Jemen Chameleon

Luonto Ari Hakanen Maaliskuu 13, 2018 0 7
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Jemen Chameleon kutsutaan myös kypärä kameleontti. Latinankielinen nimi tälle Chamaeleo calyptratus. Ne ovat yksinäinen matelijat, jotka rakastavat kiivetä puuhun.

Kuvaus ja asenne

Ne ovat pystysuunnassa litistynyt eläimen pitkän prehensile häntä. Urokset kasvaa jopa 50cm pitkä ja 35 cm naisilla. Ne ovat helposti tunnistettavissa iso kypärä päälaelta joka miehillä on korkeampi kuin naisten. Mies jemenkameleons myös Spore päässä takajalat. Väri näistä eläimistä on erityisen kaunis, koska niiden kelta-vihreä poikittainen bändejä, sininen täplät ja ruskea raidat rungossa. Kieli on niin kauan kuin kehon ja hännän yhdessä, on paksuuntunut pää ja käytetään saalista kaapata. Silmät ovat itsenäisesti irtainta ja istua liikkuvat torneineen, jotta keho voi istua vielä liikuttaessa silmiä.

Elinajanodote

Ne voivat olla suunnilleen 10-15jaar vanha. Monet kuolevat valitettavasti aiemmin o.w.v. stressi.

Alkuperä

Jemenin ja Saudi-Arabia.

Värimuutos

Niitä ei voi muuttaa niin usein kuin on usein ajatellut väri! Vaihtoehtoinen värit ovat niiden käyttöä, kun vaikutuksen, taistelee kilpailijoiden kanssa, päivä-rytmi, estetään hyökkääjät, naamiointi ja pariutumisen.

Kotelo

Terraario pitäisi olla vähintään 80cm korkea yksi Jemenin kameleontti. Tarjoavat paljon ilmanvaihto ja vähintään kaksi valotäpliä. Lämpötilan pitäisi olla niin ?? n 25-28 ° C päivän aikana, noin 20 ° C ?? yöllä. Koskien alustan on parasta käyttää puuta kuori. He harvoin pohjassa. Suihkulähde on oltava! Chameleons juoda vain vettä. He tarvitsevat kosteus 70%.
Spray terraarion säännöllisesti. Aseta tarpeeksi oksat kiipesi terraarion ja myös ennakoida jotkut kasvit, jossa he voivat piiloutua. Chameleons ovat yksinäinen eläimiä. Joten laittaa vain yksi per kameleontti terraarion. Ne ovat myös erittäin herkkiä stressin !!! Käsitellä mahdollisimman vähän.

Ravitsemus

Ne ovat pääasiassa lihansyöjä: Sirkka, heinäsirkkoja, hedelmäkärpästen, waxworms, silkkiäistoukat, ?? Ripottele ruoka aina ylimääräisiä vitamiini, mineraali ja kalsium jauhe! Sopiva annos D3-vitamiinin aiheuttaa kalsiumia ruokaa oikealla tavalla käsitellään kehon ja auttaa rakentamaan luuranko. On tärkeää, että UV-valo terraario on läsnä, niin että lisää D3-vitamiinia voidaan luoda.

Lainsäädäntö

Kameleontti on suojattu Washington yleissopimuksen ja kansainvälistä kauppaa koskevan yleissopimuksen uhanalaisten lajien. Kun ostat kameleontti on siirto vaaditaan todistus.
(0)
(0)