Joaquín Cortés; kuningas flamenco

Viihde Aaron Hartikainen Tammikuu 22, 2017 0 3
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Hän tanssii. Hän tanssii fantastinen. Hän on espanjalainen, macho ja kaunis. Valitettavasti hän ei ole kovin tunnettu meidän raittiina Alankomaat. Mutta hänen osoittaa ovat henkeäsalpaavat. Joten tartu että mahdollisuus jos olet kaikkialla maailmassa, muualla maailmassa on hän villisti kuuluisa, näyttää Joaquín Cortés julkistetaan. Joaquin Cortes on kuningas flamenco.

Flamenco

Flamencoa viitataan kansallisten musiikki, laulu ja tanssi Espanjan, lähinnä maan eteläosassa. Tyypillisiä flamenco ovat Arabesque ääniä, tulinen ja elämäniloinen ilme värikäs vaatetus. Flamenco alkunsa aikana jälkipuoliskolla 19th century in Etelä-Espanjassa, alueella Andalusiassa on nimetty tänään. Mutta myös vaikutteita muilla aloilla, kuten Extremaduran, Murcian ja Huelva on ollut tärkeä rooli kehityksen flamenco.

Joaquín Cortés

Joaquín Cortés syntyi 22. helmikuuta 1969 Espanjan Cordoba. Varhaisessa iässä hän kiinnostui tanssia. Kun hän muutti vuonna 1981 vanhempiensa kanssa Madridiin, hän alkoi tanssitunteja. Vuonna 1984 hänet hyväksyttiin Espanjan Kansallisbaletti. Tämän ryhmän kanssa hän on esiintynyt suurissa teattereissa kuten Cosmopolitan oopperatalo New Yorkin ja Kremlin Moskovassa. Joaquín Cortés halusi tanssi tyyli ja luovuus tutkia tarkemmin ja hän loi tämän vapauden itsensä perustamalla oman tanssiryhmän; Joaquín Cortés Flamenco baletin. Tanssi tyyli Joaquín Cortés on kehittynyt vaikuttava yhdistelmä flamencoa, klassista balettia ja modernia tanssia. Omalla tanssiryhmä, otti useita vaikuttavia teatteri tanssiesityksiä lavalla, myös osoittaa:
  • Cibayí
  • Pasión Gitana
  • Sielu
  • Live-
  • De Amor y Odio
  • Mi Soledad

Film Ura

Mutta ei vain jäi teatterin tanssiesityksiä, myös elokuvamaailman kiinnostui tässä houkutteleva ja lahjakas flamencon tanssija. Vuonna 1995 Joaquín Cortés sai roolin kahden kansainvälisen elokuvaa. Elokuvassa kukka salainen kuuluisa elokuvaohjaaja Pedro Almodóvar Joaquín Cortés rooliin Antonio. Elokuvassa ohjaaja Carlos Saura Flamenco tuo kunnianosoitus tanssia ja tämän hän elokuvia ovat flamenco lahjakkuutta Joaquín Cortés. Sitten sai Cortés vuonna 2000 rooli Gitano elokuvan ohjaaja Manuel Palacios ja elokuva Vaniglia e cioccolato johtaja Ciro Ippolito. Joaquín Cortés on myös kutsuttu useita tv-ohjelmia. Hän nähtiin vuonna 2007 ABC: n Dancing with the Stars. Fanit tietokonepelien voi tunnistaa Joaquin Cortes vamppi merkin tietokonepelin Metal Gear Solid. Tämä hahmo on innoittamana kuuluisa flamenco tanssija.

Osoittaa Joaquín Cortés

Osoittaa Joaquín Cortés ovat juhlaa silmän ja korvan. Sinulta upottaa näyttelyssä Espanjan flamenco tunnelma. Ihana musiikki, ylenmääräinen puvut, lämmin ja salaperäinen valaistus edelleen lisätä uuden ulottuvuuden vaikuttava tanssi lahjakkuus Joaquín Cortés. Todellinen on.
Lue sarake minun ensimmäinen kohtaaminen flamenco ilmiö Joaquín Cortés.
(0)
(0)