Iho jossa elän, Pedro Almodóvar

Miscellany Rauni Mäkelä Tammikuu 22, 2017 0 2
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Elokuvan "Iho jossa elän" espanjalainen ohjaaja Almodovarin marraskuussa 2011 ensi-iltansa Alankomaissa. Sairaalloinen draama, trilleri, jossa on ripaus science fiction, jossa kalpenee pahin painajainen. In "Iho jossa elän" Almodóvar on kehittymässä mestari jännitystä, Hitchcock joka ehkä oli ottanut hänen korkki.

Pedro Almodóvar

Ura Pedro Almodóvar Caballero alkoi vuoden Madridin liikkeen. Tämä liike syntyi kuoleman jälkeen Franco ja kehittämistä Espanjan demokratian seuraavina vuosina. Tämän prosessin aikana, nuori taiteilija ilmaisi itseään - kuten hänen aikalaistensa - provosoivia ja joskus järkyttävää työtä. Varsinkin alussa - mutta myös tänään - hallitsi aiheita kuten myös prostituutio, Gay seksuaalisuus, huumeet, transseksuaalisuuden, transvestisuudesta ja väärinkäytöksiä katolisen kirkon, hänen työstään. Lisätietoja Almodóvar voit mennä Wikipediaan, vaan myös espanjan-, ranskan- ja Englanti-kielen verkkosivuilla. Almodóvar on myös oma blogi: www.pedroalmodovar.es.
Almovódar on luettelo näyttelijöitä, jotka hän haluaa työskennellä kuten Penelope Cruz.
Muutamia hänen viimeisin kansainvälisesti menestyksekäs elokuvia ovat: Hable con ella ja Volver. Hänen viimeisin elokuva "Iho jossa elän" on teema transseksuaalisuuteen hyvin makaaberi muoti on suuri merkitys.

Antonio Banderas

Antonio Banderas tulee tähti elokuvassa "Iho jossa elän". Banderas on tunnettu espanjalainen näyttelijä, joka aloitti uransa johdolla Pedro Almodóvar. Elokuvat Banderas Almodóvar teki Labertino Pasiones, Matador, laki Desire, Naisia ​​hermoromahduksen partaalla ja Atame! . Kun yli kahden virallinen vuosi niiden polut ristissä uudelleen tekemiseen elokuvan "Iho jossa elän". Ja että keskinäinen ilo. Samalla Banderas ilmeisesti ei juuri ollut toimettomana. Hän oabekend Amerikassa ja Euroopassa, koska hänen rooli elokuvassa "Zorron naamio." Täydellinen luettelo kaikista espanjan- ja Englanti-kielen elokuvia, joissa Antonio Banderas pelit, siirry Antonio Banderas Web Mall, katso banderas-mall.com. Sivuilta löytyy myös täydellinen elämäkerta näyttelijä muodossa leikekirja.

Iho jossa elän

Elokuvan "Iho jossa elän" kertoo plastiikkakirurgi succcesvol, Berto. Berto on mukana lääketieteen keksintö käsitellä traumoja menneisyydestä. Kautta transgeneesi hän ei toimita sitä ihoa. Hänen henkilökohtaiset olosuhteet eivät ole suotuisia häntä. Hänen vaimonsa Gal saa auto-onnettomuudessa, jossa hän pitkälti paloi, mutta hän onnistuu pelastamaan hänet. Kuitenkin, jos he katsovat päivä peilistä, hän itsemurhan hyppäämällä ulos ikkunasta. Tytär Norma on alle kohtelu johtuu psykologisista ongelmista. Juhlissa hän tapaa pojan, Vicente. Molemmilla on käyttänyt huumeita. He alkavat rakastelu; Mutta Norma säästää ruorissa, hän saa hyökkäys pelon tai vimma Vicente tekee hänen paeta. Norma on otettu psykiatriseen klinikalle, mutta ajan mittaan ne itsemurhan. Vicente Berto pitää vastuussa raiskauksesta hänen tyttärensä ja niiden seurauksista. Hän kidnappaa hänet. Sitten avautuu aavemainen draama, joka lopulta kaikki mukana uhreiksi. Ultimate kosto kanssa bumerangivaikutus. Koska Berto Vicente taitavasti mukautuu nainen vahva yhdennäköisyys hänen vaimo. Nykypäivän tiede on, mitä tapahtuu "Iho jossa elän" ei ole mahdotonta, mutta mukauttaminen tutkimukset ihmisen DNA rajoitetaan tiukat lait. Kun prosessi on valmis, Berto rakastunut hänen luomiseen, mikä hänelle varovaisuutta näönmenetyksen.
Banderas lähettää hyytävän hyvä rooli traumatisoituneiden komea plastiikkakirurgi, psykopaatti, joka menee hänen liiketoimintaa hillitty intohimo. Leikkaus saa muutamia asioita sen kanssa, mutta ei liikaa. Siellä virtaa tai verestä; kuitenkin, se on melko tunne hulluutta, joka johtaa tätä tapahtumaa, joka tekee elokuva paksuuntunut kauhu. Heiveröinen Elena Anaya roolissa Vera, vain potilas Berto. Koko elokuva tuntuu että - tunnetusti - veitset ovat teroitettu. Et vain tiedä, mitä tynnyristä napautetaan on. Pahaenteinen musiikki ennustaa ainakaan paljon hyvää.
(0)
(0)