Harjoitusta oman talouden

Miscellany Jalo Leino Tammikuu 22, 2017 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
On olemassa lukuisia esimerkkejä intensiivisen kunto-ohjelmia että kuria, pitkäjänteisyyttä ja tiukan vaatimuksia halutun; Nyt on workout saada taloutensa kuntoon ja kyky lisätä ansaita rahaa. Ei enää työttömiä? Can. Invest itseesi ja tee itsestäsi kiinnostava työmarkkinoille; todellakin, mutta vastustamaton työmarkkinoille. Käytä tätä suunnitelmaa tulla vastustamaton CV ja yhteenlaskettu varallisuus on rahaa ja mentaliteetti. Taistelulajien vaatii kurinalaisuutta? Tässä on Länsi taistelulajien; vahvimmat selviää päästä alkuun työmarkkinoilla. Muista; korkea toimisto on paras tae työttömyyttä vastaan ​​vanhuuden.

Vaihe 1: Erikoistuneet ajasta riippumaton

Ensimmäinen askel harjoitus hyvä taloudellinen tilanne on valita erikoisuus. Missä on kiinnostuksesi, joka jo tiedät paljon siitä, mitä voi olla hyvä. Valitse tämä jos henkilökohtainen erikoisuus ja kaivaa syvemmälle täällä. Älä valitse liian nopeasti; Tämä valinta määrittää muun työelämän. Valitse erikoisuus, joka ei ole merkityksetön muutaman vuoden; erikoistuminen johto lienee esimerkiksi riippumaton ajasta aina asiaa. Erikoisuus WordPerfect on valitettavasti ohittanut aikaa. Siksi valita erikoistuminen ei liian kapea; se voi olla merkitystä.


Vaihe 2: Tee mitä haluat

Toinen vaihe on tehdä mitä haluat. Tämä kuulostaa ristiriitaiselta; harjoitus, että voit tehdä mitä haluat? Ei, sinun pitäisi edes tehdä mitä haluat. Yksi vivahde pätee tässä vaikka; sinun ei pitäisi ajotapa, että sinusta tuntuu tällä hetkellä. Ei, mitä haluat tehdä se tarkoittaa saavuttaa mitä haluat. Koska olet tekemässä harjoitus oman talouden, tämä on niin sijoittaa tietosi, taitoja ja taloudellinen tilanne. Kaikki toimet, et vastedes käytetään tähän tarkoitukseen; tämä on loppujen mitä haluat. Jos et halua sitä, se ei ole katastrofi. Unohda harjoitus eivätkä valittaa ei pysty löytämään työtä tai ei ole tarpeeksi rahaa.


Vaihe 3: Tieto

Hankkia tietoja! Sinun erikoisuus on valittu, nyt on aika olla paras erikoisuus. Yksi tapa saavuttaa tämä on tiedon karttumisesta. On olemassa kahdenlaisia ​​tiedon maailmassa; tietämyksen akkreditoitu ja ei-akkreditoitu tietoa. Sinulla voi olla paljon tietoa, mutta sinun on pystyttävä osoittamaan tietoa muuhun maailmaan. Siksi valita kursseja, jotka voit itse viettää ansioluettelosi. Onko kurssi teidän erikoisuus? Do. Onko yliopisto mestari teidän erikoisuus? Do. Ole aikaa tehdä kurssin ja mestari samanaikaisesti? Valitsee mestari. Koska haluamme olla paras, mitä teemme. Ja kun isäntä? Toisen maisterin tai tohtorin. Edullinen? PhD. Tutkimus ja julkaista oman erikoisuus. Kertoa maailmalle kautta otsikot ja julkaisuja olet se, joka on erikoistunut tähän. Mestari on vielä ole yhteensopiva työpaikka? Virhe. Kurssit ovat nyt helppo yhdistää työ; se vie aikaa ja vaivaa, että sinulla on oltava. Itseopiskelua on mahdollista esimerkiksi Alankomaiden OU. Ei rahaa? Aloita ZZP liiketoiminnan ansaita ylimääräistä rahaa lisäksi työsi. Viikonloppu ei aina ole kaksi päivää lyhentää viikonloppu investoida; Yksi ylimääräinen työpäivä viikossa ei loukkaantunut; haluamme saavuttaa jotain.

Vaihe 4: tiedä

Ota ihmisiä, jotka voivat tehdä jotain sinulle; huolta hyvä verkosto. Esimerkiksi Etsi yhteyshenkilö ihmisten kanssa, jotka ovat omalla alalla tai ihmisiä, jotka ovat kunnianhimoa. Voit tehdä tämän kirjautumalla muutaman klubeja ja aktiivisesti osallistumaan. Mahdollisuuksia ovat Mensa tai politiikasta.


Vaihe 5: Tiede

Tieto on teoreettinen jos ei ole tiedettä sen perusta. Käytä tietoa saat parantaa taitojasi. Valitse työ, joka on merkitystä oman erikoisuus ja varmista, että otsikko teoriassa tukee myös teidän käytännön kokemusta. Tämä tekee CV vastustamaton. Joka minuutti työsi sinun on oltava huippukunnossa ja optimaalisen suorituskyvyn. Tauot ovat keskinkertaisia; Haluatko saavuttaa jotain, unohda taukoja ja nauttii työn ja investointeja. Katso itse kasvaa

Vaihe 6: Enjoy

Nauti harjoitus ja näet tuloksia. Overcome haluttomuus tekemällä. Halua opiskella? Aloita .Vergelijk se seisoo korkealla ponnahduslauta osaksi allas. Haluat hypätä, mutta tunnet on tilalla sinut takaisin joka tapauksessa; tunnet vastahakoisesti. Vain yksi tapa hypätä vielä ja se on vain tehdä se. Haluttomuus on hieno, mutta sillä välin käyt kauppaa. Haluttomuus katoaa; syy haluttomuuteen on todellakin poistetaan yksinkertaisesti alkaa.

Vaihe 7: Turvallisuus

Noudattamalla harjoitus sinua saavuttamaan jotain, että vain harvat ovat; taloudellista turvaa. Toki, voit menettää työsi, mutta olet niin merkityksellisiä työmarkkinoilla niin, että sinulla taas on jotain uutta. Lisäksi; niin saat suurempi sosiaalinen mittakaavassa kasvattaa ikä on alaraja löytää työpaikka. Ikä johtotehtävissä ei ole ongelma; se edustaa kokemus. Putkimies 61 vuotias on liian kallista työtä, joku 20 vuotias on sama, kun kaikki halvempaa. Kuitenkin johtaja 61 vuotta ei yksinkertaisesti korvata joku 20 vuotias; ikä on täällä takaa kokemus. Johtaja 61 vuotias on jo tehnyt kaikki virheet että 20-vuotias on tehtävä vielä.
(0)
(0)