Ibiza boot: uusin trendi

Terveys Teuvo Ahonen Tammikuu 22, 2017 0 1
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Ibiza boot on täysin hip & tapahtumassa. Boot käynnistettiin viime vuonna ja toimii kuin unelma. Milanossa ja Firenzessä sekä kaikki Gooi ja Amsterdamin Oud-Zuid. Ne myydään kaikki värit ja koot ja ovat aina koristeltu.

Ibiza: inspiraatio

Suunnittelijat Ibiza Boot olivat kerran innoittamana muodin ja yöelämä puolue Ibizan saarella, jossa jokainen korkea-vanhanaikainen "kävellään. Ne suunnitellaan vastaavia boot ja he nimesivät sen puolueen saarella. Ibiza Boot syntymä oli tosiasia. Saappaat ovat olleet jo vuosia, mutta elää jonkin aikaa elpyminen. Keväästä 2010, he useammin esiin Alankomaiden kaduilla.

Italia: tuotanto

Vaikka boot saarelle Ibiza nimettiin boot-nyt tehdään suuren lahjakas Italiassa. Nimittäin kaupungin Riccione. Tuotenimi boot on LDIR lyhenne L'Artigiano di Ricionne mitä käsityöläinen tekee Ricionne. Boot on Italiassa todellinen trendi. Hip naiset kaupungeissa kuten Milanossa, Firenzessä ja Sienna ovat laajalti tunnistetaan boot.

Boot: nahka ja tiedot


Ibiza Kaikki saappaat on valmistettu aidosta nahasta, sekä kesällä että talvella boot. Niille on yhteistä, että käynnistyksen on mennyt taaksepäin jumittuu. Boot voidaan myös suorittaa pystyssä. Saappaat on koristeltu niiteillä ja muita kohteita, kuten soljet. Jotkut saappaat ovat nahkaa tupsut. Kantapää on lohkottu nahka ja on mukavasti muokattu. Boot on kumipohja. On sekä lyhyellä että pitkällä saappaat. Joissakin malleissa on myös talvella vuori tekoturkiksesta.

Ibiza Boot: värit

Boot on mm saatavilla seuraavissa väreissä:
  • valkoinen
  • kameli
  • ruskea
  • musta
  • vaaleanpunainen
  • fuksia
  • violetti
  • sininen

Saappaat ovat enimmäkseen rento, hauska käyttää yli farkut, säärystimet tai alle fancy hame tai mekko.

Lausunnot

Internetissä, paljon katsauksissa ja mielipiteitä Ibizan Boot ilmestyi. Mielipiteitä tästä uudesta villitys vaihtelevat suuresti. Monet naiset ovat kokonaan pois boot ja mielestäni tämä on todellinen hype.
Ibiza Boot Hyves
On jopa Ibiza Boot-Hyve perustettiin yli 260 jäsentä. Toiset löytää boot ruma ja toivon trendi katoaa nopeasti. Tähän asti, saappaat-huolimatta korkea verkoopprijzen- myydään hyvin ja näyttää olevan uusi muoti trendi.

Hinta ja myynti

Hinta Ibiza Boot keskiarvojen välillä 199 ja 249 euroa. Joskus on toimia Internetissä, sitten tilata niitä halvempia. Ibiza Boot on edelleen tilata ensisijaisesti kautta verkkokaupat alle "Ibiza Boot" tai "LDIR. Beverwijk Bazaar ja Leidsestraat Amsterdamissa myös kauppoja monenlaisten Ibiza Saappaat. Useita myyntipisteistä löytyy internetissä.
(0)
(0)