Infuusio aiheutti tulehtunut ja kivulias vein ...

Miscellany Elmeri Niinistö Tammikuu 22, 2017 13 2
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Gerda K. aiheuttamat kysymyksen sivusto:

"Olen viime aikoina saanut IV käteeni varten pyörre klo gastroskopia. Infuusio teki kaiken kivun ja päihtymys ei toimi aivan oikein. Tällä hetkellä Olin kovaa kipua paikalla infuusio, ja se vain näyttää pahenevan ... Mitä voin tehdä asialle? "

Välttämätön selitys siitä anestesia infuusio ja kipua tai verisuonitulehdus jossa infuusio on kiinnitetty ...

Roes infuusiona

Päihtynyt tai "sedaatio" on vaihtoehtoinen nimi erittäin kevyt anestesia lääketieteellinen toimenpide. Pyörre on todella väsynyt, huumaava ja rento olo saat käsissä huumausaineiden. Menetät pyörryksissä ei koko tietoisuus, joka voi jatkaa seurata ohjeita.

Sykkeen ja hengityksen seurataan hoidon aikana kautta purista anturi sormella. Koska anestesia on erittäin kevyt, sinun tulee melko helposti ja nopeasti "hereillä". Lisäksi sinun ei tarvitse paljon aikaa tulla meidän aistit uudelleen hoidon jälkeen. Pyörre on siis melko potilas sopiva muoto anestesian.

Infuusio ...

Jotkin toiminnot - kuten gastroskopia - myrkytyksen annetaan läpi tippua. Tippua koostuu onton neulan, joka työnnetään suoneen, ja on kytketty laukku anestesianestettä. Infuusio Anesteetin on yleensä kiinteä otettu laskimoon käden, ranteen tai käsivarren.

Miksi infuusio?

Se on erittäin tehokas, jotta Lääkkeen antamiseksi infuusiona suoraan verenkiertoon. Lääkäri ylläpitää siten nimittäin optimaalisen hallinnan annoksesta lääkkeen. Infuusio voi todellakin laittaa pysäkki milloin tahansa.

Lisäksi laskimoon sedaatio saavutetaan nopeimmat tulokset. Paljon nopeammin kuin suun kautta pillereitä, peräpuikkoina, voiteet tai hengittäminen anestesiakaasujen. Käyttö infuusioon ja ruiskut, näin ollen, on eniten käytetty puuduttamistekniikka maailmassa.

Tiputuslaitteessa

On tärkeää, että infuusio on asetettu oikein. Kun infuusio on levittää jollakin alan ammattilaisen käden tai käsivarren, niin on todennäköistä, että tämä on tehty oikein. Asiantuntevasti "reikä" tippua aina ei loukkaantunut, mutta ei erittäin kovaa. Tökätä kestää myös hyvin lyhyt ja jos infuusio on kun tunne mitään enää.

Harvoissa tapauksissa, hermo kosketetaan asetettaessa infuusiona. Tämä ei ole virhe ammattitoiminnassa, mutta "ammattitauti." Siinä tapauksessa, ollut vaikeaa äärimmäistä kipua potilaalle. Tämän pitäisi antaa sinulle potilaana oli valtion suoraan, koska osuessaan hermo infuusio on välittömästi poistettava ja lisätään muualla.

Jos kadonnut hermo leikkauksen jälkeisen kipu jatkuu, se voi tarjota tulehdusta kipulääke kuten ibuprofeeni ratkaisu. Kun komplikaatioita lääkärin puoleen.

Haitat ja komplikaatioita infuusio

Infuusio on keskimäärin kolme viisi päivää ennen tarvitsee vaihtaa. Joskus kuitenkin, tämä on jo tehty vuorokauden sisällä, mutta joskus 10 päivän jälkeen. Välitön vaihto on tarpeen, jos infuusio tukkeutumista. Kuitenkin tarve korvata ei ole ainoa haittapuoli infuusiota. Esimerkiksi, tippuminen voi aiheuttaa seuraavia oireita:

  • Laskimotulehdus
  • Rajoittaminen liikkuvuus
  • Sivuvaikutuksia lääkkeitä

Erityisesti tulehdus laskimoon on yhteinen seurausta infuusiona. Tämä on luultavasti totta mitä Asker vaikuttaa.

Tulehtunut laskimoon tippua

e elimistö ei pidä vieraiden aineiden tai laitteiden. Infuusio on - kuten splinter - hyökkäsi vasta-aineita. Sama kulkee vieraat aineet ruiskutetaan IV. Mukaan infuusio ja puuduttavaa lääkitys voi aiheuttaa merkittäviä tulehdusreaktion laskimoon. Tätä kutsutaan laskimotulehdus eli laskimotulehdus.

Laskimotulehdus on tunnusomaista kipu ja punoitus pistokohdassa infuusion. Axis tulehdus laajenee viereisen ytimet, useita ytimiä on perustettu, kuuma ja erittäin kivulias. Laskimotulehdus mukaan anestesia infuusio voi levitä kätesi tai ranne kyynärpää, ja ylempänä.

Artikkelissa päällä laskimotulehdus voit lukea kaiken hoitoon laskimotulehdus ...

Lopuksi,

Jossa ydin sytytyksen infuusio voi olla kerma antikoagulantin ja / tai tulehdusta aineen nopeuttaa toipumista. Lisäksi kipu voidaan vaimentaa ibuprofeenin kanssa. Paranemista tulehtunut laskimoon infuusiona lisäksi voi kestää kauan, joskus jopa useita kuukausia.

Onko sinulla kokemusta komplikaatioita infuusio? Kerro meille, mikä meni vikaan infuusion ja mitä oireet olivat ja oireita ...

Kuva: infuusio - © Copyright: ERIX!
(0)
(0)