Hyvin valmisteltu hiihto: Ski turvallisesti

Urheilu Torsti Toivonen Tammikuu 22, 2017 0 10
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Hiihto onnettomuus teit. Siksi valmistelu erittäin tärkeää hyvän hiihtoloma. Mutta hiihtovälineiden hiihtoloma on ensiarvoisen tärkeää. Kaikkea tietoa oikea hiihtovälineet turvallisen hiihto.

Ski kypärä

Suksi kypärä tai lumilauta kypärä on pakollinen monissa rinteitä laskettelijoille ja lumilautailijoille. Strange ei ole sitä, jos olet hiihto valtio antaa sinulle nopeasti 60 km tunnissa. Koska hurahtaa hiihtäjiä vasemmalta oikealle, ovat siksi onnettomuuksia tapahtui nopeasti. Suksi kypärä on muovinen ulkoa. Joka on toipumassa EPP vaahtoa tai ei-korjaavat EPS vaahto. Jos sinulla on kypärä EPS vaahto, sinun pitäisi ostaa uusi kypärä jälkeen isku, koska hän ei enää suojaa. Muuten, kypärä ei vain suojaa, se myös pitää pään lämpimänä. Sinulla on kypärät, jotka kattavat korvat ja kypärät vapauta korvat. Kypärä maksaa välillä 100 ja 500 euroa. 500 euroa sinä tai kypärä sopii kilpailuun.

Kinderskihelm

Lapset mukaan lukien, tai vain lasten on käytettävä kypärää, koska ne ovat haavoittuvampia kuin aikuiset. Anna heille kypärä väri, joka erottuu, koska ne ovat pienempiä kuin aikuiset ja sitten ne kuuluvat enää. Lapset myös ottaa hyvä kypärä ja ei kovin halpa. Vuokraus on myös mahdollista, mutta sitten et koskaan tiedä mitä laatua saat.

Suojaa takaisin kun skicrossen

Kuka skicrossen tehdä hyvin suojella hänen selkä, rinta ja olkapäät. Kaikille niille ruumiinosat ovat suojainten myynnissä. Yleisin käyttö selkäsuoja. Joka suojaa törmäykset ja kaatuu. On olemassa kahdenlaisia ​​takaisin suojat:
 • Kova selkä paneelit
 • Pehmeä, joustava suojelijoita VPD
 • Pehmeät joustavat tyynyt ovat kalliimpia kuin kova selkä paneelit.

  Suu, nenä ja kasvosuojus hiihto

  Jotka normaalisti hiihto, ei hänen suun, nenän ja kasvot ei suojaa jos se ei ole erittäin kylmä. Miinus 6 miinus 20 Celsius pakkasta on kuitenkin tarpeen. Kylmällä säällä auttaa kommandopipo merinovilla huivi tai fleece tai villa. Tämä estää jään tarttumisen kasvot ja jäädyttää kärki nenä ja earlobes. Koska he jäätyä ensin.

  Mulkoilla sovi kypärä

  Jos ostat suksi kypärä, sinun tulisi välittömästi säätää suojalasit. Ei kaikki ski suojalasit sopivat nimittäin lainkaan kypärät. Suojalasit on tärkeää nähdä, mihin olet menossa. Kuka kova hiihto, usein saada vetiset silmät ja näkee, että enää. Vuotavat suojalasit enintään näkökenttä on paras, koska se on hiljaisempi silmiin. On olemassa erilaisia ​​suojalasit ja ne maksavat 80 ja 200 euroa.

  Aurinkolasit hiihto

  Aurinkolasit hiihto, olisi hyvin suojattu ja hyvin suljettu sivut ja pohja, koska tämä on heijastus auringon Lumiesteiden. Hyvä aurinkolasit hiihto maksaa välillä 30 ja 250 euroa ja ne ovat perustutkimuksesta hyvin muodikas.

  Suojaa auringolta kun hiihto

  Auringon heijastus, kun hiihto, iskee rajusti ja on vaarallista, koska se aiheuttaa auringonpolttamia. Ensimmäinen polttaa:
 • Pohjaan leuka
 • Nenä
 • Reunat korvat
 • Vaikka se on sameaa ja sumuinen, aurinkovoidetta tulisi käyttää. Kerroin 20-30 tarvitaan vuoristossa, vaan suurempi tekijä. Henkilöt, joilla on vaalea iho, vaaleat hiukset ja siniset silmät, ja lapset tarvitsevat hieroa ylimääräistä hyvää. Voitelu huulet on hyvin tärkeä, koska ne myös palavat helposti. Tee se muutaman kerran päivässä.

  Avalanche Pieper ottaa pois rinteissä

  Talvilajien harrastajille, jotka ovat aktiivisia ulkopuolella rinteillä, on lumivyörypelastustyöskentelyn, lapio ja ottaa koetin. Sen on oltava lähetin, joka lähettää ja vastaanottaa niin että se auttaa, jos joku joutuu onnettomuuteen. Tour hiihtäjiä voi parhaiten kurssille mitä tehdä lumivyöry onnettomuudessa. Muuten, lawinebag on myös erittäin tärkeää. Tämä värikkäitä turvatyynyt 150 litraa ilmaa on todennäköisesti ajaa ylös lumivyöry. Tämä on repussa ja siellä voi olla muita asioita katsotaan.

  Rescue Blanket

  Kuka tekee hiihtäminen pitäisi aina olla pelastus peiton heidän kanssaan ja rahaa ei tarvitse jättää. Se maksaa muutaman euron.

  Käsineet hiihto

  Käsineet suojaavat talvella urheilu ei vain kylmä, mutta myös vastaan:
  • Steel reunat
  • Aurinko

  Monot

  Korkea monot on se etu, että ne suojaavat nilkat. Jos on sattuu sitten ne tällaisia ​​kengät pois polvissa. On kuitenkin kasvavaa kiinnostusta asennossa jalkojen ja myös ainoa ja kenkä Ski on suuri merkitys. Joka kuluu hyvät kengät, on parempi pito ja voi ajaa.
  (0)
  (0)