Jalat, et ole ajatella sitä

Terveys Kaija Ranta Lokakuu 10, 2017 0 10
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Jalka ongelmat tulevat yksi kymmenestä ihmiset ja pystyvät usein siirtää syy huonommin. Yleensä mennä jalka ongelmia liittyy kipua. Kuten ikä edetessä enemmän jalka ongelmia. Joskus ne eivät ole vakavia vaivoja, kuten syylä menee pois itsestään. Muissa tapauksissa, esimerkiksi, onko dropfoot kävely joka saattaisi hankaloittaa. Lisäksi on olemassa lukuisia muita jalka ongelmia. Lääketieteelliset erikoisuus joka jalka kuuluu kuuma ortopedia. Jalka ongelmia voidaan hoitaa Jalkaterapeutit ja registerpodologen.

Yhteinen jalka vaivoja ovat:

 • Rakkuloita
 • Hauras varpaankynnet
 • Kuiva iho
 • Kovettumien ja kovettumia
 • Säröillä korkokengät
 • Heel Spurs
 • Lime Nails
 • Blow Feet
 • Varpaille
 • Syyliä
 • Lattajalat
 • Kipeä jalat
 • Hikoilu jalat

Miksi asua jaloissa

Egyptin tai Kreikan
Jalka voidaan kutsua Egyptin tai kreikkalainen. Egyptiläisessä jalka on suuri toe pisimpään toisin Kreikan jalka, jossa toinen kärki on pidempi kuin isovarvas. Jälkimmäinen tapahtuu yhdellä kymmenestä. Siksi on tärkeää, että pisin varvas saa tarpeeksi tilaa.
Etäisyys
Jalat makasi keskimäärin, koko elinaikana, 185 000 km. Se on enemmän kuin neljä ja puoli kertaa ympäri maailmaa.
Loukussa kengät
Noin kaksi kolmasosaa istuu jalat elävien rajoittuvat kengät.
Jalat turpoavat
Ne ovat sekä nenän ja korvat tulevat suuremmiksi iän myötä.
Hikirauhaset
Jalat on 250000 hikirauhaset, jotka tuottavat lähes neljännes litra hikeä päivässä.
Hoitoa tarvitaan
Jalat ovat usein ole hyvin huomioon kuin on esitetty kantelu, mutta hyvää huolta ongelmia voi esiintyä.

Hyvä jalkineet

Lähes kaikki potilaat, jotka vierailevat ortopedi kuluvat liian pieni tai huonosti istuvat kengät. Erityisesti naiset voivat kärsiä tästä, koska kaikki kantapään korkeus viisi senttimetriä paljon kehon painoa jalkaterän. Joka jalka on sitten usein myös kartiomainen kenkä kärki työnnetään eteenpäin. Hyvä kengät voi estää monia ongelmia ja on tärkeä tuki jalka ja palvelee monissa tilanteissa suojelemiseksi.

Osta kengät

On parasta ostaa uudet kengät vasta päivän päätteeksi. Sitten jalat ovat turvoksissa kävelemästä tai seisten. Älä osta liian tiukka kengät mahdollisuus, että ne loppuvat vielä. Ei ole varmaa, että näin todella tapahtuu. Liian tasainen kantapää ei ole suotuisa, kantapää kolme senttiä on ihanteellinen. Varpaat pitäisi olla tarpeeksi tilaa. Se on myös erittäin suositeltavaa vaihtoehtoinen kenkiä päivittäin. Se ei ole vain hyvä säilyttäminen kenkiä mutta myös paremmin jaloille.

Jaloissa

Jalat pitäisi luonnollisesti olla luja rakenne kuljettaa ihmiskehon. Kaksi jalkaa on 52 luut yhdessä. Se on neljännes kaikki luut kehossa. Nämä luut pidetään yhdessä 66 nivelet ja 214 nivelsiteiden ja 38 lihasten ja jänteiden uudelleen. Vahvuus ylöspäin riippuu pääasiassa nivelsiteet, jotka on valmistettu vahvan kollageenisäikeistä. Kollageeni on liima muodostavan proteiinin, jotka käsittävät yhteensä yli 25 tyyppiä. Tällaisilla viitataan roomalaisin numeroin. Tyyppi I on läsnä verisuonissa, luuston, kojelauta, iho, rusto, nivelsiteet, jänteet ja hampaat. Nämä nivelsiteet yhdistää kinnernivelistä kanssa jalka mutta tarsal luut yhteen. Myös liittää mukaan nämä linkit midfoot kanssa kinnernivelen ja jalkapöydän luut yhteen.

Milloin lääkäriin

Jos pysyvien jalka ongelmia, jotka eivät voi korjata, paras voi lääkäri kuultava. Itsekorjattavan jalka ongelmat voivat ostaa ensisijaisesti hyvä jalkineet. Lisäksi on olemassa erilaisia ​​korjaustoimenpiteitä, jotka voi ostaa apteekista tai kemisti ja melko usein tauti katoavat.
(0)
(0)