Jos rahaa tapit eivät onnistu

Miscellany Senja Ikävalko Tammikuu 22, 2017 0 4
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Koska haltija maksukortti, luultavasti koskaan tehdä, että rahaa nastat ole enää mahdollista toimintahäiriön vuoksi pankissa. ATM on yleensä erittäin luotettava kone, mutta kone ei ole immuuni satunnaisia ​​epäonnistumisia. Jos ATM näyttää virheen ja nastat ei enää toimi, on tärkeää tehdä oikein. Lue, mitä voit tehdä.

Vika ATM, mitä nyt?

Ensimmäinen sääntö on ei paniikkia kun ATM osoittaa, että vika on ilmennyt. Loppujen lopuksi se on tekninen laite, joka voi myös tulla aika vika. Vain sääli, että se tapahtuu juuri nyt, jos haluat nostaa rahaa. Mutta jos vastaat oikein, turhaa stressiä voidaan ehkäistä.

Kone antaa virheilmoituksen

Jos asiakkaana pankki haluaa nostaa rahaa ATM ja näyttöön tulee virheilmoitus, tämä voi olla useita syitä. Yleensä se ei ole sinun syysi jos olet yrittänyt manipuloida laitteeseen. Normaalissa ping käyttäytyminen se voinut tehdä paljon väärin. Siksi löydät sääntö ei velkaa ja et pelkää, että te vahvistettuja joitakin maksuja.

Et voi nostaa rahaa toiseen pankkiin

On esitellä virhe tulee näkyviin, kun yrität maksukortin, kun taas toinen voi peruuttaa ilman ongelmia, niin se voi tehdä sen olla, että olet ulkomainen pankki. Onko tietokone häiriö pankissa, niin se vaikuttaa myös Käteisnostot automaateista muiden pankkien. Mene epäselvissä tapauksissa omaan pankkiin ja varmista, että se ei toimi siellä, tai soita asiakaspalveluun.

Maksukortin niellään koneen

Kone vie pankkikortti, ota meihin yhteyttä suoraan pankin osalta. Onko että avajaisissa pankin ilmoittaa siitä desk staff. Jotkut pankit pääsevät myös asiakkaan puhelimeen, joka on säädetty hallissa vieressä automaatista. Tämän puhelimen ovat pankin työntekijät usein saavuttaa 24 tuntia vuorokaudessa. Kuvaile, mitä tapahtui ja ilmoittaa samalla kun voit odottaa palautusta omille. Ulkomainen pankki vain yleensä lähettää se pankkiisi.
Pois lähtökohta pankkiautomaatit
Kun se tulee ATM ole perustettu lähelle pankkikonttoria ja ole asiakkaan puhelin lähistöllä, kirjoittaa ylös kaikki tiedot löydät koneeseen. Tarvittaessa ota yhteyttä paikallisesti annettuun puhelinnumeroon tai kirjaudu sisään lähimpään haara kyseisen pankin.

Kaikki toimenpiteet koneen kirjataan

Älä huolestu, jos virhe tapahtuisi maksuprosessin aikana. Jokainen toiminta on nimittäin tallennetaan ja voidaan jäljittää jälkikäteen.

Tarkista viimeisimmät liiketoimia tilisi

Käytätkö verkkopankkia, tai olet hallussaan toisen maksukortin, niin se on suositeltavaa heti epätavallinen tapaus koneella nähdäksesi uusimman liiketoimia tilisi. Tämä on mahdollista, joka käyttää internetin kautta tai tulostamalla tiliotteita tulostimeen, joka on usein järjestetty koneen lähellä.
Tarkista onko rahat on veloitettu mahdollista, että et ole saanut vika. Jos näin on, hänen tulee välittömästi valittaa pankkisi. Koska toimintaa ATM yleensä seurannut kameran kuvia, teidän lausunnot ovat aina todistaa.

Voit yleensä luottaa lieventämistä sohvalta

Haluatko seurauksena järjestelmän virhe johtaa käteistä menetys ja motivaatiota todistaa ei teknisistä syistä mutta myös ei kumota, voit laskea sinua monissa tapauksissa lieventämistä pankista. Ja tämä pätee vielä enemmän, jos olet siellä vuosia kestäneen asiakas. Joka on kuitenkin suhtautua epäilys, pitäisi vakavasti harkita, onko tarpeen muuttaa pankkien.

Vinkki: kiistänyt nostot toisessa pankissa

Jos sinulla on ongelmia pankki, joka ei ole pankki, sinun todellakin täytyy ottaa yhteyttä pankkiin, mutta jättää suurimman osan tämän tiedonannon kautta oman pankin ratkaisu. Se yleensä toimii paljon paremmin jos kaksi pankin työntekijät kommunikoida toistensa kanssa kuin jos teet sen itse niin kuin asiakas toisen laitoksen.
(0)
(0)