Harlem ravista - Mikä se on?

Miscellany Aallotar Mäkilä Tammikuu 22, 2017 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Vuoden 2013 alussa, Internet villitys "Harlem Ravista" Webissä. Siellä näyttää tuhansia leikkeet YouTubessa ns Harlem tärisee. Se ei ole ensimmäinen kerta, kun Internet on lumoissa tietyn tanssin hype elokuvassa. Mutta mikä on Harlem Shake tarkalleen? Tässä artikkelissa on kuvattu.

Mikä on Harlem Shake?

Tanssi laulu "Harlem Shake" on Baauer on soundtrack Internetin villitys alusta 2013, Harlem ravista. Se on villitys, joka koostuu lyhyt elokuvia puoli minuuttia. Tärkein näistä näyttää olevan, että on odottamaton tanssi luodaan koostuu satunnainen liikkeitä.
30 sekuntia elokuva
Harlem Shake on elokuva, jossa voit nähdä useita ihmisiä, jotka ovat kaikki melko hiljainen istua huoneessa. Yksi ihmisiä on ensimmäinen 15 sekuntia tanssia koko erityisellä tavalla / liikkua. 15 sekunnin kuluttua, kun huipentuma tapahtuu, osallistuvat myös muiden henkilöiden istuu tilaa tanssia. Jokainen tekee sen omalla tavallaan vähän tanssia tai tiettyjä liikkeitä.
  • Hyvä esimerkki Harlem Sekoitetaan Kiinan muuri: YouTube

Tanssi laulu Harlem Shake

Kuten mainittiin, DJ / tuottaja Baauer teki laulun Harlem Shake. Moderni radan techno beat, joitakin satunnaisia ​​ääniä ja itkee ja huipentuma noin 15 sekunnin kuluttua. Laulu tuli nopeasti erittäin suosittu yllättäen emergentin suuntaus vuoden 2013 alussa DJ näytti itse myös ei vielä pysty uskomaan, kuten hänen piipittää "tämä on vitun pähkinöitä" 9. helmikuuta 2013.
Kuvan alkuperäinen
Al B tehty vuonna 1981 tanssin tahansa Harlem Shake kutsuttiin, tämä tanssi on luotu Harlem New Yorkissa. Se oli tanssi, jossa tanssi liikkeitä tanssijat kuvaavat kuinka muumioita liikkuisi jos voisivat. Al B sanoi hänen tanssi myös seuraavat: ?? humalainen ravistaa tapauksessa, sen alkoholisti ravistaa, mutta sen fantastinen, jokainen arvostaa sitä ?? ..

Ensimmäinen Harlem Shake video

On aina vaikea sanoa mikä, milloin tai miten hype. Joten on vaikea tunnistaa discoverers tietty hype. Tässä tapauksessa epäillään, että ihmiset tämän elokuvan, ihmisiä, jotka ovat aloittaneet tämän internet-villitys.

Aiemmat Internet hype

Jotkut Internetin hypes mitä Harlem Shake jo oli laudoitus, salama väkijoukot ja lypsy:
  • Laudoitus on ilmiö, jossa henkilö aluksella makaamaan erityinen paikka, jossa se ei ole odotettavissa niin pian.
  • Flash mob on kokoontuminen suuri joukko ihmisiä, että jossain vaiheessa, samanaikaisesti, tehdä jotain odottamatonta. Usein tähän liittyy tanssia tai laulaa koko ryhmän.
  • Lypsäminen on hieman vähemmän tunnettu Internet hype. Nämä ihmiset heittää muutaman litraa maitoa yli oman kehon. Se alkoi muutama opiskelija Newcastle, ne kuvattiin ja sitten se meni ympäri maailman.

Miten Internet hype?
Aiemmin siellä oli harvoin tällaisia ​​lyhyen mutta suuri hypes ja villityksiä. Kynnyksellä Internetin ja sosiaalisen median, joitakin hulluja ideoita tai elokuvia tullut valtava villitys. Usein alkaa joukko nuoria, ne laittaa jotain Twitterissä, Facebookissa tai muita sosiaalisen median kanavia. Sitten video tai valokuva on jaettu monet muut. Ihmiset näkevät sen ja tehdä sen jälkeen, sitten nopeasti luo hype.
Tee itse aloittaa hype
Usein hype Internetissä syntyy yllättäen. Mutta se ei ole mahdotonta aloittaa oman hype. Tee elokuva tai kuvan jotain täysin odottamatonta, mutta silti saatavilla. Joten varmista, että ei ole olemassa kustannuksia, ja että se ei ole lailla kielletty, niin monet ihmiset voivat tehdä sen helposti jälkeen. Varmista myös, että se on alkaa lähes kaikkialla. Käynnistä video tai kuva Internetissä, jakaa sen sosiaalisen median kautta ja varmista että monet ihmiset tuolloin myös jakaa viestin. Hyvällä onnella luo Internet hype.
(0)
(0)