Holhous, hallinto tilaukset ja mentorina

Miscellany Meri Keränen Toukokuu 29, 2017 82 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Ohjaajat: holhous, hallinto tilauksia ja ohjauksen. Kun joku ei kykene huolehtimaan omista eduistaan, maistraatti voi ottaa nämä kolme toimenpiteet. Mitä nämä toimenpiteet suojelujärjestelmää todella. Mitkä ovat hinnat vuonna 2014 ja 2015 kuraattori ja ylläpitäjä? Mitä voi vielä tehdä näitä ihmisiä sellaisissa sääntö ja miten voit tehdä sen turvallisesti vielä merkitystä. Mikä on rooli kuraattori. Mikä merkitys vanhempien viranomaisen ja holhousta. Mikä on johtajuus ja ylläpito, joka, vaikka tahtoa. Joissakin tapauksissa talousarviossa valmentaja.

Suojelu Ohjaajat

Kuka on kahdeksantoista vuotta tai vanhempi, on täysi-ikäinen ja katsotaan näin ollen toimivaltainen. Toisin sanoen, että voit toteuttaa riippumattomia säädöksiä, joita ei voida kumota muut. Jos olet alaikäinen, vanhempasi voivat kääntää säädös sinä tai estää. Laissa säädetään mahdollisuuksia yksilöitä ottamaan lainkaan tai riittävästi myönnetty rajoitettu muita sääntelytoimenpiteitä, rajoittaa oikeustoimikelpoisuus tai vähennys. Vaikka perintö testamentin voi olla ehdolla, että henkilö olisi väliaikaisesti asetettava selvitystilaan. Tämä ehto on oltava tahtoa. Testamentin tekijä olisi myös ilmoitettava, kuinka kauan järjestelmä, mitä edellytyksiä sovelletaan ja jos johto mahdollisesti päättyy. Muissa tapauksissa päättää tuomioistuin.

Maistraatti päättää holhous, hallinto tilaukset ja mentorina

Johtajuus voi olla tilapäistä tai pysyvää, rajoitettu tai täydellinen. Pyynnön selvitystilaan, konkurssiin tai ohjauksen pitäisi tehdä tuomioistuimissa. Sinun ei tarvitse asianajajaa tähän. Sinun on kuitenkin maksettava tuomioistuimen maksuja tällaisen pyynnön arvo on yli sata euroa. Toimenpide voidaan myös nostaa, jos asianomainen henkilö sää voi itse etujaan. Tämä pyyntö kulkee käräjätuomari joka päättää nosto. Jos on erittäin kiireellinen, käräjäoikeus voi päättää välipäätöksessä, joka ammatillinen ylläpitäjä näkee väliaikaisesti tiettyjä tietyt tehtävät henkilön olevan vajaavaltainen. Sitten seuraa lopullisen päätöksen. Lopullinen päätös voi johtaa myös holhouksen jotta nostetaan. Konkurssiin, selvitystilaan tai mentorointia voidaan myös lausutaan määräajaksi, jonka jälkeen säännös lakkaa automaattisesti, ilman ihmisen puuttumista. Kolme toimenpidettä ovat eri tilanteissa.

Konkurssi

Selvitystilassa on kauimpana kolmen toimenpiteitä. Ne asetetaan holhous, curandus on kanssa selvitystilaan työkyvytön. Tämä tarkoittaa, että hän on lähes mikään ei voi päättää itsenäisemmin ja mitään oikeudellisia toimia voi suorittaa ilman lupaa edunvalvoja. Toimenpide on tarkoitettu henkilöille, jotka eivät voi enää puolustautua sekä omia taloudellisia ja muita henkilökohtaisia ​​etuja. Nämä ovat aikuisia, jotka eivät enää ymmärrä seurauksia oman toimintansa mukaan tuomari. Laki täten mainitsee syyt mielenterveyden häiriö, liiallinen tuhlaus, tavanomainen alkoholin väärinkäyttö ja riippuvuus, toistuvasti antaa julkinen rikkomus tai vaarantavat oman turvallisuutensa tai muiden. Julkaiseminen selvitystilaan tapahtuu hallituksen virallisessa lehdessä, kaksi kansallista sanoma- ja holhousta rekisteriin. On selvää, vastaanotin voi olla hyvin paljon.

Hallinto tilauksia, jotta ylläpitäjä

Kun hallitus tai hallinto jotta edelleen huolissaan kanneoikeus. Sääntö on tarkoitettu henkilöille, jotka näyttävät pysty suojelemaan taloudellisia etujaan, mutta muut henkilökohtaiset asiat saattavat vielä arvioida. Kun hallinto tilauksesta tiedossa etukäteen, mitkä tapauksissa eikä pudota vallan alle. Kuuluvat asiat yleensä edellytettävä yhteistyötä ylläpitäjä. Usein voi olla mukana itsenäisesti tehdä tahtoa ja järjestää kaikenlaisia ​​muita asioita. Nimitetty selvittäjä ohjaa myös asioita, kuten veroilmoituksen ja pyynnön tiettyjen päästöoikeuksia, kuten asumistuki ja hoitotukea. Hallinto jotta merkintä tehdään rekistereihin, jossa tavarat ovat mukana. Mennä, jos haluat tehdä liiketoimintaa, minkä jälkeen tavarat kuuluvat sääntö ja mitkä eivät.

Vaatimukset järjestelmänvalvoja, kuraattori ja mentori

Kaikki eivät voi olla ylläpitäjä, huoltaja tai mentorina. Täällä pidetään vähimmäisvaatimuksia:
 • Ei itse alle hallinnon tai selvitystilaan.
 • Oltava luonnollinen henkilö.
 • Ei itsensä konkurssissa eikä alle velkajärjestelyistä järjestely.

Se on usein valittu järjestelmänvalvoja kumppani, vanhemmat, lapset, veljiä tai sisaria. Subdistrict tuomioistuin ottaa huomioon ilmaiseman toiveen tiedot, kuten esimerkiksi asumisen. Mutta asianajaja voi toimia järjestelmänvalvojana

Hinnat kuraattori vuonna 2012

Koska ammatillinen edunvalvoja henkilölle, joka on vajaavaltainen, jollei seuraavista hinnat vuonna 2012, mukaan lukien ALV:
Hinnat ammattikäyttöön kuraattori vuonna 2012

Hinnat kuraattori vuonna 2013 ja 2014

Koska ammatillinen edunvalvoja henkilölle, joka on vajaavaltainen, vuonna 2013 seuraavat hintoja sovelletaan, mukaan lukien ALV:
Hinnat ammattikäyttöön kuraattori vuonna 2013
Hinnat ammattikäyttöön kuraattori vuonna 2014
BPBI on kauppajärjestö ammatillinen ylläpitäjät ja tulojen hallintaa. MNN sanoista Mentorointi Network Alankomaat.

Hinnat kuraattori vuonna 2015

Tammikuusta 2015 muuttaa muutamia sääntöjä:
 • Jos järjestelmänvalvoja on saanut palkinnon vuonna 2014 nopeudella kohtelusta velkojen LOVCK suosituksia, kuten siirtymäkauden järjestely ei ole oikeutta vuosipalkkiot hallituksen kanssa ongelma velkoja.
 • Jos varat selvitystilaan tai selvitystilaan kysyi kysytyt pääoma ylittää ?? 1000000, maistraatti asettaa vuosipalkkion vahvistettu 0,75% varoista.
 • Tulee vuotta palkintoja ero henkilölle tai kahden hengen kotitalous.

Vuonna 2015 se tulee seuraavat hinnat:
Luokitus Leadership 2015
Hinnat ammattikäyttöön järjestelmänvalvojan vuonna 2015, korko 2015
Tietyt kustannukset vuonna 2015:
 • Toiminnot alkavat ?? 520.00.
 • Aloita työ valmiiksi talousarvion tapahtui ?? 390.00.
 • Kustannukset siirtäminen, myynti, puhdistuma talon ?? 325,00.
 • Johdon Henkilö Bound Talousarvio PGB ?? 487,50.
 • Valmistelu loppulaskun plus tunnustamista työn ?? 195.00.

Mentorointi

Mentorointi on määritelty tilanteissa, joissa henkilö ei ole vain henkilökohtaisista asioista voi päättää. Nämä ovat vain asioita, jotka eivät ole rahasta ja mennä hyvin, mutta valintoja hoidon, hoitotyön, hoito tai ohjausta joltakin. Jos joku on nimetyn mentorin, voi päättää se ei ole enää noin itsehoito, hoitotyön ja hoito. Henkilö pysyy kuitenkin oikeudellisesti pätevä ja valvoo mentori. Mentorointi ei julkisteta.

Holhous ja huoltajuus

Vanhempien viranomainen on viranomainen, joka vanhemmilla on alaikäinen lapsi, vanhemmat tekevät päätöksiä nimissä ja puolesta lapsi, ja huolehtia kasvatuksesta. Avioliitossa, rekisteröity parisuhde, parit elävät yhdessä, adoptiovanhemmat tai naimaton äiti. Avioero huoltajuus säilyy kumpaankin vanhempaansa, jollei tuomari toisin päätä. Foster vanhemmat kouluttaa lapsia joutumatta oikeudellista lapsen huoltaja.
Holhous on lapsen huoltajuuden pikemminkin kuin vanhemmat. Huoltaja nimittää tuomioistuimessa, jos ei huoltajan voi tai haluaa käyttää. Ajattele kuoleman molemmat vanhemmat, tilanne, jossa vanhemmat ei katsota mahdollistaa lapsen kunnolla kouluttaa tai jos väärinkäytöstä lapsi. Kumppani vanhemman voidaan nimetä holhooja. Vanhempien viranomainen on viranomainen, joka vanhemmilla on yli alaikäinen lapsi.

Lukko

Jokainen aikuinen voidaan nimetä vastaanotin, järjestelmänvalvojana tai mentori, jossa toivoivat jolle toimenpide on tarkoitettu, on noudatettava, jos ei ole perusteltu syy että henkilö vain ei voi nimetä. Maistraatti voi poiketa niistä, mutta on pyydettävä tai motivoida toisenlaisen valinnan. Kuitenkin enintään kolme kuukautta. On selvää, että jos teet liiketoimintaa jonkun estämiseksi kaikenlaisia ​​ikäviä yllätyksiä, on selvitettävä, onko henkilö on oikeudellisesti pätevä ja valtuutettu allekirjoittamaan.
(0)
(0)