Hyödynnä kotitekoisia reseptejä ja tallentaa lasku hiukset!

Miscellany Senja Ikävalko Tammikuu 22, 2017 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Liiallinen menetys johdot on jotain, joka pelottaa meitä niin paljon! Lähes kaikki huomannut, että tiettyinä aikoina ei hiustenlähtö, eikö? Mutta tämä on normaalia, koska johdot, jotka putoavat alenisi jopa, oli jo suunniteltu tänä syksynä, mutta seurauksena muista tekijöistä, kuten hormonaalista, korkea stressiä tai jopa tiettyjen lääkkeiden, voi olla merkittävä hiustenlähtö ja tämä on todella huolestuttava!

Stressi on merkittävä pomoja tätä historiaa, koska aivot tarpeisiin, esimerkiksi elementti nimeltään pii, joka on tuhonnut hermostuneisuus aiheuttama stressi. Puute piin, koska lisäksi hiustenlähtö, heikkeneminen kynnet, ihon halkeamia, jne. Tämä johtuu siitä, kun mineraali tuhoutuu, keho alkaa poistaa sen, jos se taipumus keskittyä kehomme, joka on hiusten, ihon ja kynnet! Tämä on pieni näyte siitä, miten yksityiskohtaisesti liikkuu pyydykset kehomme, parempi tai huonompi! Pii on läsnä joissakin elintarvikkeissa: sikuri, kaura, ruskea-ja-Pará, mansikat, kukkakaali, salaatti, jne. Joten jos yleensä saada stressaantunut paljon ja ovat menettämässä hiukset, tiedät: se voi olla puute piin!

Tietenkin, syitä voi olla erilaisia, kuten perinnöllisyys edistää kaljuuntuminen, mutta on olemassa keinoja estää syksyllä!

Lisäksi useita erityisiä shampoot ja anti-pudota myytävänä voiteet, meillä on vielä kotitekoinen reseptit, joka loppujen lopuksi suurimman osan ajasta, ovat raaka-aine monien kaupallisesti tuotteita, joten sen hyödyllinen vaikutus on kiistaton!

Tässä muutamia reseptejä, jotka auttavat pitämään hiukset tiukasti

Lotion raunioyrtti

Ainekset:

  • 1 l Bepantol B12;
  • 500ml viljan alkoholi;
  • 1/2 l raunioyrtti teetä;

Miten:

Sekoita ainekset ja soveltaa päivittäin pesun jälkeen hiukset.

HOMEMADE SHAMPOO

Ainekset:

  • 30 tippaa rosmariini eteerinen öljy;
  • 10 tippaa eteerinen öljy timjami;
  • 250ml mieto shampoo tuoksu;
  • 10 tippaa laventeli eteerinen öljy.

Kuinka valmistautua:

Sekoita mieto shampoo eteeriset öljyt puhtaassa muovipullossa. Levitä hieman seoksen hiuspohjaa, varovasti hieronta, jätä se kolme minuuttia ja huuhtele hyvin kylmällä vedellä, käyttäen vain vinkkejä tavallisesta hoitoaine. Tee tämä hoito vain kahdesti viikossa.

OBS.: Käytä eteeriset öljyt ja ei esanssit. Niitä löytyy luontaistuotekaupoista.

TEA

Ainekset:

  • Vesi
  • Puuvilla
  • Mulberry lehdet

Miten:

Tehdä teetä s syödä mulperipuun lehtiä, keittämällä kupillinen vettä ja lisäämällä kaksi ruokalusikallista hienonnettu mulperipuun lehtiä ja antamalla sen jyrkkä kunnes jäähtyä. Siivilöi ja soveltaa sitten koko päänahan vanulla ja hiero kevyesti sormenpäillä. Anna vaikuttaa 30 minuuttia ja pese normaalisti.

Annostus:

Levitä kolme kertaa viikossa, jos lasku on terävä eikä aurinkoa soveltamisen aikana teetä.

(0)
(0)