Hans Stolp: Life tehtävä uusi lasten

Miscellany Aila Hiltunen Tammikuu 22, 2017 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Hans Stolp, kirjailija, pastori ja suosittu puhuja vie meitä tässä kirjan Life Mission uusi lasten. Mikä tekee alle uuden ajan lapsi ja miten voimme tarkastella niitä ja oppia niistä?

 Mitä ominaisuuksia uuden aikakauden lapsi?

Nämä lapset ovat kiireisiä, on suurta vastuuntuntoa, on vahva itsetuntemusta, hänen vahva sosiaalisesti suuntautunut, on erittäin oikeidentaju ja lopulta yliherkkä.

 Psyykkisiä kykyjä

Monet näistä lapsista on psyykkisiä kykyjä. Esimerkiksi he näkevät kuolleita isovanhemmat huoneessa, he usein tietävät asioita, joita he eivät voi tietää asioita heidän edellisen elämänsä voivat kommunikoida heidän unelmansa ja voi joskus nähdä väri auroja, kun he eivät tiedä, mitä se on. Keskustelee näiden lasten usein osoittavat, että he kuulevat ääniä. Heillä ei ole ongelmia, koska nämä äänet usein antavat neuvoja.
Ne vetävät usein syvä kaipuu eri, paremmin yhteiskunnassa, jossa kunnioitus ja rakkaus ovat keskeisiä.

Elämänkatsomus]

Elävä yhteys henkimaailman heille on luonnollista ja se värejä niiden asenne elämään. He tuntevat muita teräviä ja haluavat auttaa muita ihmisiä ja apua. He tuntevat ja näyttävät myötätuntoisesti! Niiden herkkyys tekee nämä lapset pystyvät erottamaan todellinen ja epätodellinen. He tuntevat itsensä kuka on ja kuka ei. He hämmentyä siitä, mitä he tuntevat ja mitä sanotaan on totta toiset eivät. Jos nämä lapset eivät ymmärrä, keitä he ovat se johtaa epätasapainoa ja ongelmia, erityisesti relaatio alalla.

Vaikutukset herkkyys näiden lasten,

Indigo lapset näyttää meille, mitä me tunnemme; he peilaavat meille. Olemmeko kiireisiä, että he ovat juuri sitä, meillä ei ole harmoniaa itsessämme, niin ne ovat poissa tasapainosta, olemme surullisia he itkeä, kun he eivät tiedä miksi heidän pitäisi itkeä. Vaatii rohkeutta vanhemman katsoa peiliin ja sitten nähdä, mikä on edelleen ratkaisematta kanssasi.
Koska nämä lapset nähdä niin paljon kokemusta ja tuntumaa itseään ja muita, siellä on paljon kannustimia heitä kohtaan. Ne ovat kiireinen, kiireinen, kiireinen ja usein juuttua leima ADHD, vaikka se voi olla, että se on terve reaktio sielu työskennellä pois ylimääräinen vaikutelmia. Toinen vastaus on, että lapsi on menossa eläkkeelle, keskittyä sisällä. He voivat sitten virheellisesti, koska leima PDD-NOS. Myös tämä reaktio voi tapahtua kun sarjan vaikutelmia, joita ei voida käsitellä.
Stolp väittää kirjassaan katsomaan uusin silmin on huumeiden Ritalin perusteella edellä.

Vaihtoehdot

Stolp korostetaan useita luonnonvaroja, joka on osoitettu kokemuksen että ne voivat eliminoida oireita osittain; väriaineita, aromiaineita ja säilöntäaineita poistaa ruoka, kalaöljy saanti, eri vitamiineja, behavioraalinen terapia, homeopatia.
Hän myös neuvoo tarkastella lähemmin minkälaista koulutusta että nämä lapset tarvitsevat. Nämä lapset saavat koulutuksen, jossa luovuus voidaan kehittää. Näin he voivat vapautua kaikista kannustimista.

Siirtyminen toisen kerran

Teemme yhden kierroksen historiassa pää, suhde, ajattelu, sydämeen. New Age Lapset voivat liittää kuin mikään muu pää ja sydän. Nämä lapset siis oppivat eri tavalla. He ajattelevat enemmän kuvia kuin edellisen sukupolven. Siksi ne ovat oikein, erinomaisesti työskentelee tietokoneen kanssa!
Muutosprosessi, jossa vanhemmat uuden lapsen aika joskus laskee lapselle on erittäin tärkeää. Hän tarvitsee vanhempia ymmärtämään ja auttamaan häntä. Vanhemmat kunnioitus ja kunnioitus on pyydetty ja suuri avoimuus. Sitten lapsi voi kertoa mitä se näkee ja kuulee ja näkee ja tuntee. Jotkut kokemukset ovat huolissaan, kauniita ja liikkuvat kokemuksia. Jos on hyväksyntä, avoimuus ja ymmärrys voivat vahvistaa siteitä vanhempi.

 Neljä eri uusi lasten

Stolp tämä kirja kertoo neljä uutta lasta, jotka ovat myös kuvattu Nancy Ann Tappe. Ensinnäkin, Humanisti. Tämäntyyppinen lapsi on seurallinen, puhelias eläimiä, kasveja ja puita, lukea paljon unia pois fantasia ja et kuule mitä sanotaan, puhuvat helposti ja empatiaa. Toinen tyyppi on taiteilija. Tämäntyyppinen lapsi on fyysisesti pienempi, hyper-herkkä, erittäin voimakastahtoinen, luova, pysyviä, hallitseva ja tarvitsee vähän nukkua. Kolmas tyyppi on Interdimentionaal. Tämäntyyppinen lapsi on usein fyysisesti isompi. Vaaf kahden vuoden sanoo tämä lapsi: "Tiedän, että jo" He kamppailevat voima ja valta ja voi olla hallitseva. Vanhempien on ilmoitettava tämän tyyppinen lasten selkeät rajat. Neljäs tyyppi on käsitteellinen. Tämäntyyppinen lapsi on osoitettu tekniikkaan eikä ihmisiä. Siksi, tyyppi on usein sanottu olevan autistinen. Ne ovat urheilullinen ja ketterä, myös valta ongelmia ja hyötyä erittäin selkeitä sääntöjä. Ne eivät ole voimakkaasti keskittynyt rehellisyys.
Erityinen lasten, jotka ne ovat. Lapset lahjoja, visio, jossa eri elämänkatsomus, joka taito tietää, mitä ja miten maailma toimii. Ne auttavat saamaan aikaan vallankumouksen päästä sydämeen. Mutta se edellyttää uutta näkemystä vanhemmat, opettajat, lyhyesti sanottuna, koko yhteiskunta nähdä tämän ja arvostaa. Ja ensimmäinen asia mitä tarvitaan on hyväksymistä. Stolp sanoi.

Lausunto

Helppo lukea. Se antaa viitteitä lapsiin, jotka ovat erilaisia ​​ja jos olet myös menossa katsomaan sitä eri tavalla.
Voit myös näyttää erilaisilta lapsille ADHD ja PDD-NOS, ja kysyt itseltäsi kysymys: mitä uusia lapsia kertomaan meille muutenkin?
(0)
(0)