Heinänuha? Swallow pilleri bug elossa!

Terveys Eemeli Ahonen Tammikuu 22, 2017 21 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Suuri joukko ihmisiä vuosittain, etenkin keväällä ja kesällä heinänuha. Heinänuha voi olla erittäin ärsyttävää, valituksia keskittyä lähinnä silmien, nenän, ihon ja kurkun. Vaikka ei ole tapa parantaa heinänuha, on totta, että on olemassa monia lääkkeitä ja luontaistuotteet taistella oireita. Syöminen elävä isopod kuuluu yksi luontaistuotteet torjua heinänuha oireita. Sinun pitäisi vain olla sisua se!

Heinänuha?!

Välillä helmikuussa ja syyskuussa saavat suuri joukko ihmisiä enemmän tai vähemmän kärsivät heinänuha. Olisi vuosittain siirtää ryhmään miljoonien ihmisten, erityisesti ikäryhmässä 15-25 vuotta. Heinänuha ei suoraan liittynyt heinää tai kuumetta, mutta kasvun ja kukinnan mukaan lukien kasvit, kukkia ja puita. Heinänuha tarkoittaa, että sinulla on allerginen reaktio siitepöly / siitepölyä. Siitepöly ja siitepölyä kukoistus lähes kaikkialla ulkopuoliseen ympäristöön; pensaita, ruoho, puut, kasvit, kukat ja niin edelleen. Siksi se voi olla joku heinänuha ovat erittäin ikävä mennä luontoon; allerginen reaktio voi olla hyvin voimakas.

Oireet

Kaikilla ei ole heinänuha ja toimia hyvin. Jotkut ihmiset tuntevat sen melko nopeasti heidän silmistään; Tämä kirvelee, turpoavat ja kyyneleitä mennä. Silmät itse voivat olla hyvin herkkiä ja punainen. Muut ihmiset pitävät enemmän nenäänsä. Se on limakalvoja, jotka antavat yliherkkä reaktio siitepöly / siitepölyä. Nenä voi siis tukkeutua, ja siellä on paljon nestettä käynnissä nenästä.
 Lisäksi päänsärkyä voi ilmetä, koska reiät tukkeutua. Toinen oire heinänuha on hengenahdistus. Reaktio siitepöly / siitepölyä viittaa hengitysteihin aiheuttaen heinänuha sairastuneille kokevat voivansa ottaa vähän Hengitä. Lopuksi, heinänuha näkyy myös iholle, se muuttuu punaiseksi ja turvoksissa. Kaikkiaan heinänuha voi olla erittäin ärsyttävää ihmisille, jotka haluavat nauttia kauniista keväällä tai kesällä sää ulkona. Sisätiloissa, heillä on huomattavasti vähemmän kärsii oireista, mutta silti, joitakin valituksia voi siis olla läsnä.

Säännöllinen korjaustoimenpiteitä

Torjumiseksi oireita heinänuha joka vuosi monet ihmiset niellä pillereitä. Nämä pillerit toiminnan kemikaali nimeltään histamiini vastaan. Nenäsuihkeet voidaan myös käyttää, ja varsinkin vähentämiseksi nenävaivoja. On aivan muutamia käytettävissä homeopaattiset heinänuha. Nämä resurssit perustuvat usein kaikenlaisia ​​mausteita.

Isopod

Ja sitten ... nielemisvaikeuksia pilleri bug. Koska lääke heinänuha. Se ei kuulosta kovin herkullinen, mutta jotkut ihmiset vannovat sitä. Aiemmin isopod käytettiin lääkkeenä useita vaivoja, kuten mahan vaivoja. Yleensä isopod murskattiin sitten, prosessoidaan, esimerkiksi mausteet.
 Se, että emakko vika olisi lääkkeiden, liittyy tiettyyn proteiiniin, että se erittää. Se auttaisi myös pissebed vastaan ​​yökastelu, se on nimensä siellä. Jotkut siirat sängyssä varmistaisi, että joku yöllä enää kastelee sängyn. Nykyään on olemassa myös muita keinoja estää yökastelu.

Nielemisvaikeuksia pilleri bug

Oletetaan, että olet heinänuha, ja haluat päästä eroon oireita. Kuinka käyttää kuin emakko vika kuin korjata? Täällä on useita ideoita. Jotkut ihmiset sanovat sinun täytyy kestää useita päiviä maasiirat, toiset sanovat että isopod on ensin kuollut, mutta yleensä siellä on seuraavaa sanottavaa:
  • Etsi pilleri bug. Ne ovat yleensä alla laatat, puu ja niin edelleen.
  • Ota elävä isopod ja niellä hänet kokonaisuudessaan.
  • Katso seuraavana päivänä, että kanteluita on vähennetty, ja nielemisvaikeuksia erilainen.
Lisäksi edellä resepti on, että isopod toimisi parhaiten nieltynä on rullattu. Ihmiset, joilla on heikko vatsa isopod voisi myös kokata. Tai ei syö luonnostaan.

Onko se todella?!

Kun kirjoitat Internet-haku pissebed ja heinänuha, saat paljon kommentteja ihmisiltä, ​​jotka sanovat he todella hyötyä nielemisvaikeuksia maasiirat. Mutta on olemassa ihmisiä, jotka vannovat muita epätavallisia keinoja torjua heinänuha. Ihmiset, jotka ovat yrittäneet "pissebed menetelmä, kärsivät usein vakavia heinänuha oireita, tai ovat kyllästynyt käyttää enemmän ja eri lääkkeitä. Kommentit käytöstä maasiirat vastaan ​​heinänuha ovat tervetulleita! Ja sitten tietysti on aina sanonta: "onkaan se ei, niin se ei vahingoita."
(0)
(0)