Hauskoja asioita tehdä, vapaapäiviin Vinkkejä ja ideoita

Viihde Urpo Juntunen Maaliskuu 13, 2018 0 23
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Lomien aikana sinulla on, olitpa kaukana tai kotona, aika täydellinen rentoutumiseen tai tehdä hauskoja asioita yhdessä. Niille, jotka kyllästynyt tai jotain "muuta" haluaa olla tässä artikkelissa joitakin hyviä vinkkejä ja ideoita.

1. filmin!

Kiva romahti katsomassa hyvä elokuva on aina hyvä. Sinun ei välttämättä tarvitse käydä elokuvissa; myös voit tehdä sen viihtyisä koti. Voit esimerkiksi luoda maukkaita juomia ja popcorn valmis, vuokrata DVD ja elokuva alkaa. Voit myös pitää elokuva maraton; Esimerkiksi, kaikki osat on tarkastettava jääkauden tai Taru sormusten herrasta.

2. Luonto

Pitkä kävellä tai pyöräretkelle lasten kanssa voi olla tylsää tai vähemmän hauskaa; keksiä siis tehtävä, jonka voit tehdä yhdessä. Merellä, voit kalastaa katkarapuja; metsässä voit kerätä lähtee ennätys haku. Lähtökohtana on, että olet pois kaiken yhdessä. Kuka haluaa palan tien pyöräily voi olla "aarteenetsintä" ei tai jonnekin on juoda.

3. Crea

Varsinkin sateinen sää voi olla mukava korjailla yhdessä. Voit esimerkiksi luoda yhdessä hauska peli jota voit pelata myöhemmin, kaunis piirustus vuodeksi tai asioita tekstiilejä. Kaupassa voit ostaa kirjoja luovia veneet ideoita; ostaa kirjanen ja ostaa tarvittavat materiaalit.

4. Game!

Yhdessä, lautapelejä eivät voi olla hauskaa. Ajattele Settlers of Catan, Ludo tai Monopoly. Mutta voit myös pitää kilpailun avulla konsolin. Pelata kääntää pelin ja pitää pisteitä.

5. museot

Erityisesti suurissa kaupungeissa löydät monia kauniita museoita, jotka soveltuvat hyvin myös lapsille. Ajattele Rautatiemuseon Utrecht tai ulkoilmamuseo Arnhem.

6. ruoanlaittoon ja leivontaan

Kokoa herkullinen kakku tai kokata jotain erityistä. Lapset löytää tämän erityisen mukavaa, kun he itse ovat hyviä voi syödä tai jos joku voi yllättää heidät. Internetissä ja kirjoissa on monia mielenkiintoisia ruoanlaitto ideoita lapsille.

7. Eläimet

Mennä yhdessä matka eläintarhaan tai vain eläintarha. Ottaa leipää lapsille ja löytää kiva leikkipaikka naapurustossa. Vierailu turvakoti voi olla hyvä ja hauska.

8. Pukeutuminen

Poista vanhat vaatteet pois ullakolle ja tehdä iso puku osapuoli sieltä. Tee satunnainen valokuvia tai järjestää muotinäytöksen naapureita ja ystäviä.

9. Cabin

Vanha pyyhkeet, rätit ja muut materiaalit talon, voit nopeasti tehdä kota. Myös puutarhassa voit tehdä kota hyvällä säällä, esimerkiksi puu tai alle kuivausteline.

10. Ostokset

Käydä ostoksilla yhdessä paikassa, jossa et tule usein. Tulet tänne uusia rakennuksia jne jossa voit käydä alle ostoksia.
(0)
(0)