Internetin kehittyminen

Elektroninen Anelma Parviainen Tammikuu 22, 2017 1 3
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Nykyään voit tuskin tehdä ilman. Internet. Se on helppo ja keskipitkällä. Voit ylläpitää sosiaalisia kontakteja heidän kanssaan, voit käsitellä paperityötä, tee pankit jne Jokainen käyttää sitä nyt. Mutta miten saamme Internetiin? Miten tämä koskaan aloittaa?

Genesis

Laitos Yhdysvaltain puolustus alkoi 60-luvun alussa ?? projektin. Tämä projekti on suunniteltu käynnistämään verkko, joka toimisi kun entinen ?? normaali ?? välinen verkko tietokone olisi roikkua. Olisiko tietokoneen tai osa verkon nykyisen verkon sitten tulevat pysymään makuulla tämän hankkeen kaikki tietokoneiden web olla yhteydessä toisiinsa.
Hanke oli nimeltään ARPANET. Tämä tarkoittaa Advanced Research Projects Agency Network. Tämä projekti oli riittävää käyttää paikallisesti, mutta ne voivat toimia maailmanlaajuisesti he tarvitsivat uuden standardin protokollaa. Tämä protokolla on kehitetty, ja jos IP muodostuu. IP on lyhenne sanoista Internet Protocol ja tämä protokolla määrittää, kuinka pakattu sähköisiä viestejä käsitellään ja toimitetaan kautta uuden verkon keksitty.
Tämä pöytäkirja luotiin vuonna 1977 ja hänet tunnettiin TCP / IP. TC sanoista Transmission Control. Tämän pöytäkirjan joten oli mahdollista kytkeä eri verkkojen ARPANET. Se oli siis, ikäänkuin joukko kaikenlaisissa verkoissa. Tätä kutsutaan Internet.
Pian myös meni muihin luokkiin käyttää Internetiä. Samoin NSF (National Science Foundation. Tämä toimii Yhdysvalloissa ja oli myös jo tällainen verkosto kehittyi kutsuttiin NSFNET. NSFNET pian otti protokolla ja tekniikka TCP / IP ja niin kehittynyt laaja kansainvälinen verkosto. Tämä verkosto, ne ovat parantaneet tietokoneet suurella nopeudella laittaa tällaisiin paikkoihin alas, mikä edisti nopeutta dataliikennettä.
1985. NSF alkoi kehittää ohjelma tarjoaa Internet koko Yhdysvalloissa. Tämä tarjottiin valtion, oppilaitosten ja organisaatioita parantamaan kansainvälisissä tutkimuksissa ja nopeuttaa.
Tämä nopea kasvu NSFNET ARPANET suljettiin vuonna 1989. He eivät enää sponsorointi puolustusministeriö. Noin 90 vuotta, oli valtava kehitys ja kasvu osalta Internet. Vuodessa kaksinkertaistunut tietokoneiden määrä, jotka liittyivät Internetiin.

Miten pääsemme WWW?

Luoja (World Wide Web) on Mr. Tim Berners ?? Lee. Hän syntyi vuonna 1955 Lontoossa. Tim Berners ?? Lee on johtaja World Wide Web Consortiumin. World Wide Web Consortium on organisaatio, joka käsittelee tavallisella web paketteja, kuten HTML, XHTML, jne. Mr. Tim Berners-Lee kirjoitti ja kehittänyt ensimmäisen selaimen ja ensimmäinen web-palvelin.
Herra Tim Berners-Lee on saanut useita palkintoja ja kunnianosoituksia. Hän voitti Japanin palkinnon vuonna 2002.
14. huhtikuuta 2004 hän voitti 2004 Millennium-teknologiapalkinnon.
16 heinäkuu 2004, Mr. Tim Berners-Lee ritariksi kuningatar Elisabet II lyöty.

Internetin edut.

Internet tuo mukanaan lukuisia etuja.
  • Internet on loistava tietolähde. Voit löytää paljon tietoa.
  • Internet on hyvä keskipitkän ylläpitää sosiaalisia kontakteja, MSN, skpye ja Hyves ovat loistavia esimerkkejä tästä.
  • Pankki- ja muut hallinnolliset tehtävät on helppo säätää Internetin välityksellä, koska nyt lähes jokainen yritys toimii Internet-sivustoja ja Internet-toimintoja.
  • Musiikkia, elokuvia ja pelejä on helppo, laillisesti, voidaan ladata Internetin kautta.

Haitat Internet.

Internet, ei tietenkään ole aina tuovan etuja. Internet, tietenkin on myös haittoja.
  • Virukset leviävät helposti ja vakoilu- ja haittaohjelmien tiedostot voidaan nopeasti asentaa tällä tavalla tietokoneeseen.
  • Yksityisyyttä voidaan helposti Internetin kautta. Tämä johtuu siitä, että henkilötietoja usein huonosti suojattuja ja siten helposti haettavissa luvattomat henkilöt.
  • Koska Internet on suhteellisen anonyymi, se on usein helppo tapa ihmisiä osoittaa aggressiota, lähettämällä uhkia ja levittää vääriä lupauksia.
(0)
(0)