Häviää dollarin tärkein varantovaluuttana?

Miscellany Tapani Hollo Tammikuu 22, 2017 0 3
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Dollari on pitkään ollut tehtävä merkittäviä varantovaluutoista. Kuitenkin dollari ei näytä olevan vahva valuutta että se kerran oli ja edellyttävät uuden valuutan varantovaluuttana on siis kasvussa. Tässä artikkelissa käsitellään varantovaluuttana yleensä ja miksi dollari mahdollisesti sen rooli tärkeimpänä varantovaluuttana menettää.

Mikä on varantovaluuttana?

Mikä on varantovaluuttana anyway? Varantovaluuttana on merkittävä valuutta, jonka kautta maat eri puolilta maailmaa arvoa niiden valuutta on kiinnitetty. Esimerkiksi euron arvo, mutta myös suhteen jeni dollareiksi. Sitä käytetään myös kansainvälisessä kaupassa monille valmistettujen tuotteiden tämän varantovaluuttana maksuksi. Se on muun muassa kansainvälisen kaupan öljy, mutta myös kaupan muita tuotteita, yksi tietty varantovaluuttana maksuvälineenä, eikä eri valuuttojen maiden keskenään.

Edut ?? s varantovaluuttana

Käyttämällä ?? n varantovaluuttana liittyy etuja. Siten käytetään kiinteää varantovaluutta kansainvälisen kaupan tiettyjen tuotteiden varmistaa, että näiden tuotteiden hinnat ovat selkeämpiä. Siten arvo öljytynnyrin kaikissa maissa edustettuina kiintein valuuttakurssein eikä kunkin maan omassa valuutassa, ottaa tuotteen öljyä esimerkkinä. Toinen etu, että varantovaluuttana edellyttää, on helpottaa kauppaa. Eri maiden kauppaa kullakin on omat valuutat, joiden hinnat voivat vaihdella suuresti, ei jatkuvasti toisiaan laskea, mutta voi käyttää kiinteää valuutta, jossa he voivat ilmaista omat valuuttansa. Toinen etu on, että käyttämällä vakaan valuutan varantovaluuttana, vaikutteita eri kursseilla aiheuttaa vähemmän ongelmia kansainväliselle kaupalle.

Kun voi toimia valuutan varantovaluuttana?

Nyt kysymys, tietenkin, tai valuutta, joten se voi toimia varantovaluuttana? Tämä ei näytä olevan kyse ja valuutat, jotka toimivat varantovaluuttana, näyttävät täyttävät tietyt edellytykset. Tärkein edellytys, että valuutta on täytettävä, jos sitä käytetään varantovaluuttana on, että valuutta olisi vakaa valuuttakurssi. Jos valuuttakurssi varantovaluuttana jatkuvasti nousee ja laskee haittaa kansainvälistä kauppaa. Päivästä toiseen tuotteiden hinta ilmaistaan ​​tässä varantovaluuttana vaihtelevat suuresti, joten kauppa on epävarma ja hämmentävää näiden valmisteiden vuoksi vaikeaa. Tänään minun tynnyri öljyä varantovaluuttana ilmaistaan ​​edelleen arvoltaan 100, mutta se voi hyvinkin olla, että tämä on huomenna vain 70. Tämän vuoksi on riskialtista investoida näihin tuotteisiin.
Tästä seuraa myös, että maa, joka varantovaluuttana kuin käytetty valuutta on vakaa talous. Jos tämä seikka ei ole ja talous on voimakkaassa vaihtelut voivat välillisesti valuuttakurssien vaihtelut huolensa kielteisiä seurauksia.
Lisäksi rahayksikkö joka toimii kansainvälinen valuuttakurssien on käytetty monissa maissa. On selvää, että maailman valuutta kuin dollari sopii paremmin tuotteiden hintojen International Express liikenteen muukalainen, kun valuutta Azerbaidžanin manat yksin Azerbaidžanissa itsessään käytetään valuuttana.

Miksi dollari varantovaluuttana katoaa?

Nythän on niin, että useita valuuttoja varantovaluuttana. Välisessä kaupassa Kiinassa ja muissa Aasian maissa, esimerkiksi, siellä luonnollisesti käyttänyt dollari tai euro varantovaluuttana mutta tuotteiden hinnat ovat määräisiä Kiinan yuanin ja palvelee tätä valuutan varantovaluuttana. Mutta se tapahtuu niin, että Yhdysvallat on maailman suurin talous ja valuutta Yhdysvaltain dollari on siis ollut tärkein varantovaluuttana. Useimmissa kansainvälisen kaupan aloilla, dollari käytetään valuuttana ja painaa hintoja. Talous Yhdysvaltojen ulottuu ole toistaiseksi päällekkäin talouksien oli kerran tapaus. Talous Yhdysvaltojen ei ole enää niin vakaa kuin ennen ja se näkyy vielä enemmän talouskriisin aikana, kuten me sen tunnemme tänään. Tämä taloudellinen epävakaus on sen vaikutus valuuttakurssi dollarin vaihtelee ja se vahvistaa myös viime aikoina. Dollari on viime aikoina romahtanut. Ks talouden laskusuhdanne Yhdysvalloissa.
Nämä vaihtelut valuuttakurssi dollarin varmistamaan, että kansainväliset dollarin varantovaluuttana on epävakaa ja riskialtis. Vain siksi dollarin niin monilla kaupan käytetään varantovaluuttana, epävakaa talous Yhdysvaltojen ja vaihtelut dollarin kurssi on valtava vaikutus maailman ja vedetään epävakaus talouden Yhdysvalloissa. Voit nähdä tämän esimerkiksi siinä, että tuotteiden kansainvälisen kaupan kanssa öljy tärkeä esimerkki hinnanmuutoksen niin paljon lyhyessä ajassa. Kysymys on siis yhä tai talouteen Yhdysvallat ei ole vielä laskee sisään saattaa olla mahdollista dollarin kriisi aiheutti tuhoisia seurauksia kansainväliselle kaupalle. Onko dollari ehkä enää sovellu varantovaluuttana ja sen ei pitäisi olla vahva valuutta, kuten jeni tai minkäänlaista vakaa ?? super-suvereeni valuutan ?? korvataan? Ja mitä vaikutuksia hallitusten, yritysten ja dollarin varantovaluuttana katoaa ja miten he voivat parhaiten ennakoida tämän?

Hyväksi dollarin varantovaluuttana

Suuri kannattaja dollarin varantovaluuttana ja päävastustaja katoaminen tietenkin Yhdysvallat itse. Onko sinulla oma valuutta varantovaluuttana, tuo monia etuja mukanaan. Tärkeä etu on, että muut maat, riippuen valuutan ja tämä tuo mukanaan teho asentoon. Lisäksi on jatkuvasti kysyntää dollaria. Jos ostat öljyn tynnyrihinta, se ei voi Euro ?? n, mutta täytyy ensin muuntaa euron ?? n dollareissa ja sitten ostaa öljyn tynnyrihinta. Tämä jatkuva kysyntä dollarin varmistaa, että kurssi dollari on positiivisesti stimuloi ja tämä tietysti on positiivinen vaikutus talouteen Yhdysvaltojen. On paljon kysyntää valuutta Yhdysvaltain dollari, ja tämä on siis vahva valuutta.

Vastustajan dollari varantovaluuttana

On myös useita vastustajia dollarin varantovaluuttana pelin. Lähinnä maailman muiden tärkeiden talouksien, kuten Venäjä, mutta suurin esimerkki nousevien talouksien Kiinan, suhteessa dollariin varantovaluuttana. Tämä he löytävät useita syitä. Ensinnäkin, he huomaavat, että dollarin varantovaluuttana suhteeton hyödyttää taloutta Yhdysvaltojen edellyttää. Nämä edut seurauksineen varantovaluutta talous sen kanssa edellisessä osassa, kannattaja dollarin varantovaluuttana, keskustellaan. Näin ollen nämä maat että talouden Yhdysvallat ei ole auttanut ja rehellisesti kilpailla omien talouksiensa. Lisäksi he uskovat, että dollari on yksinkertaisesti enää pysty toimivan tärkein varantovaluuttana, katso otsake Miksi häviäisi dollarin varantovaluuttana? Koska lopullinen argumentti, nämä maat käyttävät sitä, että käyttö valuutan yhden maan leviämisen ja intensiteetti finanssikriisin olisi huonontunut. Muun muassa Kiinan väittävät korvata dollarin tärkein varantovaluuttana vakaan ?? super-suvereeni valuutan ??. Tämä uusi varantovaluutta käsitellään seuraavassa jaksossa, SDR uutena varantovaluuttana.

SDR uutena varantovaluuttana

Dollari olisi korvata toisella valuuttaa toimia tärkeimpänä varantovaluuttana. Mutta et yksinkertaisesti kohtaamaan samat ongelmat kuin dollari korvataan toisella kansainvälinen valuutta, kuten jenin esimerkiksi. Siksi useissa maissa kuten Kiinassa toinen ajatus luoda vakaa varantovaluutta. Ei olisi ns vakaa ?? super-suvereeni valuutan ?? olisi otettava käyttöön. Tämän super-suvereeni valuutta, niin sanottu Special Drawing Rights Kansainvälisen valuuttarahaston, IMF: n varoja. Nämä valuutat on muodostettava useita valuutoissa: punta, euro ja jeni. Keskinäinen maita ei saa häiritä hallintaan varantovaluuttana, vaan tämä tehtävä tulisi jättää IMF. Lopuksi, IMF olisi hallittava osa valuuttavarantojen osallistujamaiden, jotta vakaus SDR voitaisiin varmistaa.
(0)
(0)