Homeopatia Hoitoon Fever Lapset

Miscellany Tuure Leppänen Tammikuu 22, 2017 0 3
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Tämä artikkeli antaa tietoa homeopaattisia lääkkeitä ja minun henkilökohtainen mielipiteeni, jos se voisi olla voimassa lääke influenssan hoitoon lapsilla. Haluan mainita myös ehdotukset niiden poistamiseksi.

Ne, jotka seuraavat minua pitkään tietää, että en pidä homeopatia samalla tavalla kuin perinteisen lääketieteen. Liian usein, itse asiassa homeopaattiset valmisteet osoittautua yksinkertaisia ​​sokereita ilman aktiivista ainesosaa. Kaikissa tapauksissa on olemassa ihmisiä, jotka kysyvät minulta joitakin selityksiä kuumetta ja homeopaattiset hoitoon kuume.
Joten en.

^ National Science Foundation Linja Sosiaali-, Behavioral ja taloustieteet, "Science and Engineering Indicators 2002" http://www.nsf.gov/statistics/seind02/c7/c7s5.htm

^ Homeopatia ei paranna, sanoo WHO BBC News 20. elokuuta, 2009.

^ Ab Suit Tavoitteet Homeopaattiset Flunssa Remedy Saamiset Casewatch 18. elokuuta, 2011.

Aloitan sanomalla, että homeopaattiset valmisteita saadaan kasvi-, eläin- ja mineraali. Nämä "periaatteet" Sitten sulatettu äärettömän vuoksi erityisesti menettelyjen progressiivinen laimennus ja ravistamalla, jotta voidaan lisätä parantavaa voimaa ja poistamiseksi myrkyllisyys.

Vain sen vuoksi viimeinen virke, "homeopatia voi käyttää kuka tahansa henkilö": aikuisten, lasten ja pikkulasten. Se huolehtii monimutkaisuus psyko-fyysinen henkilö, opiskelee olosuhteet, jotka ovat saattaneet vaikuttaa hänen fysiologisen kehityksen. Sen tavoitteena on myös vahvistaa immuunijärjestelmää luonnollisella tavalla.

Homeopaattiset flunssa "käsitellä" erityisen yleisiä oireita, kuten kuumetta, kurkkukipua, yskää, lihaskipu, heikkous ja ruokahaluttomuus.

Muoto Näiden valmisteiden on usein pallomainen niin, että se voidaan helposti antaa myös lapsille. Sokeri helmiä kyllästetty homeopaattisia ratkaisu.

Käyttöaiheet.

Alusta lähtien kuumetta ja ehkäisy vaiheessa, voit käyttää korjata Oscillococcinum: yksi annos viikossa syyskuusta maaliskuuhun.

Jos flunssa oli jo toteutunut, se olisi otettava yksi annos 6 tunnin välein ensimmäisen päivän ja annoksen kahdesti päivässä, kunnes oireet häviävät.

Korjaamiseksi Oscillococcinum voidaan yhdistää tablettia Para-G, ilmoitti hoitoon luukipu ja silmä.

Jos lämpötila on alempi kuin 38,5 astetta voit käyttää Belladonna 9CH ja Ferrum Phoshoricum 9CH.

Jos korkea kuume ja jatkuvaa, vilunväristykset ja nivelkivut, sitten korjata ehdotetulla tavalla rhus Toxicodendreon 9 CH.

Lausunto

Kuume on osa elimistön puolustusmekanismeja ja yrittää käsitellä sitä heti kanssa huumeiden olisi hätiköityä valinta. Lääkehoito tulisi käyttää vain jos se on ehdottoman välttämätöntä. Lisäksi se olisi aina parempi antaa lääkitys lapsille vain valvonnassa perhelääkäri.

Lääkehoito kuumeen lapsilla, itse asiassa, liittyy käytön vain kahden lääkkeen: parasetamoli ja ibuprofeeni, muiden lääkkeiden kanssa kuumetta alentava vaikutus ei hyväksytty tähän käyttöön.

Mutta eivät kaikki, koska:

"Sinun tulisi käyttää lääkkeitä vain silloin, kun lapsi kokee huonovointisuutta ilmeinen;

"VAROITUS asetyylisalisyylihappo - ei pidä käyttää, koska riskin Reyen oireyhtymän;

"NO kortikosteroideja - korkea suhde haittavaikutuksia / hyödyt;

"NO yhdistetty tai vuorotellen parasetamoli ja ibuprofeeni;

"Peräsuolen antoreittiä tulee käyttää vain, jos oksentelua;

"Ei koskaan liioitella annosta - erityisesti parasetamoli on maksatoksisuuden riski musertava - annosta tulee lasketaan painon eikä iän;

"Ibuprofeenia ei pidä käyttää, jos vesirokko tai jos lapsesi on kuivattu tai jos Kawasakin tauti;

"Varoitus astmaatikko lapset - tässä tapauksessa on vasta ibuprofeeni, parasetamoli ei ole vasta;

"Kaksi lääkettä eivät estä kuumekouristukset;

"Kaksi lääkettä eivät estä reaktioita mitään rokotetta;

Mukaan 2009 tutkimuksen, tutkimus Britanniassa valtioneuvoston kokonaisuus "Terveydenhuollon menetelmien arviointiyksikkö", jos olisit turvautumaan lääkitys hoitoon kuume lapsilla, ibuprofeenia olisi ensimmäinen valinta. Vain jos et ole saanut toivottua tulosta, se potremme käyttää kahden lääkkeitä, jotka näyttävät enemmän kestävä oireiden hallintaa kuume.

^ Suuntaviivat Soc. Italia of Pediatrics

^ AD Hay, NM Redmond, C Costelloe, Montgomery AA, M Fletcher, S Hollinghurst ja TJ Peters. Parasetamolia ja ibuprofeenia hoitoon kuume lapsilla: PITCH satunnaistetussa kontrolloidussa tutkimuksessa. Terveysteknologian arviointi 2009; Vol. 13: o 27 PMID 19454182

(0)
(0)