Google Earth, miten luoda tilin?

Elektroninen Tarmo Lehtinen Tammikuu 22, 2017 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Google Earth, miten luoda tilin? Google Earth voit nähdä maailma ilmasta. Satelliitin kautta, maa kartoitettu. Olet zoomaa Pariisin, Milanon, Amsterdam, Barcelona ?? tai jalostaa, omalla katu ja talon. Voit zoomata jokaisessa talossa ja rakennus maailmassa. Se on suureksi avuksi maantiede, matkailu ja loma, liike, ja koulutus ja hauskaa kaikenikäisille. Lataa Google Earth ja luoda tilin ...

Google Earth, miten luoda tilin?

  • Käy Google Earth verkkosivuilla.
  • Oikealla näet "Lataa Google Earth" seistä. Klikkaa ilmainen versio. Lue Käyttäjä sopimuksen ja klikkaa: samaa mieltä ja lataa. Lataus alkaa automaattisesti, kun myöhemmin, se ei, klikkaa linkkiä, jossa lukee: klikkaa tästä.
  • Halutessasi tallentaa ?? ??. Ja näyttää hyvältä mihin kansioon laitat käynnistysohjelma. Olen antanut itseni aina minun desktop.plaatsen ohjelmisto voin asentaa mitään ja myöhemmin vedä .exe ohjelman asennuksen jälkeen nopeasti roskakoriin.

Asenna Google Earth

Etsi Google_Earth_CZXV ohjelman ja tuplaklikkaa sitä ?? Valitse Suorita. Google Earth pian asennetaan. Valitse viimeistely ??. ?? Hetkeä myöhemmin avaa Google Earth-ohjelman sekä ikkuna vinkkejä. Voit selata vinkkejä tai shutdown.

Aloita Google Earth

Kirjoita paikan nimi hakuikkunassa. Virtual Earth toimii nyt ja hetkeä myöhemmin ohjelma zoomaa missä asut. Se on kuin matkustaa maan päällä. Napauttaa kadun nimen hakuikkunassa, esimerkiksi katu, jossa asut. Ohjelma zoomaa edelleen kyseiselle tielle. Laittamalla numeron takana kadunnimi, näet sijainti talojen ja / tai rakennusten satelliitin. Oikealla nuolia suurentaa tai pienentää entisestään. Näin voit jokaisessa kaupungissa, joka kylässä, joka kadulla ja jokainen talo maailmassa, seuranta kautta Google Earth.

Löytäminen osoitteet

Google Earthin, voit lisätä paikannimiä, kadut ja kodeissa ympäri maailmaa löytää. Mutta myös museoita, elokuvateattereita, kauppoja, eläintarhat, huvipuistoja, nähtävyyksiä ?? Kosketa esimerkiksi Rijksmuseum, Google Earth johtaa sinut suoraan Amsterdamin Rijksmuseum, koska on vain museo tällä nimellä. Tärkeitä rakennuksia läheisyydessä Rijksmuseum, näytetään myös suoraan kartalla. Tämä on erittäin hyödyllistä, jos esimerkiksi etsit hotelli lähellä Rijksmuseum. Valitse jokin punainen merkki putoaa osoite ja puhelinnumero osoite tulee näkyviin. Muut tiedot, jotka ovat yläreunassa Google, näkyvät myös.

Reitti

Google Earthin, voit muodostaa reitin loma suunnitelmia jo, tarkistaa ajan määrätyssä paikassa maan päällä; kuinka paljon auringonvalo paistaa tällä hetkellä tuossa paikassa, ja mihin tahansa paikkaan maailmankaikkeudessa olemme. Voit hakea hotelleja tai leirintäalueista, paikassa, jossa haluat pysyä matkan aikana. Voit etsiä sijainti talon ystäviä, vaikka he asuvat toisella puolella maailmaa. Tai mennä virtuaalisen matkan pohjoiseen tai etelään napa ...
Google Earthin, voit periaatteessa tietokoneesta luoda virtuaalinen maailma.
(0)
(0)