Apina-pähkinät-mies on nyt kuu-rose-kala

Se on sata vuotta aluke "apina-pähkinä-mies" tuli markkinoille. Sukupolvien koululaisten oppinut lukemaan vuodesta 1910 alkaen käsittelyssä aluksella, vastaava vertelselplaat, postilaatikko, lukea kirjoja ja luokkahuoneessa käsittelyssä levy. Mutta nykyään yleisin tapa turvallisesti oppia lukemaan. Tätä menetelmää kutsutaan myös kuu-Rose-kala menetelmä, koska nämä ovat ensimmäiset sanat, että lapset oppivat. Ensimmäisessä käsittelyssä luokan lapset oppivat sana "I". Tämä on eräänlainen alkulämmittelyn. Rivit luetaan sitten luokkaan ovat erilaisia ​​kuin apina-pähkinä-mies. On olemassa jonkin verran tietoisen ajattelun. On aina yksi kirjain per rivi muuten "slash-nauris-viitta. Näin lapset oppivat yksittäisiä kirjaimia ja he kokevat mitä tapahtuu, kun hahmo muuttuu. Opettaja tekee sen luokan sanoo jälkeenpäin ja yksittäisten lasten sanoa seuraavaa.

Ei "mehiläinen", vaan "BUH"

Kun oppiminen yksittäisiä kirjaimia liittyy lukemisen oppitunteja äänen. Sana "maa'n" ääneen joten kirjoitetaan "em", "AA", "en", mutta jakaa äänet "mm", "AA", "nn". Yhteys on luotu välillä merkin ja äänen siellä. Koulussa lapset oppivat sanat ja pilko kiinni. Jättämällä kirjeitä, lisätä tai muuttaa, luo uusia sanoja. Esimerkiksi lapset oppivat erilaisia ​​ääniä.

Kullekin tasolle makuun

Lukeminen on tärkeä taito Työskentely kautta jäljellä lukukauden. Sentähden tulevat ensimmäisessä käsittelyssä oppitunteja paljon huomiota heikompi lapsia, jotta nämä lapset jo suoraan myöhästy. Alussa ryhmä 3, lukeminen taso kaikkien lasten määritetään. Seuraavaksi siellä luodaan kolmeen ryhmään:
 • Lapset, jotka voi lukea mitä tahansa;
 • Lapset tietävät muutaman kirjaimen;
 • Lapset, jotka ovat lähes ole tietoa lukemisen ja kirjeitä.
 • Puoliväliin dabs määritetään uudelleen ja uudelleen käsittelyyn taso kaikille lapsille. Se tarkastelee myös lukunopeus. Tavoitteena on lukea lopussa konsernin 3 kaikista lapsista yksinkertaisia ​​lauseita.

  Lapset oppivat lukemaan aikaisemmin ja aikaisemmin

  Kymmenen viisitoista prosenttia Alankomaiden lapset voivat jo lukea alussa ryhmä 3, ennen ensimmäistä käsittelyä oppitunteja alkaa. Tämä johtui pääasiassa lukutaitotasoon vanhempien. Jos vanhemmat ovat kielitaito ja paljon lukemisen ja jos kirjoja ja sanomalehtiä mutkitella läpi talon, olet lukenut lapset yleensä vähemmän ongelmia oppimista. Lisäksi koulut omistautua käsittelyssä enemmän ja aikaisemmin huomiota. Usein ryhmissä 1 ja 2 oli joitakin käytännön sanoilla. Alussa ryhmän 3 lukevat ensin todellinen oppia alusta. Talven lapset voivat jo lukea yksinkertaisia ​​sanoja. He tietävät myös alkupuolen jälkeen kaikki aakkosten.

  Materiaalia ja nautinto tulee ensin

  Lapset on ollut vain yksi käsittely aluksella, postilaatikko ja lukea kirjaa käsissä, tänään on suuri määrä opetusmateriaalia. Lisäksi eri kirjojen lukeminen ja työkirjoja, on tietokonepelien harjoituksiin. On myös palapelit, oppiminen pelit, "sana box" ja "klikkaa pauke kirjanen. Lasten vanhemmat, joilla on oppimisvaikeuksia voidaan antaa materiaalia harjoitella kotona. Koulut viettää paljon rahaa kalliita oppimateriaalia tässä ensimmäisessä käsittelyssä oppitunteja. Opettaja on luokassa laajemman materiaalin mahdollisuuksia käsissä. Ota IWB. Tässä digitaalisessa taululle sanoja ja sanontoja voidaan visualisoida. Esimerkiksi, siellä voidaan yksinkertaisesti leikata ja liimata sanat ja opettaja voi saada nopeasti sanastoja näkyviin. Näin opettajat tukevat yhtä selityksiä monia esimerkkejä. On erityisen tärkeää, että lapset tässä alkuvaiheessa, lukema pitää siitä. Kun he saavat negatiivisia kokemuksia, tekee sen pelottava, vaikka lukeminen on tärkeää loppuelämänsä.
  (0)
  (0)