Goudruggarnalen akvaario

Luonto Siimon Keränen Tammikuu 22, 2017 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Tietoja Goudruggarnalen olemassa suurta kohua: he saavat että kultainen väri hyvin loinen vai ei? Onko tämä totta vai ei, goudruggarnalen ovat mukavia katkarapuja sopivat täydellisesti akvaario. Kuvassa erittäin mukava villi kiinni näyte.

Goudruggarnaal

Goudruggarnaal tunnetaan myös sen latinankielinen nimi: Neocaridina palmata. Hollannin Goudruggarnaal Nimi tulee kultainen takana katkarapuja. Ei koko takaisin on kultaa, on vain nähnyt pieni pallo, takana pään katkarapuja.
Goudruggarnaal ei ole kultaa itse värit. Tämä väri hän saa loisten jotka ovat asettuneet elin. Nämä loiset eivät ole haitallisia katkarapuja, ja myöskään muita kaloja tai katkarapuja. Muuten, tämä tarina uskoi ei suinkaan kaikille, onko se on 100% totta, en voi sanoa. Mikä on merkillistä, että jälkeläiset ole kultaa takaisin. Siksi on todennäköistä, että niitä saa katkaravut mukaan "jotain" luonnollisessa ympäristössä tämä kultainen väri. Vain takana Goudruggarnaal sisältää keltainen / oranssi pallo. Muualle elimistöön on läpinäkyvä.
Goudruggarnalen esiintyy luonnossa Aasiassa, erityisesti Etelä-Kiinassa. Ne esiintyvät joen.
Nämä katkarapu edelleen hyvin pieni, kolme senttimetri on suurin. Urokset ovat edelleen pienempi kuin naisilla, ja saavuttaa pituus on noin 2 cm.

Hoito

Goudruggarnalen aina pitää suuressa ryhmässä, 10 kpl minimi. Eikö hän ole iso kala, pieni kala ne yhdistyvät, mutta paras on erityinen akvaario. Koska ne pysyvät niin pieniä, ne eivät tarvitse suuri akvaario. Pohjimmiltaan tapaa säiliö 20 litran jo.
Vesi Arvot
  • Lämpötila: 18-28 astetta
  • PH: 6-8

Pidä vesi arvoja mahdollisimman vakiona, ja antaa nitraatin arvo. Päivitä säännöllisesti vettä.
Sisustus ja Istutus
Tarjota tiheä istutus, Goudruggarnalen voi olla melko ujo ja edellyttävät siksi turvakoteja. Hoito tästä syystä myös mojova sadon sammal, kuten Java sammalta. Lisäksi puukappale on myös arvostetaan.
Ravitsemus
Goudruggarnalen ovat todellisia kaikkiruokaisia. Lisäksi hänen erinomaisesta levät syövillä, he myös syövät jääneen kalanrehun. Hiutale ruoka ja nopea uppoaminen pellettejä esimerkiksi. Ne ovat totta scavengers, jopa kuolleet kalat ei heille pettymystä.

Eteneminen

Goudruggarnalen jäljentää helposti edetä. Kantoaika on noin 3-4 viikkoa. Joka kerta, voit odottaa noin 40 munaa, että tämä katkarapu on erittäin tuottelias. Munat ovat hyvin tummat, lähes musta. Poika ruokkimaan itseään, esimerkiksi mikro-organismien. Lisäruokinta ei ole välttämätöntä.
Vain pyydetyn luonnonvaraisen eläimillä on kultainen takaisin, jos ostat katkarapuja jälkeläisiä, joten heillä ei ole kultaa takaisin. Sinun jälkeläisiä on myös ei. Ilman tätä kulta takaisin he todella ajattelevat Lasi katkarapuja, ja itse asiassa ne näyttävät ulos ei niin erikoinen.
Jos haluat pitää yhdessä useita katkarapulajeille, katsokaa tätä Cross aikataulu ovatko he tai eivät ylitä.
On olemassa myös useita muita katkarapu, joita on helppo kasvattaa ja helppo huoltaa, esimerkiksi kirsikkasukarapu tai Crystal Red katkarapuja.
(0)
(0)