Hugh Hefner, Playboy-lehden kustantaja sensaatiomainen!

Viihde Essi Äijälä Tammikuu 22, 2017 0 4
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Hugh Hefner on keksijä ja perustaja "Bunny" lehden ja hänen elämäntapa on luultavasti kukaan kulunut. Hän jakaa hänen kotiin kolme kaunista nuori blondi naisten ja s'weekends sai vasta tänään vielä paljon kauniita naisia ​​hänen Mansion muiden teollisuusmaiden olisi myös varmista, että käytät niitä. Täällä ovat spraakmakande Hugh elämää ...

Hugh "Playboy" Hefner

  • Syntynyt: 09 huhtikuu 1926
  • Syntymäpaikka: Chicago, Illionois
  • Tunnettu: perustaja Playboy-lehden

Hugh aloitti Playboy-lehden vuonna 1953, hänen lehden Amerikassa osoittaisi tosielämän ja sukupuoli ylitsevuotavasti juhlia, että aika, että ehdottomasti ei julkisesti puhunut oli seksiä. Ensimmäinen painos oli siis seksikäs valokuva ampua suurin pommi kaikkien aikojen; Marilyn Monroe. Ja ei ole aikaa he olivat kaikki loppuunmyytyjä! Playboy nyt olisi uitslaand menestys ja ilmeisesti hyvin pahamaineinen tiedotusvälineissä, hänen kaunopuheinen hyviä artikkeleita lehden ja tietysti kaunis seksikäs naiset, jotka menevät ulos niiden vaatteet. Vuonna 1960 Hugh avasi ensimmäisen yökerho, jossa tarjoilijat olivat melko busty puput. Hänellä oli jopa televisio-ohjelma: Playboys Penthouse, tuolloin, että kaapeli vain tuli ulos. Hän oli niin kiireinen liikemies, ettei hänellä ollut aikaa hänen keinuvat ja pahamaineinen elämäntapa, joten vuonna 1988 hän luovutti liiketoiminnan tyttärelleen, Christie. Vuosikymmenten jälkeen on isä ja mutteri hengailla hän hyppäsi 90-luvun lopulla takaisin svengaava ja juhlia elämän, hengailla flierefluiter valtava haaremi uudelleen.

Hänen menestys ...

Storming menestys Playboy Hefner kehotti mitata oikea toimisto ja henkilökunta suoraan. Ja neljännen painoksen Playboy Playboy Empire tuli lähempänä todellisuutta. Hype hänen lehden pian johti avioeroon vaimonsa, Millie. Ne lakkautettiin vuonna 1957 ja vuonna 1959 virallisesti eronnut niitä. Kun hän hänen vaimonsa enemmän ja enemmän vieraantuneita hän alkoi elämä jos hän elää kuva, viikoittain osapuolten sen toimituksissa. Kun hänen menestys hänen lehden Todettiin ympäri maailmaa, hän oli tyytyväinen kuvan hän oli luonut. Vuonna 1959 hän jopa esitteli näyttelyssä; Playboys Penthouse, viikoittain kertovat yhden elämän koostui pääosin. Ja tietenkin, olivat vieraille yksi monista kauniita leikkikavereita ja tai kuuluisuuksia, kuten; Lenny Bruce ja laulajia kuten Ella Fitzgerald ja Nat King Cole.

Ja hänen menestys ...

Hän tuli perhe, jossa ei tunne tai armoa osoitettiin. Kun hän lopetti lukion hän tuli asepalveluksen kunnes lopullinen kuukauden toisen maailmansodan. Kun hänen muutos oli yli hän päätti opinnot psykologian ja hän meni takaisin hänen tyttöystävänsä Mildred Williams. Huolimatta hän suoritti psykologian tutkinnon alle kolmessa vuodessa hän oli ennenaikaisesti vieläkin enemmän tilaa muokata lehden Shaft, ja myi sarjakuva piirustukset eri lehtiä. Hefner oli myös aikaa kurssille "sosiologian" ja "naiset ja sukupuoli kurssi. Käytössä 25 kesäkuu 1949 Hugh naimisissa Mildred Williams, hänen kanssaan hän on kaksi kinderden; Christie ja David Paul. Kymmenen vuoden erottaisi Millie ja Hugh. Hän toimi copywriter "Esquire" jonkin aikaa ja vuonna tammikuu 1952 hän erosi koska Esquire ei hyväksynyt Hugh tarjouksen viiden dollarin korotuksen. Sitten hän otti suurimman uhkapeli elämänsä ja otti useita lainoja, myydään huonekaluja, säästämättä 10,000 dollari ylös sijoittajia, mukaan lukien 1000 dollaria äidiltään. Ei siksi, että he tekivät niin suuri suunnitelma, vaan koska ne vain uskoivat hänen poikansa! Voit launchen kuuluisa miesten lehden koskaan ...
Uutiset: Näyttäisi olevan sisällä lyhytelokuva pois Hugh elämää, käsikirjoitus on kirjoittanut Oliver Stone ja Brett Ratner. Huhujen mukaan Leonardo DiCaprio täyttää tehtävänsä .... kuka tietää ... sisällä lyhyesti lisää!
(0)
(0)