"Jonkin ajan kuluttua humalahakuinen juominen voi alentaa IQ kymmenen pistettä"

Miscellany Netta Salonen Tammikuu 22, 2017 0 1
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

 Humalahakuinen juominen, juoda ja "laukausta tehdä. Suosittu iskulauseita käytetään bandied. "Tämän seurauksena ihmiset unohtavat joskus tuntuu, että humalahakuinen juominen on vaarallista.

 Alkoholimyrkytys

 Me kutsumme sitä alkoholimyrkytys. Koska olet kirjaimellisesti myrkytetty alkoholi kun tuodaan ensiapuun ", sanoo Theo Klooster, sosiaalityöntekijä klo alkoholin poliklinikan vuonna Wilhelmina sairaalassa Assen. Sana" alkoholi myrkytys "vaikutuksen nuoria tajuton päivystyspoliklinikalla päätyvät yön jälkeen humalahakuinen juominen.

 Alkoholi Poli

 1. marraskuuta avasi ensimmäisen avohoidon alkoholin Drenthen ja Groningenin WZA. Seuraavat Assen saa Groningen seuraavaan kuukauteen klinikalla. Alkoholi klinikka tarjoaa kattavan jälkihoito teinien kanssa alkoholimyrkytys. Luostari: "Näemme potilailla neljän viikon kuluessa tapahtumasta, mutta myös puoli vuotta myöhemmin, ei ole yhteyttä." Alusta lähtien klinikalla oli kolme nuorten alkoholimyrkytys tuodaan päivystyspoliklinikalla sairaalan Asser. Automaattisesti he päätyivät alkoholin klinikalla.

 Klinikka on vapaaehtoista, mutta ei valinnaista. "Jos vanhemmat kieltäytyvät yhteistyöstä, se tallentuu automaattisesti potilaskertomuksen. Jos on syytä edes tehty Neuvonta ja raportointi keskus raportti", sanoo Abbey.

 Käsittely

 Teinit käsitellään ensin päivystyspoliklinikalla. Sitten he menevät lasten osastolla. "Me teemme niistä aikaisin. Nukkuminen ei ole olemassa. He vain ajaa niitä päivän ohjelma." Seuraaja keskustelut lastenlääkäri ja yhdessä hoitajan tai assistenttina, he valmistunut kysely Jos lastenlääkäri hyväksyy potilas voi mennä kotiin. "Useimmat nuoret pelotella valtava ammunta. He ymmärtävät, että se on vakava asia", sanoo Abbey.

 Jatko

 Noin neljän viikon seurannan tapaaminen. "Vanhemmat täyttivät kyselylomakkeen kotona. Psykologi arvioi se. Samaan aikaan täyttää nuorukainen toisessa huoneessa samaan luetteloon. Sitten voimme vertailla vastauksia myöhemmin." Kyselylomakkeet olisi tehtävä selväksi, miten nuoren elämässä. Onko hän ystäviä ja harrastuksia? Miten asiat koulussa ja hän on usein surullinen? "Monet ihmiset ajattelevat, että nuoret juovat paljon alhainen sosiaalisista taustoista. Se ei ole totta. Me todella nähdä poikkileikkaus nuoria kaikista kohderyhmien", sanoo Abbey.

 Jos nuori on myös täytetyt kyselylomakkeet seuraa keskusteluja sosiaalityö, lastenlääkäri ja, jos on syytä psykologi. Luostari: "Vanhempien järkyttynyt, kun he saavat kaikki tiedot Lapset ovat erityisen yllättyneitä siitä, että niiden toiminta saa joitakin vakavia seuranta Miksi tämä on niin laaja on heidän ensimmäinen reaktio ..."

 Risco n juoma

 Riskit juominen selkiytyvät, sanoo luostari. "Kun kerran humalahakuinen juominen on IQ jo kymmenen pistettä pienempi. Tämä ei ole tarpeen, mutta alkoholi on vakavia seurauksia nuoren aivot." Siksi luostari enemmän kuin iloinen, että ikäraja alkoholin kulutus nousee 18 vuotta. "Sitten vanhemmat ovat myös käsiä. Ne voivat kieltäytyä helpompaa. Säännöt ovat selkeämmät." Aivot kehittyä oman 24. elinvuoden aikana. Alkoholi aiheuttaa korjaamatonta vahinkoa. "Se on joskus aliarvioida", sanoo Abbey.

 Alkoholi

 Nuoret ovat aluksi ole halukkaita keskustelemaan alkoholin käyttöä. "Se voi olla. Nuoret voivat vastustaa. He rakastavat minua kuin pieni hölmö. Minusta se on hienoa. Mutta lopulta he alkavat puhua muutenkin. Jälkeenpäin nuoret sanovat, että he tuntevat itsensä kuullut", sanoo Abbey. Kanssa käytyjen keskustelujen jälkeen vanhemmat ja nuoret kuultuaan välillä sosiaalityöntekijä, lastenlääkäri, psykologi ja johtaja hoitotyön lasten osasto. He selittävät eri keskusteluja ja tuloksia yhdessä. Sitten, seuraavat vaiheet päätetään. "Voimme nyt tukea paljon paremmin, miksi päätämme hoidon. Linjat ovat selkeämpiä ja lyhyempiä. Kahdella potilaalla, meidän täytyy järjestää mitään jatkotoimia. On vain noin kuusi kuukautta takaisin yhteyttä."

 Riippuvuus

 Ellei ole järjestelmällistä juominen. "Tänä vuonna minulla oli tyttö hoitoon. Hän joi hänen ongelmia pois. Hänen vanhempansa ovat epäilys, mutta puhui minulle he ensimmäinen avoimesti hänestä ongelma. Olemme viitanneet hänen väärinkäytön hoito Pohjois Alankomaat jatkokäsittelyyn . Siellä heillä on paljon enemmän kokemusta alalla hoidossa riippuvuus. "

 Muistinmenetys

 Kuuden kuukauden kuluttua, on toinen tapaaminen nuori ja hänen vanhempansa. "Näemme, että hän on muistinmenetys kärsii tai että hän voi keskittyä yhtä hyvin. Nämä voivat johtua alkoholimyrkytys." Vuonna 2013 alkoholi klinikka on auki. "Kaikki Toivon ehkäisy alkoholin paranee. Se tällaisen alkoholin avohoidon turhaa."
  

(0)
(0)