Haarlem: jalanjäljillä Bomans

Viihde Meri Keränen Tammikuu 22, 2017 2 2
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Bomans- kävellä todella tekee puuttuu kirjailija. Monipuolinen kuin Bomans oli, hän asui eri paikoissa. Käydä kaikki vie paljon enemmän aikaa kuin yksi ja puoli tuntia kulkea Haarlem. On aurinkoisella alkoivat 27. kesäkuuta Bomans-kulkea Haarlem. Joukossa esillä oli paljon Haarlem ja ympäristöstä, mutta myös jotkut ihmiset Bergen op Zoom.

Kaunis raatihuone

Pysyvän edessä kaunis kaupungintalo, entinen metsästysmaja laskee Holland, opas kertoi poliittinen rooli Godfrey isän. Hän rakasti lapsia tiukasti tiukkoja sääntöjä ja oli kovaa vastustaja Troelstra ja muiden Rascals Rooie ??. ??
Bomans kirjoitti hänen isänsä ei niin positiivinen ?? Isäni oli silmiinpistävää ja jopa pelottava määrin ns vaikuttava persoonallisuus. Määrääminen hänen ulkonäkönsä oli hän, ei niinkään hänen muodossa kuin ulkoasua hänen silmänsä, jossa hän ilmaisi jatkuvan suorituskyvyn dire ja aina ukkonen pilvi syntymässä drift jopa vain kesyttää aikaa. ??

Nicolaas Beets

Seuraava pysäkki kävellä on syntyi Nicolaas Beets, alias Hildebrand. Keskiaikainen King Street vielä korostaa nykyisen kuvan kameran obscura, Hildebrand mestariteos. On myös muistuttaa Pickwick Papers Charles Dickens. Molemmat kirjoittajat olivat Bomans inspiraatiota ja pakotti hänen ihailua.
Sillä muistomerkki Jan Bronner Camera Obscura tehty, hoidetut Bomans toteaa. Tietoja Beets kirjoitti ?? luku kirjailija itse on koristeltu opiskelijoiden vaipan. Hänellä hattu kädessä, mutta etäisyyden päässä aikakauden että hän loi. Ja todellakin, punajuuret hyväksynyt yhteiskunnassa, jota hän rakasti, mutta myös säilytetään selkeä viranomainen.
Tämä asenne sovintoon nykyisen järjestyksen tietyin Reserve, saa ilmaisunsa ironia. Tällainen oli sävy Camera Obscura, on myös tunnelma tämän erityisen kuvan. ??

Holy Maat

Kautta Mykistetty Oudegracht kävellä menee Klein Heiligland. Numerossa 43 elänyt taidemaalari Henri Boot. Mies itse vahva ja laiminlyöty koti oli saastunut. Hänen suhteensa Boot allekirjoitettu Bomans sosiaalinen luonne. Hän myös ohjaa voimakkaasti traumatisoituneiden Anton Heyboer.
Oppaassa kerrotaan, mitä Bomans kirjoitti Boot ?? minä ehkä elämäni kymmenen vaihtoivat sanoja hänen kanssaan. Mutta olen aina tiedä, joskus keskellä yötä, ja joskus päivällä kun kävelen läpi Bloemendaal: Haarlem asuu Boot. Vene on niin paljon osa Haarlem, joihin hänellä ei ole myös huomannut. Joskus näkee hänet laahustavat läpi kadulla ja sitten hän ajattelee: Boot. Mutta nekin, jotka eivät nähneet häntä ajattelua vielä joskus: Boat. Se on miellyttävä ja rauhoittava, kuten Waag joka antaa ja Hoofdwacht puhumattakaan Blinkert klo ?? ?? Kraantje Lek. Sinun ei juuri siellä on, kuten tiedätte ne ovat siellä. ??

Frans Hals Museum

Kävely vie sinut ohi pubi arkki, yksi Bomans suosikki paikkoja, ja menee Frans Hals museo Grand Heiligland. Yksi kauneimmista kaduista Haarlem, kiitos Anton Pieck kaltainen sisustus. Frans Hals museo tarjotaan Bomans vuonna 1949 Louis Deyssel kunniajäsen jäsenyys ja kunniajäseniä puheenjohtajuus uuden yhteiskunnan Teisterbant. Sen perusti Bomans yhdistää kirjallisesti Haarlem. Aluksi Bomans tuskin uskaltanut lähestyä tätä keulakuva octogenarians. ?? Tarkoitin, että vastapäätä ?? mies istuu, pidettiin ilman taukoja sanoa sparkly asioita myös äänesti ajattelun ja pitänyt itseäni tällainen suorituskykyä kykene. ??

Reiniläistä Academy

Kun kaunis näkymä Waag, julkisivut ja Spaarne on kävellä leipoa Ness kanava. Täällä Bomans jalanjäljissä isänsä. Koska mitä tapahtui? Haarlemin kaupungissa oli kehittänyt suunnitelman kokoontumisalueiden riittää täyttämään kanavan koska se antoi pois epämiellyttävä haju. Ne haisi.
Bomans kirjoitti kirjeen puolesta reiniläistä Akatemian, pieni mutta inspiroiva ystäviä joukkue syntynyt aloitteesta Bomans ja hänen ystävänsä Harry Preenen. Tämä kirje kokonaan sijoitettu Haarlem Dagblad ja osti People. Jälkimmäinen sanomalehti kertoi myös, että Akatemia oli yhteiskunta satoja tutkijoita. Kauhuissaan Haarlemin kaupungissa päätti vielä ei mykistää leipoa Ness kanava.

Brinkman

Kävellä päättyy Grand Café Brinkman, jossa kellarissa 1950-1970 täyttänyt klubi Teisterbant. Vuonna 2009 seura avattiin.
(0)
(0)