Ihon bipolaarisen

Terveys Kasperi Aho Tammikuu 23, 2017 0 113
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Ihon bipolaarisen

Ellen Forney, sarjakuvapiirtäjä, saavutetaan kaksisuuntainen mielialahäiriö, kommentoi kuvia hänen viimeisen kirjan hänen sairautensa. Hän selittää päivittäin merkitty taistelussa masennusta vastaan.

Jos amerikkalainen sarja Homeland on joitakin pieniä osuus ymmärtämään paremmin kaksisuuntainen mielialahäiriö yleisön, on vielä työtä tehtävänä. Tämä sairaus, jonka diagnosointi on vaikeaa määritellä, vaikuttaa noin 1,2% aikuisväestöstä Ranskassa kun paikka "Kaksisuuntainen mielialahäiriö" Universal Medica Group. Noin 40% depressiivisen kaksisuuntaisen todella sivuuttaa että.

Näiden bipolaariset häiriöt on tunnusomaista ketjuuntuminen maanis ja depressiivinen vaiheissa. Välissä on kutsuttu normaali euthymia "tai" normothymie ". Auttaa lukijansa sukeltaa hänen arkeen ja tietämys sairaudesta, amerikkalainen taiteilija Ellen Forney oli ajatus tehdä sarjakuva siitä vuonna 2012. Huffington Post verkkosivuilla julkaistiin joitakin piirustuksia hän kommentoi , paluu kohta kohdalta eri näkökohdista tauti.

Tällä sivulla esimerkiksi suunniteltiin edustamaan tunne väsymystä ja pelko, valaistu kirkas reuna huolimatta vaikutelman, että kaikki on turhaa, hän selittää.

Ole kärsivällinen ja läsnä

Suunnittelija puhuu muun muassa, pitkä tie, että potilaat on otettava löytää sopivan käsittelyn. Huumeet joiden seurauksena joissakin tapauksissa ei ehkä ole muun muassa. Viime itsemurhan yhdysvaltalainen näyttelijä Robin Williams on saanut monet ihmiset puhua sairaudestaan, hän sanoi, mutta suurin osa ihmisistä, joilla on kaksisuuntainen mielialahäiriö ei vielä lohduttaa.

"Mielestäni enemmän ihmiset puhuvat, sitä enemmän arvet, mutta se ei ole helppoa. Minun näkökulmastani sanoisin, että avoimesti puhua sai minut tuntemaan paljon vahvempi ja kestävä. "

Tuista että sukulaiset voivat tarjota sairas henkilö, suunnittelija muistuttaa rooli hänen äitinsä. "Osoittamalla minulle, että hän rakastaa minua, hän auttoi minua pitämään menossa Vaikein aikoina. Ystäväni ovat olleet potilaat. He olivat siellä minulle, kun olin valmis. Joskus se on kaikki mitä voi tehdä. "

Myös yhdistysten Ranska voi auttaa: Ranska Argos ja masennus.

(0)
(0)