Harry Mulisch - elementit

Koulutus Aallotar Mäkilä Tammikuu 22, 2017 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mies nimeltä Dick Bender, on 40 vuotias ja menossa lomalle perheensä kanssa Kreetalle. Hän on onnistunut taiteellinen johtaja suuri mainostoimisto. Hänen vaimonsa Regina, hänellä ei ole paljon yhteyttä, koska heidän avioliittonsa uhkaa hajota. Dick on väkivaltainen nuori tytär Ida yksitoista vuotta ja poika Dick yhdeksän vuotta on tuleva professori.

Elementit

 • Tarina
 • Analyysi
 • Otsikko lausuma
 • Tärkeimmät Toiminta
 • Kehittäminen päähenkilö
 • Ihmisten väliset suhteet
 • Näkökulma
 • Teema
 • Henkilökohtainen arvostusta

Tarina

Eräänä päivänä loma Kreetalla mennä Dick ja hänen poikansa Dick vaellus muutamia Knossoksen rauniot. Hänen poikansa Dick antaa hänelle paljon selitystä näistä rauniot. Poika Dick yhtäkkiä pyytää häntä, jos hän ja Regina erota. Dick sanoo, että he eivät saa eronnut ja mietin, miten Ida ajattelee. Viime viikolla lomien ratsastaa Dick Ida Diktigebergte. Dick yrittää hänen kuulla, mutta Ida näkyy mitään.
Toisena viimeisenä päivänä loma, perhe Bender Ingeborg, vaimo John, joka on hyvin rikas ja tärkeä asiakas Dick vastaan. Työtarjouksia satamassa ovat erittäin suuri jahti, kuljettaa monia kuuluisia ja tärkeitä vieraita. Ingeborg kutsuu perheen tulla jopa jahti ja katsella perhe suostuu. Regina rakastaa puhua tämän tärkeän ja kuuluisia vieraita, mutta sen jälkeen kun koko perhe hylänneet vierasta. Perhe päättää lähteä jahti.
?? Illalla Dick ja Regina ovat rannalla. Aikaisemmin heillä olisi ollut taistella, mutta nyt he eivät enää puhu toisilleen. Se kertoo, miten väite voitaisiin tehdä: Regina uskoo hänen elämänsä on tehtävä mahdottomaksi jo Dick, Dick mielestä Regina ei näe läpi leikkiä varakas vieraita iltapäivällä ja Regina ajattelee jos he olisivat olleet rikkaampi he olisivat onnellisia . Sinä yönä rakastelu Dick ja Regina, koska heillä oli keskustelua lepakko koska siellä oli lepakko kotiinsa.
Seuraavana päivänä se ei ole rannalla sää, koska siellä on voimakas tuuli. Reginan piknik kukkulat lapset Ida ja Dick. Dick on menossa sukeltaa alas rantaan ja päätös. Jos hän on sukellus, hän yhtäkkiä näkee jotain paistaa meren pohjaan. Hän sukeltaa siellä ja näkee, että se on patsas. Hän katsoo, että patsas on marmoria. Se on erittäin kallis Hermafrodiitti patsas edelleen täysin vahingoittumaton. Dick haluaa ottaa patsas kotiin, mutta hän luulee, että se todella pitäisi mennä museoon. Jos hän kääntyy kanssa patsas hän näkee pois kone hänelle. Hänen mielestään on poliisi, koska hän on patsas hänen kanssaan. Hän sukeltaa takaisin veden alla. Yhtäkkiä hän imetään. Dick kysyy he ovat pidättäneet hänet patsas että hän oli tuonut. Silti hän epäilee sen. He olisivat tehneet sen oman turvallisuutensa yhteydessä voimakkaat tuulet, joka melkein on tullut myrsky, hän muuttaa mielensä? Dick voi mennä läpi raon bin toimipaikastaan ​​ja kone jumittuu, katso ulkopuolella ja nähdä metsän keskenään. Kun hän näkee tulen hän tajuaa miksi kone tarvittavan veden. Dick ei pelkää, vaikka ovi vedetään auki ja veden putoamisen ämpäri. Jos Dick putoaa alas kohti tulta, hän näkee autonsa ja hän tietää, että Regina hänen savuke taas ei ole sulkenut hyvin. Jos Dick on liekeissä, hän tuntee valehtele kuolevan vuohi häntä vastaan. Hän laittaa kätensä hänen ympärilleen. Tuli, ilma, vesi ja maa yhtyvät tällä hetkellä.

Analyysi

Tärkeimmät Toiminta
Päähenkilö tarina on Dick Bender. Hän elää tylsää elämää vaimonsa ja lapset. Hän on kiehtonut elementtejä maa, vesi, ilma ja tuli. Jos hän löytää marmori patsas vedessä eräänä päivänä hän imetään ylös tasossa, joka tarvitsee vettä sammuttamaan palon. Dick kuolee ja sillä hetkellä Dick tietää elementtejä maa, vesi, ilma ja tuli sulatettu yhdeksi.
Henkilöitä
Päähenkilö tarina on Dick Bender. Muut ihmiset osallistuvat tarina hänen vaimonsa Regina, hänen tyttärensä Ida ja hänen poikansa Dick.
Dick Bender
Dick on päähenkilö tarina. Kuten lukija, sinun täytyy hyödyntää, koska pidät Dick esitetään tarina.
Dick on 40 ja taiteellinen johtaja mainostoimisto. Hän ei tiedä, mitä hänen elämänsä, koska hänen avioliittonsa Regina on todennäköisesti epäonnistuvat. Joskus hän rakastaa vaimoaan, muina aikoina se saa täysin väärin. Dick usein harmissaan hänen vaimonsa, koska hän on hyvin pinnallinen.
Dick usein yksinäinen ja hänen päänsä mennä kysymyksiä syntyminen ja häviäminen elämän. Alussa kirjan ajattelee Dick paljon jälkeen, mutta lopussa kirjan hän ymmärtää enemmän ja enemmän elämästä. Hetkellä Dick poltetaan elävältä, hän ymmärtää kaiken elämän ja neljä elementtiä maa, vesi, ilma ja tuli.
Dick on pyöreä ?? ?? ?? Luonne hän kehittyy tarinan. Kuten sanoin alussa Dick ajattelee paljon elämästä, hän ei ymmärrä paljon. Lopussa kirjan hän ymmärtää kaiken ja tietää, miten neljä tekijää liittyvät toisiinsa. Hän on siis kehitys tarinan.
Regina Bender
Regina luulee ei ole onnellinen, koska he ovat köyhiä. He ajattelevat vain olla rikas ja haluaa olla kiva ulkonäkö. Hänen ulkonäkö hän on liian paljon aikaa. Hän haluaa myös tärkeää vain ihmiset ovat kuin ystäviä. Hän on vastakohta miehensä Dick. Regina tykkää Dick useinkaan ole mukava ja tekee ajoittain enää miehensä.
Regina tasainen ?? ?? ?? Merkki, koska hän ei tapahdu kehitystä kirja. Alussa kirjan hän ajattelee sama kuin lopussa kirjan.
Tytär Ida Bender
Tytär Ida on yksitoista vuotta vanha, ja on hankala nuori. Ida näyttää hyvin paljon äitinsä, koska hän on aina kyse hänen olemuksensa. Hänellä ei ole tunne elämän omasta. Ida on usein hänen Walkman päällä, niin hän on hiljainen. Ilman hänen walkman hän usein kiskot vastaan ​​ihmiset hänen ympärillään.
Ida on tasainen ?? ?? ?? Merkki, koska ne eivät kehity niitä kirjassa. Alussa kirjan opit tuntemaan hänet ja lopussa kirjan se käyttäytyy aivan kuten alussa tarina.
Poika Dick Bender
Poika Dick on poika Dick ja Regina. Dick on yhdeksän vuotta. Hän on hyvin utelias ja on aina hänen nenä kirjoissa. Hän on professori perheen. Dick on erittäin hiljainen poika.
Dick on tasainen ?? ?? ?? Merkki, koska hän ei kehity pitkin kirjassa.
Suhde ihmisten
Dick Bender on naimisissa Regina. Kirjassa on todennäköisesti epäonnistuvat heidän avioliittonsa. Yksi minuutti he rakastavat toisiaan, ja muina aikoina ei. Tässä tarinassa, ne eivät useinkaan edes väitä, uhkaa kuin vain hiljaisuus. Suhde Dick ja Regina ei ole niin hyvä.
Dick ei ole ?? on hyvä suhde hänen tyttärensä Ida ja poika Dick. Näyttää siltä, ​​että hänen tyttärensä ja poikansa ovat vieraantuneet häntä. Vuonna loma Kreetalla on Dick kerran mitä tehdä hänen tyttärensä ja kerran tehdä jotain hänen poikansa. Näistä matkoista tehtiin ole tarkoitus pilkata, mutta Ida ja Dick kuulla miten he ajattelevat suhdetta häneen ja Regina. Tämä osoittaa, että Dick voi puhua hyvin hänen poikansa ja tyttärensä.
Tai Regina hyvät suhteet hänen poikansa ja tyttärensä ei ole hyvä sanoa, tämä johtuu Regina oikeastaan ​​vain hänen näyttää kiireinen. Mielestäni Regina ei ole kovin hyvät suhteet Ida ja Dick. Jokainen tässä perheessä on itse asiassa uppoutunut itse.
Avaruus
Tarina Kreetalla, perhe Bender oli siellä lomalla. Luonne Kreetan suuri merkitys kirjassa. Neljä elementtiä maa, vesi, ilma ja tuli ovat hyvin heijastuvat kirja. Ensimmäisessä osassa ?? ?? Maan, tarina elämästä Dick Bender maan päällä. Jos hän menee sukellus on elementti ?? vettä päivässä ?? on kuvattu. Tämä koskee myös osia ?? ilma ?? Palo ?? ja ??. Tila jossa Tarina on hyvin tärkeää. Tilan kanssa neljä elementtiä on suunniteltu siten, että koko tarina kertoo. Kun Dick joutui veteen, toisessa luvussa kirjan, otti jännitystä tarina. Kolmannessa ja neljännessä luvussa ilma ja tuli, jännitys oli korkealla. On siis paljon huomiota annetaan huoneeseen.
Aika
Tarina tapahtuu kesällä lopussa kahdennenkymmenennen luvulta lähtien. Tarina on matkustanut lentäen, joten se ei ole voinut tapahtua liian kauan sitten.
Kronologinen tai ei kronologisesti
Tarina on yleensä kerrottu aikajärjestyksessä. On olemassa useita pitkän takaumia, niin että se joskus tuntuu, että tarina ei ole kronologinen. Sinun on kiinnitettävä huomiota, jos tarina jatkuu tai luet takauma.
Jatkuvuus tai epäjatkuvuuden
Tarina on epäjatkuva. Vain tärkeimmät tapahtumat on kuvattu tarina, merkityksettömiä asioita on jätetty pois. Jos jotain pitäisi verottaa, joten kaikki lomat perheen Bender, tarina olisi aivan liian pitkä. Siksi tekijä on valinnut epäjatkuva tarina.
Tiivistys aika ja viive
Useita kertoja tarinan kompressio, mutta tämä ei ole kovin paljon. On ilmeistä viivästymistä kirjan, eli kun Dick putoaa tasosta metsään tulessa.
Suhde ?? kertoo kerta kertoi ??
Kerronta aika on 96 sivua. Mainittu aika on noin kaksi viikkoa.
Näkökulma
Kirjassa ?? you ?? Kuva ?? Munaa Bender, mutta se vain tuntuu, että lukija, joka ehdotti henkilö. Sinut ohjataan tarina eräänlainen kaikkitietävä kertoja. Mutta kirja todella vaikuttaa olevan personale kertoa tilanteen tilanteeseen kaikkitietävä kertoja. Mielestäni kirjailija oli onnistunut soveltaa tätä näkökulmaa, koska olet niin mukana ja opettaa päähenkilö paremmin tuntemaan tarinan.

Otsikko lausuma

Kirjan nimi on ?? ?? elementtejä. Päähenkilö tarina, Dick Bender, on tarina neljästä elementistä yhteyttä. Nämä elementit ovat maa, vesi, ilma ja tuli. Jos olet lukenut tämän kirjan tulet peräkkäin kosketuksiin kyseisten neljän osan. Luvuissa, ja siksi elementit seurata toisiaan yhä nopeammin. Tämä antaa fuusio ?? ?? neljästä elementistä. Näistä neljä osatekijää käynnissä koko tarina, niin kirjailija on valinnut tämän otsikon.

Tärkeimmät Toiminta

Pääasian minulla analyysissä, osa 1 on jo keskusteltu:
 • Päähenkilö tarina on Dick Bender. Hän elää tylsää elämää vaimonsa ja lapset. Hän on kiehtonut elementtejä maa, vesi, ilma ja tuli. Jos hän löytää marmori patsas vedessä eräänä päivänä hän imetään ylös tasossa, joka tarvitsee vettä sammuttamaan palon. Dick kuolee ja sillä hetkellä, elementtejä maa, vesi, ilma ja tuli yhdessä.
 • Pääasian valmistellaan Dick Bender kärsivät tylsää ja yksinäistä elämää. Koska hän kärsii ?? elämää, hän kiehtoo elementtejä maa, vesi, ilma ja tuli. Jos Dick yksi päivä onnellinen ja innoissaan, että hän on löytänyt marmori patsas vedessä, ota tapahtumia nopeasti. Jotain menee pieleen kanssa Dick kun elementtejä maa, vesi, ilma ja tuli kohtaavat.

Kehittäminen päähenkilö

Dick Bender on pyöreä ?? ?? ?? Merkki. Henkilö pyöreä ?? ?? merkki ?? tekee kehitystä ja tutustua tarina. Dick Bender tekee sen kehityksen ja oppia tuntemaan tarinan. Alussa tarinan saat tietää Dick kuin ?? you ?? henkilö ?? tarina. Kuten lukija, koet mitä hän kokee. Alussa tarina Dick näkee kaiken elämän ja maailman ovat erillisiä. Mitä enemmän lukenut kirjan, enemmän tietoa Dick joutuu kaiken maan päällä ja sen ympärillä. Lopussa tarina Dick ymmärtää, miten kaikki sopii yhteen ja hän tietää elementtejä maa, vesi, ilma ja tuli kuuluvat yhteen. Dick on siis kehityksen kannalta sen ajattelutapa tehty.

Ihmisten väliset suhteet

Tämä Keskustelin analyysissä, osa 2:
 • Dick Bender on naimisissa Regina. Kirjassa on todennäköisesti epäonnistuvat heidän avioliittonsa. Yksi minuutti he rakastavat toisiaan, ja muina aikoina ei. Tässä tarinassa, ne eivät useinkaan edes väitä, uhkaa kuin vain hiljaisuus. Suhde Dick ja Regina ei ole niin hyvä.
 • Dick ei ole ?? on hyvä suhde hänen tyttärensä Ida ja poika Dick. Näyttää siltä, ​​että hänen tyttärensä ja poikansa ovat vieraantuneet häntä. Vuonna loma Kreetalla on Dick kerran mitä tehdä hänen tyttärensä ja kerran tehdä jotain hänen poikansa. Näistä matkoista tehtiin ole tarkoitus pilkata, mutta Ida ja Dick kuulla miten he ajattelevat suhdetta häneen ja Regina. Tämä osoittaa, että Dick voi puhua hyvin hänen poikansa ja tyttärensä.
 • Tai Regina hyvät suhteet hänen poikansa ja tyttärensä ei ole hyvä sanoa, tämä johtuu Regina oikeastaan ​​vain hänen näyttää kiireinen. Mielestäni Regina ei ole kovin hyvät suhteet Ida ja Dick. Jokainen tässä perheessä on itse asiassa uppoutunut itse.

Minusta perheen Dick Bender elää henkilökohtaisesti hyvin vaikeaa. Se on hankala perhe, koska jokainen elää itselleen, ammentaa joku ja häiritä ketään. Mielestäni on järkevää, että Dick ja Regina se voi enää pitää pois toisiaan, koska ne ovat täysin toisiaan vastapäätä. Kuten Dick, haluan myös alkaa miettiä elämän ja kaikki siihen liittyvä. En haluaisi yhtä ?? n lopussa, koska Dick haluaisi kokea, mutta jatkaa asuvat perheen minusta vaikeaa. Se oli sattumaa, että Dick ryöstettiin ?? kuin elämäntapa.

Näkökulma

Näkökulma Olen keskustellut analyysissä, osa 5:
 • Kirjassa ?? you ?? Kuva ?? Munaa Bender, mutta se vain tuntuu, että lukija, joka ehdotti henkilö. Sinut ohjataan tarina eräänlainen kaikkitietävä kertoja. Kirja todella vaikuttaa olevan personale kertoa tilanteen tilanteeseen kaikkitietävä kertoja. Mielestäni kirjailija oli onnistunut soveltaa tätä näkökulmaa, koska olet niin mukana ja opettaa päähenkilö paremmin tuntemaan tarinan.

Teema

Mielestäni teema on onnellisuutta elämässä ja ikuisuudessa. Valitsin tätä teemaa koska Dick Bender ajatella paljon elämästä. Hän usein tunsi yksinäinen; hän oli todella etsivät onnellisuutta elämässä. Lopussa kirja Dick putoaa takaisin elementtejä. Hän tietää, että kaikki kuuluu yhteen ja kaikki päällekkäin. Hän tajuaa, että jokaisen elämään lähtee uudelleen, mutta vielä on ikuisesti ja että et ole hulluna elämään maan päällä.
Jokaisella on tehdä hänen omalla tavallaan ja hänen tai hänen aikaa kysymyksiä elämästä. Kaikki kysyvät joskus ihmetellä ?? Mitä jos en asu täällä ??? tai ?? Miten me ihmiset asuvat täällä ??? tai ?? Onko se elää ikuisesti ??? esimerkiksi. On miljoonia kysymyksiä, jotka tulevat kaikki on tekemistä elämään, onnellisuutta elämässä ja iankaikkisuudessa. Usein kysymyksiä, et vastaa ja siellä pysyy ikuisesti hiljaisuudessa. Joitakin kysymyksiä voidaan selittää tieteellisesti, mutta onko tämä aina oikea tapa vastauksen epäilen sitä. Takana kysymyksiä joka on elämä Olen aina pitänyt enemmän kuin aluksi luulisi. Nämä kysymykset eivät koskaan vastataan sanoin. Esimerkiksi kysymys ?? Missä pysyn kun olen kuollut? Olenko todella mennyt, jos asun jossain muualla ???. Nämä ovat kaksi kysymystä, jotka mielestäni monet ihmiset kohtaavat. Hyvin turhauttavaa saada vastauksen kuin miltä se näyttää, mutta mielestäni sinun pitäisi halua tietää kaikkea. Jotkut asiat voit kuvitella, sillä jos joku tietää, miten kaikki kuin kukaan on ajattelemisen aihetta, ja elämä ei ole niin erityinen kuin tämä. Jokaisella on erilainen käsitys elämästä. On hyvä olla pois joskus nuo ajatukset muuttuvat mielestäni. Näin opit tuntemaan toisia paremmin ja voit oppia paljon.
Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että elämän jälkeen joku on kuollut ei todellakaan päättyy. Jos kyseinen henkilö menee taivaaseen En tiedä, mutta luulen, että hän on maailmassa, joka on hyvin kaunis, missä ihmiset ovat yhdenvertaisia ​​ja joissa ei sotaa jne. On. Mutta kuten sanoin, jokaisella on erilainen käsitys siitä ja se on niin hyvin opettavaista jakaa nuo ajatukset. Et tiedä mitä tulee tämän elämän jälkeen, joten vaalia joka hetki tässä elämässä!

Henkilökohtainen arvostusta

Löysin kirjan hauska lukea. Joitakin kappaleita Löysin hauskempaa kuin muut osat. Miksi Luulin Väitän alla.
Tarina on peräisin ?? you ?? Kuva ?? kirjallinen. Näin tulet hyvin mukana tarina, koska olet itse, jos ?? ?? Kuva ?? nimitetään. Et siis tiedä, mitä sillä päähenkilö tekee koko ajan, tuntuu ja ajattelee. Koska olet niin mukana, lyön joitakin paloja liikuttunut tarina. Olen kosketti erityisesti tarinan loppu. Kun Dick Bender putosi kone tunsin hyvin pahoillani hänen puolestaan, koska ase kukaan.
Joitakin paloja tarina kiehtonut minua niin paljon. Varsinkin tarinan loppu kiehtonut minua kovasti. Se kesti tapahtumia on kasvanut nopeasti ja se oli silloin liian jännittävä. Kirjan alussa en löytänyt niin kiehtovaa, koska ei ollut paljon meneillään ja ei ollut jännittävä kappaletta.
Kirja on noin onnea elämässä ja ikuisuudessa. Tuntui kuin Dick Bender itse vaarassa menettää. Hän kamppaili kaikki kysymyksiä elämästä. Hän itse ei tiennyt mitä tehdä elämässään, hän itse ymmärsi mitään elämää. Minun mielestäni tämä kirjailija haluaa sanoa, että elämä ei ole aina niin helppoa kuin jotkut ihmiset ajattelevat usein. Tämä on mielestäni hyvä kantaa, koska monet ihmiset usein kamppailevat kysymyksiä elämästä. Elämä on aina hyvin monimutkainen. Mielestäni kirjoittaja on hyvin onnistuneet antamaan esitys siitä, miten vaikeaa elämä voi olla.
Löysin tarina yleensä uskottava. Tarina voisi pelata jokapäiväisessä elämässä. Tässä tarinassa matkusti lentäen, niin tarina ei voi pelata liian kauan sitten. Tapahtumat tarina ovat uskottavia. Vain että Dick Bender oli voitti kasvoi ilma että vesi tarvitaan, löysin vähemmän uskottavia. Se voisi olla mahdollista, että joku vahingossa nappasi ylös, mutta en ollut koskaan kuullut tällaista, joten siksi ajattelin, että oli hieman uskomaton.
Tarina Pidin seurata yleensä hyvä. Joskus Seurasin tarina vain yhtäkkiä mennyt, se oli lähinnä tarinan alku. Alussa tarina, ei paljon tapahtunut, joten olit todennäköisesti unohtaa, mitä tarina oli noin. Kun luin takaisin vähän tiesin taas mitä se oli noin. Teksti Minusta niin eivät yleensä hyvin rakennettu.
Viesti antaa kirjailija lukija, mielestäni elämä on hyvin monimutkainen. Kysymyksiä, joita voi kamppailla joskus vastata. Tämä vaikuttaa varsin ärsyttävää, mutta joskus se on parempi olla tietämättä kaikkeen mitä teen. Vaikka et joskus nähdä ole mitä pitäisi tehdä seuraavaksi elämässäsi, sinulla pitää uskoa itseesi ja luota itseesi. Mielestäni sinun ei pitäisi menettää itseäsi ja sotkevat elämäsi, koska silloin saatat uhkaavat kaipaamaan kaunis hetki elämäsi. Ja elämä on lyhyt, liian lyhyt. Siksi sinua kohdellaan kauniita hetkiä mielestäni.
Alussa kirjan, löysin sen hieman vaikea päästä tarinan. Tämä johtuu pääasiassa siitä syystä siellä ajatella alussa kirjan, ei paljon tapahdu. Jos jokin menee jälleen tapahtua tarina, voit myös saada istua paremmin.
Suosittelen kirjaa kaikille! Mielestäni on olemassa monia takana tarina, jotta jokainen voisi vain valita mitä hän on tärkeä. Se on kirja ajatella. Lue tämä kirja ja niin voit arvioida itse!
(0)
(0)