Jakaumat 2009 ja lapsi & Lapset & Lastenhoito Täydennys

Miscellany Silja Järvinen Tammikuu 22, 2017 1 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
1. tammikuuta 2009 määrät lapsi tukea otettava uudelleen käyttöön. Määrät kasvavat hintakehitystä. Alla on määrä 1. tammikuuta 2009 lapsilisää Korvataan henkilökohtainen talousarvioista. Alla heille siitä.

Lapsilisä

Vanhemmille ja huoltajille myötävaikuttaa ylläpitokustannuksia lasten, National Child on luotu. Lapsi koskee alle 18-vuotiaat. Jakelu tapahtuu jälkeen kunkin vuosineljänneksen lopussa.
Lapsilisä iän ja syntymävuosi
Ero tehdään vuonna, jona lapsi on syntynyt ja lapsen ikä. Onko lapsi syntynyt ennen 1. tammikuuta, 1995 ja välillä 12 ja 18 vuotta vanha, ja tämä jopa koskee perheen koko. Osallistuu lapsi ei ole kotona, mutta muualla, sitten pelata omaa työtulojen ja määrää, jotka edistävät vanhemmat tai huoltajat on toimeentulon lapsi on vielä rooli. Syntyneiden lasten tai sen jälkeen 01 tammikuu 1995 sovelletaan eri määriä ikä, mutta ei lasten määrä on merkitystä.

Taulukko Lapsi


Lapsilisä on liittyvä talousarvio

Vuodesta 01 tammikuu 2009 meillä on uusi ilmiö: lapsi talousarvio. Tämä on ylimääräinen edistää elinkustannukset lasten. Täydennys korvaa verohyvitys lapsille että tiedämme tuloveroa. Kokonaisveromäärästä lapsen talousarvio riippuu brutto perheen tulot ja lasten lukumäärä perheessä. Alempi kotitalouden tulot, sitä suurempi määrä lasta kohden; enemmän lapsia perhettä kohti, suurempi kokonaismäärä henkilökohtaisen budjetit.
Enimmäismäärät liittyvät talousarvio
Selitys
Kuten sanoin, jakamista tämä talousarvio on riippuvainen tasosta kotitalouden tulot ja lasten lukumäärä perheessä. Alempi kotitalouden tulot, sitä suurempi budjetti. Onko perheen tulot pienemmät kuin ?? 29 914, - tämä perhe saa enintään summan. Siinä määrin, että tulot on korkeampi, budjetti pienenee. Esimerkiksi, perhe on kaksi lasta ja perheen tulot yli ?? 49 895, -, sitten perhe ei saa budjetin lainkaan enää.

Hakeminen ja kuka maksaa?

Maksaminen lapsen talousarvion tekemät veroviranomaisille. Periaatteessa sinulla on hakemus ja veroilmoitukset talousarvion automaattisesti sinulle. Se vetoaa sen hallussa. Jos tilanteesi muuttaa itseäsi, voit käyttää sivuston Tax - - tehdä tai muuttaa pyynnöstä.

Lapsenvahti

Kautta veroa takaisin osan lastenhoidon kustannuksia. Sovelletaan kaikkiin työssäkäyville vanhemmille tai seuraavat kurssin päästä takaisin töihin. Korvaus koostuu kahdesta osasta: kiinteä osa ja tarveharkintainen osa. Työllistävät käyttöä varten hyväksymässä lastenhoidon saadakseen kiinteän osan. Maksun suuruus on 1/3 kustannuksista.
Ansiosidonnainen osa on prosentteina kerätä kustannukset. Mutta enimmäismäärä on ?? 6.10 tunnissa. Määrä riippuu perheen tuloista ja määrä käyttävien lasten suojaa. Korvaus on suurempi, kun tulot ovat pienemmät. Verkkosivuilla opetusministeriön löytävät laskin, jonka avulla voit laskea, kuinka paljon sinun korvataan vuonna 2009.

Osuvampia artikkeleita

Saat asiaa koskevat artiklat vero- tai sosiaaliturva vuonna 2009 alle.
2009 tuloverotusta ja määrät
Vähimmäispalkkaa ja vähimmäispalkka vuonna 2009
AOW ja ANW Valitettavasti kuitenkin.
(0)
(0)